Şimdi Ara

B8 2016 1.6 TDİ BMT PASSAT HAVA GİRME SORUNU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
7.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede satın artık aracınızı, yada iade edin, ben bu kadar şikayet etsem bir gün tutmam kapıda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

Bencede satın artık aracınızı, yada iade edin, ben bu kadar şikayet etsem bir gün tutmam kapıda

Lanet mal özürlü aracı. Ha deyince gitmiyor

• Passat mexica üretimi mi ? Son modellerinde sıkça böyle sorunlar duyuyorum,kalite kontrol yapılmıyor mu ? DSG veya motor birden bozulsa neyse mühendis anlayamaz,kapalı kutu.

Yazık günah o kadar para veriyorsun kim soğumaz ? Ufak bir sorunsa yapılır komple ön göğüs sökülecek ise yeni araç iste.2000-2005 arası çıkan passatlar hala canavar gibi böyle sorunları yok.O zaman sıfır alınan passat larda da hiç duymadım yenileri böyle salakça arızalar çıkartıyor.
  • zallon Z kullanıcısına yanıt
    Zalloncuğum bizim sümbül de conti 4 mevsim var,yazlık lastik. O bile karda bu kadar cefa çektirmedi,buzlu yollarda sıkıntı yaptı. Angara nın kışı meşhur bilenler bilir,kışı üzerindeki 2 yıllık lastiklerle geçiriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Vw passat 1.6 TDİ DSG Highline + sunrof 173.500 TL

Bmw 3.20ied 40. Yıl 223.000 TL

Bmw bedavaymış hocam.

Nesi bedava arada 50 bin lira var hocam:) iki aracın almanya fiyatlarında 5-6 bin euro fark vardır max bakmadım ama Tr de ise 12 bin euro borusan doğuştan daha fazla gecirmece yaptığı için.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Almanya üretimi :) bu arada imzamdaki 1.4 tsi passat 3. B8 passatım ve çevremde kaç kişiye aldırdım ben sayamadım.

Oldukça memnunum ben.

• Aynı araçtan bizde de var lastik Hankook kar yağdığı zaman kullanmıyoruz zaten highline lar için fazla lastik çeşidi yok olanlar da pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: zallon

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

B8 2016 1.6 TDİ BMT PASSAT HAVA GİRME SORUNU

Sıfır araca koydukları lastiğe Pirelli'nin en dandik lastiği tırnak diş Yok araba garajdan çıkmadı. O değilde biri kaydımı diğeri alıp götürmesi Laz'ım esp esc bunun için değilmi ? Etkin olduğu halde çıkmadı hemde 2 cm karda biraz yokuş ama ordan 5 yılda çok çıktım. Sonra geriden aldırıp çıktım hava yağışlıydı bu seferde elektronik aksamları kafayı bozdu devir saati usb okumama. Şimdi tek yapacağım hava iyi olsun yollar açılsın servise gidip arabayı iade etmek yada 20 bin aşağısına satıp daha güvenilir araç almak ben ailemin canını yolda bulmadım. Hamile eşim 1,5 yaşında kızım var güvenip binemiyoruz. Ayıp artık sıfır araç al bune ya. Forum burda kapansın. Servisten dönünce neticelerini yazarım. Bu hayalet ekranlılar bence üzerinde daha çalışması gereken özellikler !

Hepsine eyvallah ama kış lastiğiniz olmadan karda nasıl gitmeyi planlıyorsunz ? bunun için araba mı iade edilir ? sizin işiniz de zor valla...

Ne alaka canım kardeşim bu lastik 4 mevsimlik dendi. Ben ilk defa sıfır araç almıyorum daha önceki aracımda 4 mevsimlikle geldi 4 sene bindim

Okumaktan,araştırmaktan,öğrenmekten zarar gelmez hocam. O lastiklerle karda gidemeyeceğinizi ben burada size izah etmeye uğraşamam belli ki bu konulara baya bir uzaksınız. İnsanlar süs olsun diye kış lastiği almıyor. Araştırıp öğrenin kış lastiği neden takılır ? 4 mevsim lastik diye bir lastik var mıdır, yok mudur. Bu arada siz bu sebeplerden dolayı aracı mümkün değil İADE edemezsiniz. Yani öyle bir hayaliniz varsa boşa düşünmeyin bile. Selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 27 Ocak 2017; 23:13:39 >

• benim puntoda vardı bu sorun iç sirkülasyona basınca soğuk kesiliyor ama camlar buğu yapıyordu,

polen filtresinin kapağı çıkmış yerinden vites altından ve çevresindeki tüm boşluklardan soğuk geliyordu uzun yolda eziyet olmuştu

muhtemelen buna benzer bir sorun vardır
  • quote:

Sıfır araca koydukları lastiğe Pirelli'nin en dandik lastiği tırnak diş Yok araba garajdan çıkmadı. O değilde biri kaydımı diğeri alıp götürmesi Laz'ım esp esc bunun için değilmi ? Etkin olduğu halde çıkmadı hemde 2 cm karda biraz yokuş ama ordan 5 yılda çok çıktım. Sonra geriden aldırıp çıktım hava yağışlıydı bu seferde elektronik aksamları kafayı bozdu devir saati usb okumama. Şimdi tek yapacağım hava iyi olsun yollar açılsın servise gidip arabayı iade etmek yada 20 bin aşağısına satıp daha güvenilir araç almak ben ailemin canını yolda bulmadım. Hamile eşim 1,5 yaşında kızım var güvenip binemiyoruz. Ayıp artık sıfır araç al bune ya. Forum burda kapansın. Servisten dönünce neticelerini yazarım. Bu hayalet ekranlılar bence üzerinde daha çalışması gereken özellikler !

biraz araştırıp öğrenin bence

ülkemizdeki tüm araçlar yaz lastiği ile satılır. 4 mevsim denilen lastikler bir kaç markada vardır ve serilerinin isimleri bellidir, nokian weatherproof, michelin crossclimate, goodyear vector 4 seasons gen-2...vs.

biri kaydı mı diğeri alıp götürmesi nedir? araçlarda diferansiyel vardır ehliyet kursunda da mı göstermediler? arazi taşıtlarında sırf bunun için kilitli diferansiyel vardır lastiğin biri boş düştü müydü diğeri çeksin diye, esp esc bununla alakalı değildir.

20 bin aşağısına satın bence, ticari taksiye binin böyle dertleriniz olmaz

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Vetenesciğim highline mı ? Koltuk masajı,koltuk soğutma var mı ? Bakıyorum 2.el fiyatlarına mercedes cla ile c 180 le aynı fiyatta.AMG merso alırım daha iyi her türlü passatı yer.

Birde passatta özel ses sistemi var mı harman kardon,bose gibi ?
    Highline hiç almadık. En fazla dizel otomatik comfort + bol opsiyonlu bir araç vardı. Şimdi ev işi oldu.

89 bine 1.4 tsi trendline + açılır cam tavan, ışık paketli ve hız sabitleyicili bir araç aldım. Gayet memnunum.

Bu arada passat highline da ön 2 koltuk ısıtma standart. Koltuk soğutma Yok. Ses sistemi opsiyon olarak geliyor Ancak sistem ile ilgili bilgim Yok. Daha önce Sony ses sistemi kullandım standart ses sistemi onunla denk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Masaj ve soğutma yok. Yakıt tüketimi ne kadar ? 1.6 tdi lar 5-6 litre mi yakıyor ? Para olsa bakım ve parça avantajından dolayı alınır. Ama donanım meraklısı full + full istiyor isen gidip 2.el talisman almak mantıklı.Bu paralara daha iyileri çıkmıyor 2.el de. Merso da en dolusu uçuyor fiyatları
    1.6 Tdi ile yazın tatile gittim 5 kişi klima ile gidiş dönüş 4.9 litre :) şehir içi de 6 litre civarı yakıyordu.

Highline öyle şımartan donanımlara sahip değil ama talisman da ilave deri koltuk olayı var. Talisman yürür olarak passattan daha iyi bunda 200 kg daha ağır olmasının faktörü de var ama iç mekan kalitesi olarak passat önde bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aga Çok üzüldüm ya allah yardımcın olsun sıfır araba alıpta bir sıkıntı çıktımı çok koyuyor kendimden biliyorum yıllar önce fiat sieana almıştık 0 sonra dayıl geldi bu arabanın sol yanı komple boyalı dedi o gün bugündüd unutmam senin olayda bana bu anıyı hatırlattı meseleye değinirsek acilen servise git hakkını ara allah yardımcın olsun

Ben 7 aydır B8 tdi kullanıyorum, 0 km almıştım oturduğum sitede 3 tane arkadaşta B8 var, kimsede şiksyrt duymadım benimde araçla ilgili hiç şikayetim yok bozuk yollarda kullanmama rağmen hiç trim sesi yok, benim uzun dönemli ortalamam 5.8 kış lastikleri ile...passat Türkiyede ve avrupada de en çok satan D sınıf sedan, üretim hattında, montajda hatalar olabilir ama bu passatın sorunlu bir araç olduğu anlamına gelmez, B8 en rafine passat, başlık sahibi arkadaş ya şansız, yada araç konusunda çok hassas...aracın kar performansına gelince, bu gün 8 10 cm karda nokian wrd4 kış lastiği ile çok rahat aracı kullandım, yokuşta çıktım lakin bu araç 4 çeker bir araç değil...başlık sahibi arkadaşa bir an önce arabasını satmasını yada kabul edilirse isde etmesini tavsiye ettim, bir araba kullanıcısının gözüne batmaya başladımı o araçtan kurtulacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Zalloncuğum bizim sümbül de conti 4 mevsim var,yazlık lastik. O bile karda bu kadar cefa çektirmedi,buzlu yollarda sıkıntı yaptı. Angara nın kışı meşhur bilenler bilir,kışı üzerindeki 2 yıllık lastiklerle geçiriyoruz

Bende bunu diyorum. 2012 de aldığım sıfır araç üzerinde mishelin 4 mevsimlik vardı. Tam 4 sene sorunsuz yaz kış bindim. Niğde'den Konya'ya gelirken gece millet 70 80 km giderken sağ sol yaparken ben 110 la gittim bi gram kaydırmadım. Bu aracı alırkende sordum üzerinde yazlık kışlık ne var diye 4 mevsimlik dediler. Vw genelde conti yada mishel kullanıyordu prelli çıkınca zaten deli oldum şansıma lastikte diş hiç Yok ve aşırı gürültülü yol seri var. 170 binlik araçta bu lastik vah ki ne vah. Geçen megane sedan gördüm bide oktavia ikisindede mishel vardı yuh dedim. Ayıp artık tamam çalında bu kadarda değil. ABD bunlara geçirince 4,5 milyar doları bunlarda mecbur bize geçiriyor. Afiyet olsun.

• metesserdar kullanıcısına yanıt
    Bizim mahallenin kahvecisinde 2000 comfortline var,1.8 motor atmosferik olanından. Arada çay içmeye gider tavla atar, ihtiyarlara sohbet ederim. Geçen arabasına baktım 400.000 km de motor orjinal ve araba taş gibi.Yaştan ötürü eskimeler olmuş ama kaporta,plastik aksamlar kondisyon olarak bayağı iyiler. Adam onla köye gidiyor, Ankara'yı turluyor maşallahı var.

Şimdiki bu passatlar acaba bahsettiğim ayara geldiğinde ne kadar dayanıklı olacak ? Dediğim passat B5 oluyor yanılmıyorsam.
  • zallon Z kullanıcısına yanıt
    Bari hiç yoktan petlas veya goodyear ( en dandik modelinden ) koysalardı. Fabrikada mı takılıyor bu lastikler yoksa sonradan servis tarafından mı ?

Bizde renoya lastik alacağız Renault MAİS e gittik servisi ya indirim yaparlar kış geliyor. Yazlık lastik alacağız kampanyası dışarıya varmış kocaman pankart asılmış. Adam 800 TL fiyat çıkardı,gittik sanayide continin bayisinden kocaman tabelası var 120*4 = 480 TL Ye halletik. Balans-Sibop,sökme... herşey işçilik dahil.Üstelik 1 yılda continental yol yardımı kartı verdiler.

O yüzden servisi yemişim premium araba mercedes,porche,ferrari olmadıktan sonra yetkiliye gidilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

biraz araştırıp öğrenin bence

ülkemizdeki tüm araçlar yaz lastiği ile satılır. 4 mevsim denilen lastikler bir kaç markada vardır ve serilerinin isimleri bellidir, nokian weatherproof, michelin crossclimate, goodyear vector 4 seasons gen-2...vs.

biri kaydı mı diğeri alıp götürmesi nedir? araçlarda diferansiyel vardır ehliyet kursunda da mı göstermediler? arazi taşıtlarında sırf bunun için kilitli diferansiyel vardır lastiğin biri boş düştü müydü diğeri çeksin diye, esp esc bununla alakalı değildir.

20 bin aşağısına satın bence, ticari taksiye binin böyle dertleriniz olmaz

Arkadaşım sen yazılanı nasıl okuyorsun ? Araştırmaya gelince. İyi oku

Bende bunu diyorum. 2012 de aldığım sıfır araç üzerinde mishelin 4 mevsimlik vardı. Tam 4 sene sorunsuz yaz kış bindim. Niğde'den Konya'ya gelirken gece millet 70 80 km giderken sağ sol yaparken ben 110 la gittim bi gram kaydırmadım. Bu aracı alırkende bayideki vatandaşa sordum üzerinde yazlık kışlık ne var diye 4 mevsimlik dediler. Vw genelde conti yada mishel kullanıyordu prelli çıkınca zaten deli oldum şansıma lastikte diş hiç Yok ve aşırı gürültülü yol seri var. 170 binlik araçta bu lastik vah ki ne vah. Geçen megane sedan gördüm bide oktavia ikisindede mishel vardı yuh dedim. Ayıp artık tamam çalında bu kadarda değil. ABD bunlara geçirince 4,5 milyar doları bunlarda mecbur bize geçiriyor. Afiyet olsun. Ben sananiyi lastik koymamışlar diyorum sen bana yazlık kışlık davası yapıyon.
    Gelelim diğer konuya. Esp nedir ? Anti patinaj sistemi yani araç patinaj atmaya başladığında devreye girip kayan tekerdeki gücü diğerine aktarıp arabanın patinaj yapmasını engellemesidir bunuda devreye soktuğunda bilgi ekranında göstermesidir. Bu işlem bende o sıra olmadı dedim. Sen teeee diferansiyel kilitinden bahsediyon kardeş senin eşşeğin kancık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zallon -- 28 Ocak 2017; 2:8:44 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.