Şimdi Ara

B8 2016 1.6 TDİ BMT PASSAT HAVA GİRME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 1,6 tdi dsg highline araç aldım aracı iki gün önce teslim aldım. Highline ek olarak sadece cam tavan var. Aracım daha 450 km de. Ankaradan aldım kendim Konya Ereğli'de oturuyorum. Yolda gelirken hava soğuktu kalaförü açtım ısındım sonra kapatınca hemen sıcak hava gidiyordu ve camlar buhulanıyordu. Memlekete geldim şunu farkettim; aracımla sağa sola dönerken yada U dönüşü yaptıktan sonra yani direksiyonu çevirip topladıktan sonra ön taraftan orta konsoldan böyle soğukluk geliyor dışardaki soğukluk resmen arabanın içinde geziyor. Camlar cam tavan hepsini kontrol ettim. Sadece döndükten sonra dönerken yani direksiyonu çevirdimmi geliyor ön konsolun orda o soğukluk geziyor. Komşumdada aynı araçtan var 2016 model oda bindi bende bu Yok dedi oda farketti yani. Kapılardan yada ön tekerlekler dönünce ön çamurluk içlerinden yada ön konsolda vitesin önündeki yerden şüphe ediyorum. Gece tekrar deneyim diye saat 2 de eşimle birlikte araca bindik dönüşlerden sonra eşimin sol bacağına diz üstüne soğuk vurduğğunu söyledi sağ tarafında yada ayak uclarında olmadığı söyledi. Benimde sağ bacağıma geldi aynı hava. kalaförüü kapattıktan sonra camlar buhulandı. yüksek bir yere çıktık dışarısı rüzgarlıydı arac durukende aynı hava aynı yerden üfürdü. digital klima üzerindeki araç içi senkorezisyonuna tıkladım yani havayı dışardan almasın içerdeki havayı evirsin diye yine kurtarmadı zaten motor sıcakken klima sıcak ayardayken kapalı dahi olsa içeriye sıcak hava girer bu her araçta aynıdır yani havalandırma kanallarında biriken havamı diye şüphe etmiştim. servisi aradım hafta içi randevulaştık ama arabadan daha iki günmde soğudum. bide 5 yıl satamıyorum özürlü aracı oldugu için. Bu olaydan başına gelen varmı ? Olmazsa artık 350 km yol yapıp servise gitçem... şimdiden ilginiz için tşk ederim

• Adam bir soru sormuş yardım istemiş, yine abuk subuk cevaplar gelmeye başlamış. Nedir bu passat düşmanlığı anlam veremiyorum. Passat bir şey yapmış herhalde bunlara.

Hocam konuya gelirsek, araçtan soğunacak bir durum yok. En nihayetinde seri üretim araçlar bunlar ve hatasız değiller. Kafanız rahat olsun diye servise gidin bir an önce. Tahminim içeriden değil kapı alt fitillerinden ufak bir kaçak olabilir.
  • Bu Passat'ın sorunsuz olan yeri var mı çok merak ediyorum.
  • Siz şimdi o arabaya en az premiumlar kadar para vermişsinizdir allah bilir.

Başka sözüm yok.
  • Geçmiş olsun hocam, direksiyon milinin oradan mı geliyor diye düşündüm aslında, oralarda tapalar oluyor, bir ya da bir kaçı unutulmuş olabilir mi acaba?

Ayrıca : kalorifer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Siz şimdi o arabaya en az premiumlar kadar para vermişsinizdir allah bilir.

Başka sözüm yok.

aynen öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Geçmiş olsun hocam, direksiyon milinin oradan mı geliyor diye düşündüm aslında, oralarda tapalar oluyor, bir ya da bir kaçı unutulmuş olabilir mi acaba?

Ayrıca : kalorifer.

kalorifer olsa ne olur hacım . 175 binlik arac alıyon milini tıpasına mı bakacan !
  • servisin bişey yapabileceğini sanmam, kaloriferi kapatmazsan soğuk hava da gelmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Vw passat 1.6 TDİ DSG Highline + sunrof 173.500 TL

Bmw 3.20ied 40. Yıl 223.000 TL

Bmw bedavaymış hocam.
  • Hocam gecmis olsun servise telefonla bildirimde bulunun. Uygun bir vakitte gidin gosterin.

Arkadaslar siz de arkadasin tercihini yargilayip durmayin. Begenmis almis. Cozum olcak bir yorumunuz yok ise bos yapmayin bence.
  • İnsignia ipini kesecek zaten dayanın araba alacak olan arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 26 Ocak 2017; 17:34:13 >
  • Adam bir soru sormuş yardım istemiş, yine abuk subuk cevaplar gelmeye başlamış. Nedir bu passat düşmanlığı anlam veremiyorum. Passat bir şey yapmış herhalde bunlara.

Hocam konuya gelirsek, araçtan soğunacak bir durum yok. En nihayetinde seri üretim araçlar bunlar ve hatasız değiller. Kafanız rahat olsun diye servise gidin bir an önce. Tahminim içeriden değil kapı alt fitillerinden ufak bir kaçak olabilir.
  • Arkadaşlar benim aracım özürlü aracı yani 1,6 ya kadar izin vardı. Ayrıca dizel olsun dedik. Bütçemiz 105 bin di. Bu paraya aile aracı geniş ve yarın satarken değer kaybetmesin diye bunu aldık. Mercedes c200 dizel en boşu ötv muaf 105 e bıraktılar bi üst serisini 115 dediler bütçemizi aştı. Audi a3 sığmadık aslında onu alacaktım a4 dizel 1,6 yoktu. Bmw benzinli 316 318 herneyse benzinli en boşuna ötv muaf 110 dediler. Aramadığım bayi kalmadı. Daha önceki aracım latitude privveleg di. Gayet memnundum test sürüşü bile yapmadan 2012 de almıştım vw e o zaman kızdığım için. 5 yıl bindim boyasız değişensiz 50 bin km de full servis bakımlıydı ama 2017 ocak ayında 60 bin veren olmadı. Passat olsaydı öyle bi araba 80 bin ederdi. İşte şimdiki Passat seçimim bu yüzden oldu yoksa talisman 1,6 160 beygir icon + bütün opsiyonlarıyla aracı bana 97 bine bırakmışlardı. Ben bu passatı 104 bine aldım. Benim tercihim Türk milletinin bu vw e saplantısı yüzünden oldu.

• Klima sıkıntılıdır en fazla...

Soğuk nereden gelir arkadaş.

Saçma sapan konuya saçma yorumlar tabi konu vw olunca 10 sayfa yazarlar şimdi.

😀
  • Burada vw sevmezler hocam. Siz en iyisi passatın kendi forumuna üye olup sorun.
  • Fanatik vw ve anti vwciler buyrun sahaya alalım.
  • zallon Z kullanıcısına yanıt
    arabayı bir servise götür neymiş neyin nesiymiş daha arabayı tanımıyorsun. Bir göster bizi de bilgilendir.

Sorunsuz dediğiniz latıtude ile süspansiyondaki kronik problem yüzünden kaza yaptık. Bekliyoruz servis cevabını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallon

Arkadaşlar benim aracım özürlü aracı yani 1,6 ya kadar izin vardı. Ayrıca dizel olsun dedik. Bütçemiz 105 bin di. Bu paraya aile aracı geniş ve yarın satarken değer kaybetmesin diye bunu aldık. Mercedes c200 dizel en boşu ötv muaf 105 e bıraktılar bi üst serisini 115 dediler bütçemizi aştı. Audi a3 sığmadık aslında onu alacaktım a4 dizel 1,6 yoktu. Bmw benzinli 316 318 herneyse benzinli en boşuna ötv muaf 110 dediler. Aramadığım bayi kalmadı. Daha önceki aracım latitude privveleg di. Gayet memnundum test sürüşü bile yapmadan 2012 de almıştım vw e o zaman kızdığım için. 5 yıl bindim boyasız değişensiz 50 bin km de full servis bakımlıydı ama 2017 ocak ayında 60 bin veren olmadı. Passat olsaydı öyle bi araba 80 bin ederdi. İşte şimdiki Passat seçimim bu yüzden oldu yoksa talisman 1,6 160 beygir icon + bütün opsiyonlarıyla aracı bana 97 bine bırakmışlardı. Ben bu passatı 104 bine aldım. Benim tercihim Türk milletinin bu vw e saplantısı yüzünden oldu.

Maalesef kendi keyfine göre araba alamıyorsun bu fiyatlarlar yüzünden. 2. Elide düşünmek gerekiyor. İyiki Talisman almamışsınız şuan onunda durumu pek parlak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Vw passat 1.6 TDİ DSG Highline + sunrof 173.500 TL

Bmw 3.20ied 40. Yıl 223.000 TL

Bmw bedavaymış hocam.

320ied satılmıyor artık nereden baktınız fiyata acaba?
    318i m joy paket 186.400 tl. aradaki her kuruşa değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Hocam bendese vardı ama benim araç vw cc genelde tek yolculuk yaparım ama ulan bir soğuk geliyo falan da derdim arada neyse bursaya giderken yanıma kız arkadaşımıda aldım yan koltukta ayağım üşüyor diye şikayet ediyordur neyse şehirlerarası yolda durdurdum arabayı baktım yalıtım malzemesi sünger yerinden kaymış azcık ordanda yaldır yaldır soğuk hava geliyor yerine oturtunca düzeldi.

Nerenin yaşıtım malzemesi kaymış hocam. Benim orta konsol şöför muavini yerinden geliyor. Sizinde aynısı sanırım nereyi düzeltecez
  • montreal28 kullanıcısına yanıt
    2016 fiyat listesinde. Bu arada 3.18 de kimsenin beğenmediği 1.5 3 silindirli performanslı zeralet motor, gereğinden fazla sert yapısı ki d sınıfı araç alanlar biraz konfor ister ailecek biner. Her kavşakta yanlamıyor normal insanlar. Ben kilolu bir insanım. Crv yi satıp passat almadan önce 320ied luxury line buldum. Koltuk en yüksek seviyede bile çukura düşer gibi oldum binerken. İnemedim. Yani ben rahat etmedikten sonra altın olsa ne yazar ?

Kısaca 10 bin fazla verip benzinli almak pek mantıklı değil hocam.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.