Şimdi Ara

B8 Passat DSG Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun :/
  • Soğuk havalarda sabahları benimki de 2 den 3e 3000rpm de falan atıyor gaza az bassam bile. Yağ sıcaklığı biraz yükselince normale dönüyor 1800-2000 rpm de atmaya başlıyor. İşleyişi böyle sanırım sebebini bilmiyorum. Titreme, sarsıntı falan hiç yaşamadım daha. Alışma falan sözkonusu değil benimki aldığımdan peri pürüzsüz çalışıyor.
    Kavrama sorunu mümkün değil bu kadar düşük km de. Öyle olsa devirli kullanımda da olur aynı şey ki devirli kullanımda öyle bir şey yok demişsiniz. Yazılım sorunu falan olabilir belki servise bi uğrayın derim.
  • Melikbey M kullanıcısına yanıt
    Mühim olan arabanyn 100.000TL olmasy de?il sorun çykynca verilen hizmet.

Sonuçta kuzenimin 300.000 verdi?i aracy da 34.000 kmde turbo patlatty.Ama distribütörü gerekeni yapyp syfyry ile de?i?im sa?lady.

Hem de de?i?tirdikleri araba ayny donanym 3 ya? genç ve makyajly kasaydy.

Garanti bitimine de az denecek bir süre kalmy?ty.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Yedi ileri kuru kavramada ilk çıktığından beri ne sorun yaşandıysa b8 passat ta da yaşanmaya devam edecektir bunda şaşırılcak bir durum yok çünki şanzıman aynı sorunlu kuru yedi ileri, değişim meişim olmadı.

Sahalara dönüşün yine manidar bir konuda oldu hocam. Yoktun uzun zamandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinek küçük ama mide bulandırır.Umarım çözüme ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Yedi ileri kuru kavramada ilk çıktığından beri ne sorun yaşandıysa b8 passat ta da yaşanmaya devam edecektir bunda şaşırılcak bir durum yok çünki şanzıman aynı sorunlu kuru yedi ileri, değişim meişim olmadı.

Yogun olarak işlerle ilgileniyorum son iki üç aydır piyasa çok karışık bu aralar ne olucağı ne biteceği belli deil. Tam bir kaos ortamı var tüm dünya piyasaları genelinde. Nolcak bakalım

• quote:

quote:

quote:

Yogun olarak işlerle ilgileniyorum son iki üç aydır piyasa çok karışık bu aralar ne olucağı ne biteceği belli deil. Tam bir kaos ortamı var tüm dünya piyasaları genelinde. Nolcak bakalım

Çin zengin olmuş bu tufanda. Petrol düşüşü en çok onlara yaramış. Maliyetleri iyi düşmüş.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    evet hizmet önemli.maalesef buda vw firmasında yok kullanıcı hatası der geri gönderirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Hocam geçmiş olsun. 2014- 2015 dsg kavramalarında pek sorun çıkmadığını güncelleme yapıldığını söylüyordu kullanıcılar ama durum pek öyle değil gibi.

Aracınız çok güzel, Allah kaza bela vermesin, imkanım olsa highline 1.4 tsi 150 açt dsg almak isterdim ama ah şu dsg olayı ah...

Aynen kardesim benimde kafamda dsg ile ilgili en ufak suphe kalmasa kapilarinda biticem
    1.2 ya da 1.4 cakicam tsi dsg yi
    Golf
    Das auto..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çin zengin olmuş bu tufanda. Petrol düşüşü en çok onlara yaramış. Maliyetleri iyi düşmüş.

Valla dışardan önemli ölçüde petrol ithal eden ülkeler bayram yeri. Cari açıklar hizaya geldi ve hammadde düşüşünden dolayı ihracat karlılığı önemki ölçüde arttı lakin bu seviyeler böyle devam ederse bizim için kötü çünki en büyük ikinci pazarımız rusya ve rusya da işler hiç iyi gitmiyor. Bunun sıkıntısını hem ihracat noktasında hem de yazın rus turist sayısı konusunda yaşayacağız. İnşaat ve mobilya sektörünün yanında turizm noktasında da en büyük pazarlardan birisi rusya.

Petrolün acilen en azından bi 65-70 dolarlara yükselmesi gerekiyor.

• Aracınız hayırlı olsun. Güzel bir seçim.

Fakat DSG dedin mi akan sular durur.

İnsanı kâbuslarla derin uykudan uyandırır.

Eski-yeni, sulu-susuz, 6-7 adı her neyse sorun çıkarmaya müsait.

Galiba biraz da şans işi DSG. Sorunsuz kullananlar da bir hayli fazla.

Yetkili servis sorunu çözecektir.

"Garanti bittikten sonra satar kurtulurum." diyenlerin sayısı çok fazla.
  • quote:

quote:

quote:

Aman dikkat panpa

Nakit para yok nalet piyasada

• Melikbey M kullanıcısına yanıt
    Tabi şöyle bir durum var.

Sonuç olarak benim bahsettiğim marka Premium bir marka değişimi de zaten kendileri değil Almanya'daki merkezden kontrole

gelip onaylıyorlar.

Araç Haziran Ayında bozuldu.Yeni araç Ocak'ta geleceği için 6 ay boyunca ikame araç temin edildi.

Verilen ikame araçta donanım olarak aynı olmasa da aynı modeldi.
  • Ne Yazıkkı passatlarda öyle bir reklam yapılıyorki bir çok opsiyonel Donanımı standart sanıyoruz.bende Sürüş modlarının opsiyonel OLDUĞUNU aracı Alıp direksiyonuna geçince öğrenmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç tanıtımında temsilcisine ne özellik sorduysam yok opsiyonel demişti

• Ben manuel aldım neyseki dsg nin muhtemel arızalarından yana sıkıntım yok

• Ama bunca bilgilendirmeden uyarıdan sonra dsg alan Arkadaşlarımın pek şikayete yada sorun bildirimine çok hakları yok gibi.çünkü Yaşadıkları yada yaşayacakları sorunları burada defalarca yaşamış arkadaşlar var.dsg nin bir piyango OLDUĞUNU hiç sorun çıkamayabilir ama sorun Çıkarma ihtimalide az değil diye çok uyardılar.100 küsür bin liraya dsg araba Alıp her an neresinden ses gelecek neresinden titriycek diye Yüreği ağzında o arabaya nasıl binilir bilenlerde nasıl zevk alır anlamak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanFFF

3 Hafta önce önce 1.6 TDI DSG aracımı teslim aldım
    Araç şuan 135 Km. Sorun ise ; Sakin sürüşte çoğu zaman 2.vitesten 3. vitese geçerken hafifde olsa sarsıntı yapıyor diğer viteslerde olmuyor
    Biraz seri kalkışlarda sarsıntı hissedilmiyor.
    Bu şanzımanın alışmasıyla ilgili bir durum mu zamanla düzelir mi yoksa dsg arızası mı zamanla daha da kötüye mi gider.

2010 1.8 tsi dsg passat aracım var

sorun dediğiniz şey sorun değil.

bende aynısını yaşıyorum ama sürekli değil.

örneğin hafif rampa yolda kasis vs var araç 2 den 3 e tam geçecekken gazı hafif bırakırsam ve araç 3 e geçerse hafif bi sallanma oluyo ama bunu sadece ben hissediyorum yolcular bi şey hissetmiyor.

diğer bi durum gaza çok az bastığım zaman araç belli bi süre sonra 3e atarken çok hafif bi sallanma oluyo devir 2bin de vites atınca oluyo ama çok hafif aynı yolda biraz gaz verip devir 2 bin üçyüz de vites atarsa hiç sorun olmuyo.

burda her telden insan var hayatında hiç dsg ye elini sürmeyip dsg görünce hemen b. k atmaya girende var gerçekten dsg kullanıp bilenler var.

siz aracın hafif salladığı yolda devir kaçda vites atıyo bakın sonra aynı yolda hafif gaz vererek vites nasıl atıyo bakın.

Benim ailemde 6 vites ıslak tip dsg de var 7g tronic mercedes de 535d x drive da megane edc de var 2.0 multitronic audi de var.

içlerinde vites geçişini hissetmediğim tek araç audi. diğerlerinin hepsinde belli kriterlerde vites atınca sallanma yığılma oluyo. zf şanzumanda bile oluyo.

şimdi kendini bilmezler çıkıp lafı başka taraftan anlayacak dsg zf den daha ii diye idda ettiğimi ima edecekler. Uzun vadede hangisi ii hangisi sağlam bilmem ama konfor olarak hiç vites geçişi hissetmediğim tek araç audi.

dsg ye b. k atanlar gidin 520i yi bi test edin c serisi 1.6 cgi yi bi test edin yığılma sallanma nasıl oluyo görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 20 Ocak 2015; 22:20:46 >

• Konfor sessizlik prestij ve daha bir çok şey arayanlar için önemli ve göz ardı edilemeyecek bir Seçenektir Passat ama dsg isteyenler almadan önce 3 kere düşünmeliler bence.yoksa ya ne zaman arızalanacak diye yada Arızalı dsg ye nasıl binerim diye düşünecekler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.