Şimdi Ara

B8 Passat DSG Yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ciğer görmüş kedi gibi inceledim geçen cumartesi passat'ı comfortline bile harika görünürken highline nasıl olur merak içindeyim. Ama gel gelelim yemin ettim bir daha manuel araba kullanmayacağım diye.

Mecburen renault ile devam 1-2 sene daha. Bakarsınız vosvosta doğru yolu bulup zf şanzımana döner binek araçlarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi servis çözmüyormuş garantili DSG nin sorununu? sıkıysa çözmesinler başlarına yıkarım dükkanı.

Hocam aracınız daha sıfır 1 2 sefer kick down yapın aracınız bi ısıtın daha sonra da geçmezse doğru servise hiç uğraşmayın.

Kick down yapın dememim sebebi sıfır parçaların sürtünerek birbirlerine alışması için dedim. Malzemeler sürtünsün üzerlerindeki çapakları bi atsın. Herhangi bi garezim yok kendim makinacıyım.

Aracınızı da güle güle kullanın. Ben de kendi aracımı satınca Skoda Superb alacağım Passat fiyat olarak çok uçtu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Bugun highline gumus renk passat vardi otoparkta, kim almis bilmiyorum, kesin dsg'li gordugumde hayirli olsun diyecegim gercekten siir gibi goruntusu var.

Gelelim dsg'ye hala sabahlari manuelde kullanin yazanlar var ya onlarin kafasini yasamak istiyorum. Dsg denildigi gibi sans isi, arkadasim 1.6tdi polo kullaniyor 90bin km yi gecti hala kavrama degistirmedi. Ama daha 10bin bile gormeden kavrama degistiren tanidiklarimda var.

Demem o ki vw hala daha 7ileri kuru kavramayi revize edip sorunlarin uzerine calismadi. Servisler guncelleme yapildi deyip musterileri kandirma pesinde.

Dsg Nasil Alinir? Maddi durum iyiyse garanti dolana kadar kullanilip sonra satilacaksa mantikli.

Yok aldim mi uzun yillar kullaniliyorsa kesinlikle duz vites alinmali. Kisisel olarak B8'de favorim Comfortline 1.4 150hp duz vites.

Arac hayirli olsun, umarim uzmez.

Tebrik ederim arkadaşım doğrunun bir OLDUĞUNU bir kez daha ispatladın.hala Uç diye iddia edenler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kara_eylül kullanıcısına yanıt
    Yani hocam 3 gün boyunca neredeyse üstünden inmediğim 2014 model 5.20 ied modelinde yığılma olduğunu söylediniz ya hayretler içerisindeyim. Hem de otomatik silah gibi vites değiştiren şanzımana salladınız.

Mercedes'i bilmem

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Rusya ya ayar çekiliyor aslında bu düşüşler ile. Dediğin gibi kısa vadede iyi de uzun vadede sıkıntı büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Yedi ileri kuru kavramada ilk çıktığından beri ne sorun yaşandıysa b8 passat ta da yaşanmaya devam edecektir bunda şaşırılcak bir durum yok çünki şanzıman aynı sorunlu kuru yedi ileri, değişim meişim olmadı.

Hasretinden prangaları eskittik, özlettin kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: 10emre

Konfor sessizlik prestij ve daha bir çok şey arayanlar için önemli ve göz ardı edilemeyecek bir Seçenektir Passat ama dsg isteyenler almadan önce 3 kere düşünmeliler bence.yoksa ya ne zaman arızalanacak diye yada Arızalı dsg ye nasıl binerim diye düşünecekler

Yahu Passat'a binmesek yeminle Rolls Royce tarzı bi araba sanıcaz anlattığınızı.. Altı üstü D sınıfı araba.. Her mahallede eskisi yenisi bi passat var. Kim kime prestij taslıyor anlamadım..

Şartlar ile ilgili bir konu. Almanya'da yaşayan insana Passat, bizim buradaki Doblo gibi geliyor ama Türkiye'ye getirince departman müdürlerinin altındaki araba oluyor. Mal aynı mal ama bulunduğu yere göre değeri değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Yedi ileri kuru kavramada ilk çıktığından beri ne sorun yaşandıysa b8 passat ta da yaşanmaya devam edecektir bunda şaşırılcak bir durum yok çünki şanzıman aynı sorunlu kuru yedi ileri, değişim meişim olmadı.

Hasretinden prangaları eskittik, özlettin kendini.

Bugün kendime tatil verdim bi tarafta tv açık sabahtan beri forumda çene çalıyorum. Özlemişim.

• Servislerdeki bu güzel kardeşlerim sıkıntı olsa bile sıkıntı var diyeceklerini sanmıyorum.

Aynı kasa model ve şanzımandan bir kaç araç sahibinin numarasını alıp görüşün mutlaka
  • bu konu her zamanki gidişatına dönmüş ama yine de yazacağım,

Bu aralar eş dost ile "hangi arabayı alsam?" diye muhabbet içindeyiz, şaka gibi cümleler duyuyorum.

-abi VW al, onun otomatikleri çok iyi.

*nerden duydun ?

-abi öyle diyorlar.

*DSG nin arıza ihtimali yüksek, yolda molda kalırız , ortalık şikayet kaynıyor.

-abi ilk defa senden duyuyorum. "Bizim bi arkadaş" çok memnun.

Bu gidişle daha çok arızalı DSG konusu görürüz.
  • Hazır 1 ay dolmamışken iade et. almazlarsa dava açarak iade edersin. 30 günü geçmeden hemen iade veya değişim talebini bildir noterden ihtarname çekerek.
  • sorunlu bir otomatik şanzıman için 15.000 tl, dizel motor için 13.000 tl fark veriliyorsa ve sorun çıktığında aracı satan yerine foruma sorun anlatılıyorsa bu iş de ciddi bir YANLIŞLIK var demektir.
  • vosvos s clasla sessizlik konusunda sidik yarıştıracağına şanzıman konusunda yarıştırsın daha makbule geçecek. Yazık millet dişinden tırnağından arttırıp YÜZBİNLERCE tl veriyor bu araçlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOSTIL

sorunlu bir otomatik şanzıman için 15.000 tl, dizel motor için 13.000 tl fark veriliyorsa ve sorun çıktığında aracı satan yerine foruma sorun anlatılıyorsa bu iş de ciddi bir YANLIŞLIK var demektir.

Bizim insanımız böyle işte.

• o kadar arıza konusu varken ve bir o kadar da piyasada arızalı olduğu bilinirken hala neden dsg alınır anlamıyorum gerçekten
  • Konu sahibi, kendini klas hissediyor musun ?, hani Passat var ya. Onun için sordum, böyle arabadan inerken , binerken. DSG de olsa bir araba sonuçta.

• Melikbey M kullanıcısına yanıt
    direk o kadının o anki hali sesi gozumun onune geldi iyiydi bu.

• Melikbey M kullanıcısına yanıt
    Firmanim sucu yok. Butun firmalar kar odakli calisir, adam sorunlu problemli ama satiyo mu satmiyo mu ona bakar. Memlekette klimasiz golfleri bile satabilecek guzel insanlar bulmus sorunlu dsg yi mi satamayacak. Guzel akilli zeki secici Turk tuketicisi sagolsun !

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Vay bea 100 milyar ver viteste böyle sorunlar ortaya çıksın.bu firmaya sormaz mi hiç bu millet sen bizden yüz milyar aldın sen bu yüz milyarı ne yaptın evde çocuklar aç sen bize kuru kavramali vites satıyorsun .

O paranın yarısından fazlasını devlet alıyor yalnız.

• Bu gün aşağı yukarı 15 km test ettim aracı sonra servise götürdüm ,fakat test ederken tek bir kere bile sarsıntı yapmadı sakin kullanımda da sert kullanımda da.
    Servisin dediğine göre doğru veya yanlış artık; aracın alışma sürecinden veya aşırı soğuktan olabileceğini söyledi.Eğer soğuk hava şanzımana etki ediyorsa doğru olabilir bu gün test ederken 12° civarıydı sarsıntıyı hissettiğim günlerde -6° civarlarındaydı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.