Şimdi Ara

B8 Passat Tdı+Dsg yakıt tüketimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Sümbül bizimkinden az yakar, forumun diline düşeriz valla:) yakın olsaydık olurdu tabiki ama bahaman ile avensis karşılaştırması yapabiliriz

Symbol küçük canavar abi :) biraz seri kullanım ve trafik ile şehir içi 9 litre mümkün veya 120 civarı uzun yolda 5.8-6 yakıyor. Jetta tsi Cidden hoş her konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Olabilir. Benim araç rollingde fena değil aslında ama basınca yakıyor meret. Tabi ben 1.85'e lpg alınca ne yaktığının bir önemi kalmıyor Herhalde satarsam bir gün en çok lpg ile bedavaya gezmeyi özlerim

Lpg'li avensis'in yakıtını ararsın abi Passat'ı TDI Almaya bak bence..Olmadı çılgınlık yapıp yine 0 Km avensis patlat
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Kardeşim fotoğraf paylaşma bence. Ben en son paylaştığımda arabanın 2 parçasını bıraktım yolda. Masallah diyelim. Nazar deģmesin. Comfortline +led ve suntoof galiba. Merak ettim led ve sunroof için opsiyon fiyatı nedir? Vw sayfasında bulamadım.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Aslında yeni kasadan önce ciddi ciddi düşünüyordum Avensis ama yeni kasadan çok makyaj yemiş gibi geldi içine oturunca. Kasa aynı sadece farlar stoplar ve gösterge ekranı güncelleme görmüş. Araç iskelet olarak 2009'da çıkan kasayla aynı. Hala çok ağır. 1550 kilo. Ayrıca benzinli motorda hiçbir revizyon yok. Ne bileyim ya. Kendimi bildim bileli Japon kullanıyorum. Bir değişiklik yapmaya niyetlendik bakalım.

• quote:

Kardeşim fotoğraf paylaşma bence. Ben en son paylaştığımda arabanın 2 parçasını bıraktım yolda. Masallah diyelim. Nazar deģmesin. Comfortline +led ve suntoof galiba. Merak ettim led ve sunroof için opsiyon fiyatı nedir? Vw sayfasında bulamadım.

Satıldı abi bu şu anda her ne kadar sevmesem de Crv aldık

Her neyse sunrof 3500 lira, led farlar 4800 lira.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Şuan bende ş.içi kullanım verilerimi tutuyorum. Son haline bakmadım ama benimkide ş.içi 8 lt civarı bişeydi. Ama uzun yolda120-140 aralığında 6 lt civarı veriler elde ettim. Bakalım depoyu fulleyip pompa farkına da bakacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Şuan bende ş.içi kullanım verilerimi tutuyorum. Son haline bakmadım ama benimkide ş.içi 8 lt civarı bişeydi. Ama uzun yolda120-140 aralığında 6 lt civarı veriler elde ettim. Bakalım depoyu fulleyip pompa farkına da bakacam.

Şehir içi değeri de şehir dışı değeri de çok iyi. Detaylı verileri bekliyorum :) benim Symbol ile aynı yakıyor 😄

• quote:

Olabilir. Benim araç rollingde fena değil aslında ama basınca yakıyor meret. Tabi ben 1.85'e lpg alınca ne yaktığının bir önemi kalmıyor Herhalde satarsam bir gün en çok lpg ile bedavaya gezmeyi özlerim

132 hp lik Lpg keyfini özleyeceğin kesin;) benim eski araç ile (Astra H ) bunun arasında bariz performans farkı olduğu için aradaki yakıt farkını görmüyorum açıkçası Allah kaza bela vermesin, bazen değişiklik iyidir boşver

• yav keyfinize bakın benim araçta benzinli en boşundan.....allah sizlere keyifli gezmeler ve yaşam nasip etsin az yaktırıcam diye yırtmayın ...
    Bu mesaja eklenen görseller:

B8 Passat Tdı+Dsg yakıt tüketimi
  • Manueli 6 lt dsg olanı 6.5 lt altında çok zor yakar. Aksi takdirde aracimi hemen servise götürüyorum.

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    Değişiklik iyidir abi passatta çok iyi araç zaten kesinlikle alinir.Tsı trendline babam'ada düşünüyoruz :)Sıkıirsakda zarar etmeden satma şansimız var:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    uzun dönem şehir içi verileri nasıl hocam
  • Arabayı boşver, yaylanın adını ver ordan ev alalım.

Passat bu kadar yaktıysa, 5 yıla ev parasını çıkarır zaten.

• Kalkıştan sonra sıfırlarsan böyle çıkar tabiki.
    Sıfırladıktan sonra kalkış yapman gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spxln

uzun dönem şehir içi verileri nasıl hocam

Hocam, biliyorsunuz ki TSI esnek tüketim verilerine sahip bir motor. Ben genelde trafiğin akışına uyan, klasik bir sürüş stilim vardır. Ortlama hızım genel olarak 20-25 km ve tüketim aralığımda( mevsimsel, ağırlık, sert kullanım veya klima kullanımı gibi değişkenlere göre) 7.5/8.5 seviyesinde oluyor. Uzun bir süredir tüketim ölçümü yapmıyorum ama incelemek isterseniz şöyle bir konu açmıştım inceleyebilirsiniz
    Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

https://forum.donanimhaber.com/vw-jetta-1-4-tsi-bmt-manuel-sehirici-yakit-tuketimi-sehir-disi-tuketim-verileri-eklendi-15-08-2017--116129717

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 17 Aralık 2017; 1:9:8 >

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Ben dizel otomatiği test ettim. Açıkçası dizelin max torku (250Nm) bile öyle ciddi zevkli değildi ki benzinliyi düşününce (200Nm) arabadan iki günde soğurum sanırım. Yakıt tüketimi konusundaki esneklik de malum çok sevilen bir durum değil:) Forumları bayağı okudum. Genellikle insanlar az yakıyor demeye getirmek için otoban ağırlıklı resimleri koymuş (sizi tenzih ederim). Böyle bir kullanım istanbul için söz konusu değil malesef. 9 litre benzin oldu mu bir esprisi kalmıyor özetle. Çok yakmasın diye ıkınmak da ayrı bir boyut. Tabi herkesin görüşlerine saygı duyarız ama ben üst donanım bir benzinli yerine orta donanım bir dizel diyorum kesinlikle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.