Bildirim
B8 Passat Tdı+Dsg yakıt tüketimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Senin dsg patlamadı mı hala?
Veya motor falan? -
Böyle bir şey paylaşmak yerine uzun vadeli, gerçek tüketimini dürüstçe paylaşmanız daha faydalı olurdu. -
Ben yol bilgisayarını sıfırlayıp 10-20 kmlik çoğu rampa iniş yolda 2 litrelere kadar düşüyorum. TDİ çok yakmışquote:
Orijinalden alıntı: commandx
Böyle bir şey paylaşmak yerine uzun vadeli, gerçek tüketimini dürüstçe paylaşmanız daha faydalı olurdu.
Uzun vadeli km'lerdeki yakıtını görmeyi isteriz. -
-
-
Evet yakıtı iyi uzun yol gibi kullanmışsınız D sınıfı uzun ve ağır bir araç o kadar yakması beklenir zaten değerler güzel.quote:
Orijinalden alıntı: vetenes
Ayrıca 3 kişi gidiş geliş ortalama 110 a sabitleyip kullanım. 2 tane ışığa takıldım yolda sonuç.
Bu da yakaladığım reel en düşük değer.
Bu mesaja eklenen görseller:
-
-
Uzun süreli faydalı bilgileri mesajımda paylaştım yukarıda bak bakalım.
Bu arada hala Vw nin görünmeyen yerlerdeki kalitesizliğini bana gösteremedin ? -
quote:
Güzergah Tokat-Sinop o çevreyi gezdim yaylalara çıktım ve dönüş. Sinop şehir içi de dahil 5 kişi klima açık yakaladığım bir değer.
Hangi yaylaymış o ortalama 69 km ortalama yapacak kadar?
bide bir altında 110 sabitlemişsiniz iki ışık ile 71 ortalama hıza düşmüş. yaylaya uçarak çıktınız herelde 69 km ortalama hızla
burada ki insanlar salak değil ve forumda binlerce üyenin ortalama hızı gösterecen yol bilgisayarına sahip aracı mevcut. yaylaya 69 km ortalama hız ile çıkılmayacağını biliyorlar. hadi eskiden olsa yedirirdiniz.
o yayla değildir çıktığınız yaylacıktır, yayla olsa duramazdınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 4 Nisan 2016; 21:13:17 >
-
Jetta tdi dsg kuzenimde var 10.2lt yazıyordu bugün. Neden bu kadar fazla? -
Manuel klima -
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
quote:
Güzergah Tokat-Sinop o çevreyi gezdim yaylalara çıktım ve dönüş. Sinop şehir içi de dahil 5 kişi klima açık yakaladığım bir değer.
bide bir altında 110 sabitlemişsiniz iki ışık ile 71 ortalama hıza düşmüş. yaylaya uçarak çıktınız herelde 69 km ortalama hızla
burada ki insanlar salak değil ve forumda binlerce üyenin ortalama hızı gösterecen yol bilgisayarına sahip aracı mevcut. yaylaya 69 km ortalama hız ile çıkılmayacağını biliyorlar. hadi eskiden olsa yedirirdiniz.
Akıl var mantık var 800 km yol yapılmış sahil yolunda 120 civarı kullandım. Sinop'ta çıktığım yaylalar Borabay gölü gibi yerlere gittim. Yani yolları 50-60 çıkılan yollar.
2. Mesele ise 71 km ortalama hız olayı ani hızlanmayı sevmem sakin kullanırım. Durduğum ışıklar uzun süreli ve start-stop etkin olduğu içim tüketimi etkilemiyor. Sadece ortalama hız düşüyor.
-
Uzun vadeli şehir içi dışı karmaşık 7 civarı yakıyor. -
İnsanları tahrik etmeyi bile beceremiyorsun kardeş, yorumlar bomboş ama logo bmw :)quote:
Orijinalden alıntı: mnbmnbmnb12
Uzun vadeli şehir içi dışı karmaşık 7 civarı yakıyor.
Neyse konuya dönecek olursak, arkadaşlar 1000 km ve 3700 km civarları ortalama tüketim resimlerini çekmiştim. Başka konularda da koydum şuan aracım 6 bin km ye yaklaştı... Son ortalamayı belki yarın çeker koyarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: mnbmnbmnb12
Uzun vadeli şehir içi dışı karmaşık 7 civarı yakıyor.
Teşekkürler yanıtınız için.
Benim aracımın da ortalama tüketimi 13 - 14 litre arası. Bu değer hiç sıfırlamadan 2-3 ay boyunca elde edilen değer. Ama sahile çıkıp 50 60 ile gidince 7 litrelere bile düşebiliyor. Bu birçok model için geçerli bir durum.
Forumda kendi çapında babasının arabasıyla sidik yarıştıran çok olduğu için bu tür verilere tepki çok oluyor. Yalan yanlış paylaşımlar çok oluyor. Adam tsi golf ile 4 litre yaktığını iddia ediyor. Daha paylaşımcı, gerçekçi olmak lazım. Bu markaların değeri bizim cebimizden fazla çıkacak 10 liralık benzinden daha kıymetli olmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 5 Nisan 2016; 8:07:33 >
-
quote:
quote:
Adama yalancı demeden önce yol bilgisayarına düzgün baksaydın keşke. O kadar km yaylaya mı çıkacak? Yaylaya da çıktım derken arabayı zorlayan şeylerde yaptım demek istemiş.
-
Anlama sorununuz mu var? Adam uzun yol verisi koymus yaylaya inip cikmis muamelesi yapiyor. Ben buna kiziyorum. 50 - 60 km inip cikmistir, sanki bu cikip inince olusan tuketim gibi sunuyor.
Birakin Allah askina -
quote:
Anlama sorununuz mu var? Adam uzun yol verisi koymus yaylaya inip cikmis muamelesi yapiyor. Ben buna kiziyorum. 50 - 60 km inip cikmistir, sanki bu cikip inince olusan tuketim gibi sunuyor.
Birakin Allah askina
Bence senin okuduğunu anlama sıkıntın var.
Bak ben ne yazmışım. Tokat Sinop gidiş, yaylaya çıkmam Sinop şehir içi ve dönüş. Hepsi bir arada.
Klima açık diye belirtmişim, araçtaki sayıyı belirtmişim daha ne yapmam lazım ?
Bu arada elde ettiğim değerler bağımsız tamamen şu anda Passat kullanıcısı değilim ancak aracımın değerini şimdi anladım. -
Hocam aynı güzergahta 1.4 tsi manuel tüketimi ne seviyede olurdu acaba? Değerler çok iyi. Bu arada siz satmıştınız değil mi aracı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Böyle bir şey paylaşmak yerine uzun vadeli, gerçek tüketimini dürüstçe paylaşmanız daha faydalı olurdu.
|
Uzun vadeli km'lerdeki yakıtını görmeyi isteriz. |
vetenes demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Benzer içerikler
- 2025 araba fiyatları ne olur
- tse 12047 belgeli servisler
- cam filmi çekildikten sonra dikkat edilmesi gerekenler
- araba rölantide ne kadar yakar
- kazada tutanak tutmak istemeyen
- akü markaları
- suzuki jimny 5 kapı
- ford transit 2023
- byd yeni model
- seres fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X