Şimdi Ara

Jetta TDI 105 hp - Yakıt Tüketimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sevgili Forum Üyeleri. Daha önce böyle bir konu mutlaka açılmıştır ama ben rastlamadım... Ben jetta 1.6 tdi trendline düz vides almaya karar verdim. Sizde bu araçla tasarruf yapabilirmiyim ?

-Kullanıcılar Bir depo ile kaç km yaptınız acaba ?
    -Şehir içi için ideal bir araç mı ?
    -Trendline beni tatmin eder mi ?

NOT: Şu anki aracım 2008 jetta tsi 122 midline düz vides...

Teşekkürler

• Yakıt tüketimi için birşeyi söyleyemem ama trendline donanım olarak çok boş bir araba o yüzden bütçeniz uygunsa comfortline bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsı highline 1.2 al hem az yak hem full araca bin yakıt farkına deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam, çoğunluğu İstanbul içi yaklaşık 12000 km lik kullanımda 2012 model 1.6 TDI DSG Jetta aracım 6.4 lt/100km civarı bir değer gösteriyor.
    Başlarda bu rakam 7 nin de üzerindeydi ancak 10000km ye yaklaştıkça ve aştıkça ortalama tüketim düştü
  • 2012 model dsg7 li yeni kasa jettamız şehir içinde hep 6.4/100km gösteriyor şehir dışı deneyiyimimiz olmadı ama araç 7000bin km de .
  • Aynı belirttiğiniz araba kayınpederimde var. Şehir içi uygun bir araba bana göre

Tüketim olarak Ankara'da 6,0 gösteriyor yol bilgisayarı geçen gün bakmıştım. Fabrika verisi Passat'dan daha çok yaktığını gösteriyor start-stop olmadığı için ancak benim arabama oranla 0,5 civarı az yakıyor. Kullanım karakteristiğimizde birbirimize çok yakındır. Dolayısıyla bu farkın 2 araç arasındaki ağırlık farkından kaynaklandığını düşünüyorum.

Tek önerim eğer bütçeniz imkan verirse en azından comfortline almanız yönünde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Aynı belirttiğiniz araba kayınpederimde var. Şehir içi uygun bir araba bana göre

Tüketim olarak Ankara'da 6,0 gösteriyor yol bilgisayarı geçen gün bakmıştım. Fabrika verisi Passat'dan daha çok yaktığını gösteriyor start-stop olmadığı için ancak benim arabama oranla 0,5 civarı az yakıyor. Kullanım karakteristiğimizde birbirimize çok yakındır. Dolayısıyla bu farkın 2 araç arasındaki ağırlık farkından kaynaklandığını düşünüyorum.

Tek önerim eğer bütçeniz imkan verirse en azından comfortline almanız yönünde olur.

Hocam kesinlikle comfortline en azından yani bizdekide comfortline ama o bile yetersiz geliyor bundan önce b6 oluyor sanırım 2010 model dsg6 lı passat vardı comfortline 140hp aralarında ciddi farklar var gerçi biri jetta ama sonuçta yeni kasa ve daha yeni model bagaj kapagında süspansiyon bile yok dip not:passat da orta agresif kullanımda şehir içi 8.5/100km yakıyordu .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce yakıt tüketimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende jetta 1.6 tdi comfortline almayı düşünüyorum.

2011 mi 2012 mi alsam karar veremiyorum.

c5 e-hdi ile jetta arasında kaldım karar veremiyorum
  • km de 25 kuruş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.