Şimdi Ara

Baahubali - İzlediğim En İyi Savaş Sahnelerinden Biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göze batan yönleri olmasına rağmen savaşın başlangıcı , gelişmesi ve sonucu bakımından , savaş hissiyatını vermesi bakımından izlediğim en iyi savaş sahnelerinden biriydi.

• Kesinlikle katılıyorum hocam. Filmin ilk yarısı bence sıkıcı ve çok basit fantastik öğeler içeriyor. Ama o savaş hazırlığından itibaren gördüğüm sahneler çok etkileyici ve muazzamdı.

Nisan'da filmin 2. ve son filmi gösterime giriyor. Zaten ilk film sonunda da bunun mesajı verilmişti. 2.film de izlemeye değer olacaktır.
  • İstediği kadar güzel olsun, filmde ciddiyet olmayınca olmuyor. Ayrıca dizi olmasına rağmen Game Of Thrones'un 6. sezonunun 9. bölümündeki savaş sahneleri üzerine tanımam. O kadar beğenmişim ki aklımda yer edinmeyi başarmış. Kaldı ki bu dizi genel olarak çok ağır işlemekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Şubat 2017; 23:46:9 >
  • Filmde ciddiyet olmaması söz konusu değil.Sadece fantastik öğeler mevcut.Bi kahramanı olağanüstü güçlerle betimlemişler.Ona bakılırsa Marvel'ın tüm karakterleri ciddiyetsiz diyelim.İkinci filmi merakla bekliyorum ben de .GoT'un 6. sezonuna yeni başlayacağım.90gblık sezon iniyor bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.