Şimdi Ara

Baatlefield 3 İçin Toplanmamış PC Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğum Yünümde 6 ay önce battlefield 3 Hediyesi Aldım Ama Oyunu Oynayamadım Sistemim Yetmedi Bu Günlerde Sistem Toplamaya Karar Verdim Ve Ekran Kartı Ne Almalıyım Ne Alırsam Ne Kadar Yararı Olur Ultrada Oynayabilirmiyim Ve İlerde 3D Monitör Aldıgımda oynayabilirmiyim ?

Kasa & PSU
    1 x Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli High Power 600W Oyuncu Kasası 205,59 TL+KDV
    İşlemci
    1 x INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 515,69 TL+KDV
    Anakart
    1 x Asrock Z77 Extreme4 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) 306,40 TL+KDV
    Bellek
    1 x GSkill RipjawsX 8GB(2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit PC Belleği 110,57 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 189,60 TL+KDV
    Optik Sürücü
    1 x ASUS DRW-24B5ST SATA DVD-RW Optik Sürücü (Kutulu) 58,47 TL+KDV

Karar Dıldım Ekran Kartım İse

Ekran Kartı
    1 x Sapphire ATI HD7870 GHz OC Edition 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (11199-03-40G) 562,03 TL+KDV

Ödiyeceğim Maliyet 163,87TL Taksit 1.966,44 TL (Üst Limit 2.000.00 TL)

Tavsiyeniz Nedir Dostlar ? İslemciyi Düşürüp Ekran Kartına Daha İyimi Alayım ? NVIDIA Daha İyi Sanki Battlefield 3 NVIDIA Destekli Bir Oyun Ati Daha Uygun Ve Ekonomik Geldi Bana Sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyGhostAir -- 30 Eylül 2012; 5:46:25 >

• mümkünse 660ti alın ama bütçeyi birazcık aşmış oluyorsunuz.http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60804-10p-gtx660-ti-amp-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61846
  • toplanmamış.. ?!

bf3 hediyesi almamak?!

• GTX 660 veya 660 Ti alınmalı.

660 550 TL'ye bulunabiliyor. BF3 performansı 7870'ten iyi.

İşlemciyi düşürme, BF3'te işlemci de önemli. 3570K ideal.

----

Fiyatlar nerden bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Eylül 2012; 5:46:58 >
  • Aldım demeye calısıyorum toplanmamıs dedigimde kasayı yeni topluyorum anlaminda 660 baktımda bit biraz dusuk o yuzden guvenemedim acıkcası birde bu oc anlamini biliyorumda ti ne oluyor ?
    Fiyat . teknobiyotik.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyGhostAir -- 30 Eylül 2012; 5:45:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bit'in düşük olması önemli değil. Bit ve bellek hızıyla elde edilen bellek bant genişliği önemli, onun da ne kadar önemli olduğu grafik işlemciye ve oyuna göre değişir. Uzun hikaye, kafa yormaya değmez.

Ti, düz versiyonun bir üst modeli demek. GTX 660'ta 960 işlemci, Ti olanda 1344 işlemci var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Bit'in düşük olması önemli değil. Bit ve bellek hızıyla elde edilen bellek bant genişliği önemli, onun da ne kadar önemli olduğu grafik işlemciye ve oyuna göre değişir. Uzun hikaye, kafa yormaya değmez.

Ti, düz versiyonun bir üst modeli demek. GTX 660'ta 960 işlemci, Ti olanda 1344 işlemci var.

Sen bu isi biliyorsun dostum sagol aydınlattın icin birde ti versiyonuna oc yapilmiyormu yoksa verimmi alinmiyor? Bilgisayarı nerden toplamamı tavsiye edersin ? Battlefield3 ultrada oynamam mumkunmu 660 ti ile ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyGhostAir

quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Bit'in düşük olması önemli değil. Bit ve bellek hızıyla elde edilen bellek bant genişliği önemli, onun da ne kadar önemli olduğu grafik işlemciye ve oyuna göre değişir. Uzun hikaye, kafa yormaya değmez.

Sen bu isi biliyorsun dostum sagol aydınlattın icin birde ti versiyonuna oc yapilmiyormu yoksa verimmi alinmiyor? Bilgisayarı nerden toplamamı tavsiye edersin ? Battlefield3 ultrada oynamam mumkunmu 660 ti ile ?

piyasadaki tüm ekran kartlarına oc yapılır 660Ti overclock yapsanız veya yapmasanız rahat rahat bf3 u ultra ayarlarda oynarsınız.

• Tmm teşekkürker cevabımı aldım peki 3D olarak oynamaya kalkarsam ne olur ilerde kasma kesin olur ultrada dimi 2. Ekran kartı olarak bir 660ti daha eklersen sorun hallolurmu ? 670-680 de takmam mumkunmu 2. Olarak ?

• 3D olayında fps yarı yarıya düşüyor. Evet çift gpu kullanacaksanız kartlar farklı marka olsa bile aynı model olmak zorunda.

660Ti da karar kılarsanız başta MSI 660Ti TF4 PE öneririm.
  • Hımmm tmm baska 2. Kart digerinin aynısı olmak zorunda yani.. 3d film izlerken sorun yasamam herhalde birde 3d ekranda neleri 3d görebilirim ?

• O kadarını bilemeyeceğim kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

O kadarını bilemeyeceğim kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.

Tmm teşekkürler cok yardımın dokundu

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyGhostAir

Tmm teşekkürler cok yardımın dokundu

Bu konu ile daha fazla bilgi edinmek için;
    7870 vs. GTX 660 veya GTX 560

660'ın 7870'den iyi performans vereceğini bir görmek lazım BF3'te. Hiç sanmıyorum, en azından şu an değil. Hele 500TL'ye alacağınız düz versiyon 660 hiç değil.
  • Düz versiyon 660 alınmaz. Diğerlerine bakınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.