Şimdi Ara

BABA OLACAĞINII EŞİNİZDEN DUYDUĞUNUZDA VERDİĞİNİZ TEPKİ NE OLDU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende senin gibi olmuştum eşimde sevinmedim zannetti baya uğraşmıştım
    farklı bi konuya değineyim kardeş bebek gelene kadar uyuyabildiğin kadar uyu tabiki sonraya faydası yok ama yinede uyu
  • poşet delik çıktı demem tabi karıma sarılır hemen çocuğu aldırmaya götürrüm
  • Allah analı babalı büyütsün.Çok güzel bir duygudur bence..Erkek olursa p.pisinin fotosunu çeker koyarsın foruma.
  • Efferin lan garı emme bah bu seferki muhaggag erkek olacah ona gore. Yohsam biliyon şişiririm gözününg ustünü. Kırarım ayahlarını.

Şaka biyana ben öğrenince böyle bir an şok olmuştum, baba olacağım için sevinmiş, ama sorumluluklarını bildiğim içinde böyle kara kara döşünmeye başlamıştım. Ama şu anda onun her sabah işe giderken kapıdan yanağıma bir öpücük kondurup, hayiyli isley babaciim demesi dünyalara değiyor.

Allah, analı babalı büyümesini, sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlat olmasını nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 14 Mayıs 2008; 12:45:39 >
  • oleyy çükütay geliyor derim..çocuk erkekse
  • Bu olay 30 yaşından önce olsaydı sevinir numarası yapar kendimi içkiye vurur nasıl korunmadığımı niye bu kadar salak olduğumu araştırırdım :)
    30 yaşından sonra olduysada ilk 2-3 ay sevinirdim ama öyle havalara sıplamazdım.Sonrasında cinsiyet erkek olursa balkondan havai fişek atardım :)
  • Eşim çok şaşırmamıştı zaten planlıydı,yüzünde çok büyük bir mutluluk belirtisi oluşmasa da gözlerinin içi gülüyordu

Elinizi eşinizin karnına koyup,bebeğin hareketlerini siz de hissetmeye başlayınca çok daha fazla seviniyorsunuz,çünkü orada olduğunu bilmenin dışında onu artık sizde hissedebiliyorsunuz.Asıl bebeği hissettiğiniz zaman zaten hisleriniz isteseniz de istemeseniz de yüzünüze yansır,bu da muhtemelen kocaman bir gülümseme olur Eşim bebeği ilk hissettiğinde böyle olmuştu

Allah cümlemize çocuklarımızı sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi,hepsinin anasına , babasına,vatanına hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah.

• quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

''Lan karı yine mi hamile kaldın? Bu kaçıncı ulan? Karının üstüne çeketimizi atsak hamile kalıyor yavv...''

• Amin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

oleyy çükütay geliyor derim..çocuk erkekse

çükütay değil o.

sibopcan olacak onun adı.
  • şimdi reklamlar

• Allah analı babalı büyütsün
  • arkadaşlar verdiğiniz cevaplar beni çok mutlu etti. allah herkesin evladını sağlıklı ve sıhhatlı hayırlı büyütmesini nasip etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

oleyy çükütay geliyor derim..çocuk erkekse

Abi alemsin ya
  • Tabiki eşinden duyacaksın başka kimden duyucan

Zil takıp oynarım ben

Allah acısını göstermesin
  • Hemen kafamda planı kurar bi kutlama yaparım, muhabbet olur seviniriz
  • karım = Hamileyim!!!!
    ben = iyi
  • Benden mi? derim. Şaşkınlıktan tabie.
  • aynı olayı dun aksam dayı oglu yasadı esınden ögrendı baba olacagını mutluluktan yerınde duramadı aradı bızı fılan konustum baya esıde sevıncınden ne yapacagını sasırdı annemde gazı verdı hemen canın ne cekıyosa ıste kocandan dıyee hehehe
  • önce sonra
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.