Allah bu dünyaya hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
Hayırlı olsun dostum.
Tebrikler,
Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.. :)
hayırlı olsn..
br reklam filmıden alıntıdır.
1-çocugun bezi alınacak 2-duzenli doktora gidecek 3-aşıları zamanında yapılcak 4-okula gidecek kıtap defter masrafı olacak 5-sunnet olacak 6-askere gidecek 7-söz,nişan,dugun olacak 8-İş bulacak 9-evlendirılecek 10-torunlara bakılacak 11--cek te cek..cak t cak.....inşallah en başta saglık lı olu
quote:
Orjinalden alıntı: Cey-Cey
Arkadaşlar pazar günü baba oldum Allah herkese nasip eder inşallah
O küçük gözleriyle etrafa bakması o küçük parmaklarıyla sizin elinizi tutmaya çalışması muhteşem bişey.. Sizinle paylaşmak istedim
Tabi sürekli ağlamasını saymıyorum
Allah Analı Babalı Hayırlı Evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin. Dua etde Yüce Allah'ım banada (isteyen herkese) nasip etsin.
Allah analı babalı büyütsün
Ve bir isteğim olacak. Büyüyüp bilgisayar kullanmasını öğrendiğinde ona kotalı internet alma
quote:
Orjinalden alıntı: DEMİRCİEFE
hayırlı olsn..
br reklam filmıden alıntıdır.
1-çocugun bezi alınacak 2-duzenli doktora gidecek 3-aşıları zamanında yapılcak 4-okula gidecek kıtap defter masrafı olacak 5-sunnet olacak 6-askere gidecek 7-söz,nişan,dugun olacak 8-İş bulacak 9-evlendirılecek 10-torunlara bakılacak 11--cek te cek..cak t cak.....inşallah en başta saglık lı olu
içlerinden sadece doktor ve aşı olayı kolay sağlık ocağında çalışıyoruz Ama diğerleri eminim çok terletecek
Yinede onun bir gülüşüne feda olsun hepsi
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Tebrikler... Bizim ikinci de yolda bakalım.
Allah analı babalı büyütsün
bende bir istekte bulunmak istiyorum okuma yazma öğrenir öğrenmez donanimhabere üye yap nickide junior cey-cey
Allah hayırlı ve güzel bir ömür eder inşallah ona,ve sizlere de onun hayatının devamında kolaylık sağlayacak rızk. Çok güzel bir duygu olsa gerek,biz daha bu duyguyu anca 6-7 sene sonra yaşarız en erken.
tebrikler ismi bellimi?
Allah analı babalı büyütsün..
kız ise:nizamiye erkek ise:hakkı koyarsan dh olarak seviniriz
Allah anali babali buyutsun ....yakinda bende dayi oluyorum
ALLAH analı babalı büyütsün hocam
allah analı babalı büyütsün abi kız mı erkek mi ?
kız olursa: zeynep erkek olursa : ali olsa seviniriz
İsim konmu bile Musa Emre ismi çok güzel adıyla yaşayın.
Ayrıca sizide tebrik ederim.
Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah... :)
Allah analı babalı büyütsün Allah bağışlasın
quote:
Orjinalden alıntı: inCredibLe
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
quote:
Orjinalden alıntı: azizcinar
Bizimle paylaştığın için çok memnun oldum. Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin. Fotoğraflarını en kısa zamanda bekliyoruz
Fotoğraflarını nete eklemesini tavsiye etmem.
Nazar...
allah analı babalı büyütsün..
Allah Nazardan kazadan saklasın... Fotoya gerek yok zaten melek yüzlü olduğu kesin. Şirin et parçası =)
Allah anali babali buyutsun bence hemen bir DH da hesap actir ona buyudugunde bu konuyu hortlatir guzel olur
quote:
Orjinalden alıntı: ReNNeG@De
Allah anali babali buyutsun bence hemen bir DH da hesap actir ona buyudugunde bu konuyu hortlatir guzel olur
harbi güzeL oLur düşünsenize 15 yaşına geldiginde 2023 senesinde bu konu hortlayacak