Allah analı babalı büyütsün, Yâr ve yardımcısı olsun, Kötü gününü göstermesin, Herkese nasip etsin...
Amin.
quote:
Orjinalden alıntı: Cey-Cey
quote:
Orjinalden alıntı: ati-rodeon
hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün
kızmı oglanmı adı ne koydunuz?
Teşekkürler Oğlan Adı Musa Emre
Ona bakınca içim çok acayip oluyor ve o kadar küçük ki nasıl büyüyecek anlamıyorum ve hep bu soruyu soruyorum nasıl büyüyüp de adam olacak bu
Benim de 4 yaşında bir oğlum var. Benden sana bir tavsiye.Her anın tadını çıkartın. Sevginizi onun üzerinden hiç eksik etmeyin. Büyüdükçe sorunları da artacaktır.ama tatlı sorunlardır bunlar. Ufaklığın şansı bol olsun.
Bizimle paylaştığın için çok memnun oldum. Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin. Fotoğraflarını en kısa zamanda bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: azizcinar
Bizimle paylaştığın için çok memnun oldum. Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin. Fotoğraflarını en kısa zamanda bekliyoruz
Fotoğraflarını nete eklemesini tavsiye etmem.
Allah imanlı, hayırlı ve sağlıklı ömürler versin. Adı gibi güzel olur inşallah.
Allah sizlere de sabır ve kolaylıklar versin. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
quote:
Orjinalden alıntı: azizcinar
Fotoğraflarını nete eklemesini tavsiye etmem.
Nazar...
allah analı babalı büyütsün..
Rabbim iste bir ust konuda bir arkadasımızın amcası olmusken burda bir dogum.Allah analı babalı buyutsun ailece mutlu bir hayat surun.
quote:
Orjinalden alıntı: call of
Rabbim iste bir ust konuda bir arkadasımızın amcası olmusken burda bir dogum.Allah analı babalı buyutsun ailece mutlu bir hayat surun.
Şimdi ben yazacaktım onu inanır mısın?
Allah analı babalı büyütsün arkadaşım. çok güzel bir duygudur, şimdilik sadece ağlasa da 1 yaşına geldiğinde bu günlerini aratacak sana. Hele hele 2.5 - 3 yaşına geldiğinde evde böyle gerzecek bak
Allah analı babalı büyütsün.. Vatanına Milletine hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah..
allah analı babalı büyütsün..
hayırlı ogurlu olsun allah analı babalı büyütsün
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
quote:
Orjinalden alıntı: call of
Şimdi ben yazacaktım onu inanır mısın?
Allah analı babalı büyütsün arkadaşım. çok güzel bir duygudur, şimdilik sadece ağlasa da 1 yaşına geldiğinde bu günlerini aratacak sana. Hele hele 2.5 - 3 yaşına geldiğinde evde böyle gerzecek bak
Sağlıklı olsun da ben onun her haline razıyım Ama ne yalan söyliyüm biran önce büyüsünde maça götürüyüm diye geçiriryorum içimden