Şimdi Ara

Baba oldum... [Edit: Kızlarımıza kavuştuk] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
32.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatana, millete, size ve kendilerine faydalı evlatlar olsunlar inşallah. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
  • Sağlıklı bireyler olması dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün :) gece gece mutlu oldum. Bazı arkadaşlar cebindeki parayı düşünmüş. Yok masraf olacak, uyku yok vs diye. Hayatınızda hiç çocuk da sevmediniz galiba. Çocuğum yok ama günün birinde olursa cebimdeki para köle olsun ona. Canımı veririm yahu. Yorumlara bak, millet kafayı yemiş

• Hocam hayırlı olsun. İnşallah kızımız sağlığına kavuşur.

Galatasaray ailesi iki yeni taraftar kazandı.

• Hayırlı olsun hocam. Ben de 2006 dan beri buradayım sanırım :)

Valla yaşlar ilerledi, Allah analı babalı büyütsün.
  • Vatana millete hayırlı uğurlu evlatların olsun . Bahtları açık olsun , ALLAH sağlıklı ve huzurlu ömürler versin .
  • Gözünüz aydın olsun, bende 2 çocuk babasıyım. Çok şanslısınız size aşık olacak 2 kişi dünyaya gelmiş :)) biraz büyüsünler, yürümeye konuşmaya başlasınlar eşiniz sizi çok kıskanacak. Kız çocukları babalarına aşık olur, ilgilizi sevginizi eksik etmeyin.

• İnsanların çocuk yapmak için aldıkları moral-motivasyonun nereden geldiğini merak ediyorum.
    Şahsen ben hiçbir şekilde bu kadar kısıtlanmayı istemezdim yiğen bakmak bile işkence gibi geliyor.

• İlk önce tebrik ediyorum, umarım sağlıklı bir şekilde büyüyüp faydalı işler yaparken görmek nasip olur sizlere

İkinci olarak futbol bölüm trollüğünden babalığa terfin için ayrıca tebrik ederim
  • Aga zaman çok kötü beeee.

• Hayırlı olsun.
    Bu bebek milleti devamlı sıçar. Bebek bezi stokla😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

İlk önce tebrik ediyorum, umarım sağlıklı bir şekilde büyüyüp faydalı işler yaparken görmek nasip olur sizlere

İkinci olarak futbol bölüm trollüğünden babalığa terfin için ayrıca tebrik ederim
    Teşekkür ediyorum. Önceliğimiz sağ salim eve gelmeleri. Kızlarımızın birinde akciğer tansiyonu çıkmış. Bu konuda çok iyi bir hastahanedeyiz ama içimiz içimizi yiyor.

• Hayırlı olsun, ALlah analı babalı büyütsün benimde 5 aylık bir kızım var tarifsiz bir duygu, sizinki 2X artık. Hafyası gelmeden gelmişler sanırım, zamanla toplarlar 3 ay sonra tanıyamayacağın kadar değişirler , bu zamanda kendini eşine adayacak kadar destek olmalısın, zira lohusalık bir 3 ay sürüyor

Para buldukça bebeklerin kullandığı bezden stok yap, fiyatlar artıp duruyor, günde 10 bez gitse 10 lira Sende bu 20 lira
  • Bizde bugun cinsiyetini ogrendik kiz olacakmis. Daha 4 aylik simdiden heyecanliyiz. Sizede tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

Bizde bugun cinsiyetini ogrendik kiz olacakmis. Daha 4 aylik simdiden heyecanliyiz. Sizede tebrikler.
    Teşekkür ederiz. Size de hayırlı olsun. Sağ salim vaktinde kucağınıza alın. Biz günde yarım saat göreceğiz diye içimiz içimizi yiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Hayırlı olsun, ALlah analı babalı büyütsün benimde 5 aylık bir kızım var tarifsiz bir duygu, sizinki 2X artık. Hafyası gelmeden gelmişler sanırım, zamanla toplarlar 3 ay sonra tanıyamayacağın kadar değişirler , bu zamanda kendini eşine adayacak kadar destek olmalısın, zira lohusalık bir 3 ay sürüyor

Para buldukça bebeklerin kullandığı bezden stok yap, fiyatlar artıp duruyor, günde 10 bez gitse 10 lira Sende bu 20 lira
    İkisini de kucaklayıp evimize götürelim de bez parası umrumda değil açıkçası. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Amin hocam çok teşekkür ederiz. Günde yarım saat görüyoruz. Dokunmaya kıyamıyoruz bambaşka bir şey. Akşam bir kalp doktoru akciğer tansiyonu riski nedeniyle birisine bakacak. İnşallah sorun yoktur 🙏

Alıntıları Göster
    Çocuk doktorları her türlü ihtimali fazla detaylı inceleme taraftarı oluyorlar. Eminim hiç sorun yoktur. İçiniz rahat olsun. Keyfini çıkarın.
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Biliyoruz umrunda olmayacağını hangimizin umrunda taze baba, 2 osusrsun bi gaz çıkarsın acuk sıçsın diye başında dua ediyoruz :) Babalık moduna gir sağlık sorunları her zaman olabilir kendine sıkıntı stres yapma azcık o moddan çık diye diyoruz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.