Şimdi Ara

Baba oldum... [Edit: Kızlarımıza kavuştuk] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
32.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözün aydın . Mübarek olsun . Çok sanslisiniz . Biz de bu ay tüp bebek deneyecegiz . İnşallah bu duyguyu rabbim bizlere de nasip etsin . Sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kızım var ve ona doymak mümkün değil. Sizin hem de iki tane olmuş. Çok şanslısınız dostum. Allah sağlık versin, onların yokluğunu göstermesin.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

Gözün aydın . Mübarek olsun . Çok sanslisiniz . Biz de bu ay tüp bebek deneyecegiz . İnşallah bu duyguyu rabbim bizlere de nasip etsin . Sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
    Teşekkür ederiz. Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

Bir kızım var ve ona doymak mümkün değil. Sizin hem de iki tane olmuş. Çok şanslısınız dostum. Allah sağlık versin, onların yokluğunu göstermesin.
    Hayırlı olsun.
    Amin hocam çok teşekkür ederiz. Günde yarım saat görüyoruz. Dokunmaya kıyamıyoruz bambaşka bir şey. Akşam bir kalp doktoru akciğer tansiyonu riski nedeniyle birisine bakacak. İnşallah sorun yoktur 🙏

• Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün . Benimde bir kızım var 5 yaşında şimdi , kucağa sığmıyor sıpa ama halen sevmeye de doyamıyorum . Baba olmak kadar güzel bı duygu tanımadım bugüne kadar hele de kız babası olmak .

Sağlıklı güzel bir hayat sürer inşallah

• Allah sağlıklı mutlu ömürlet nasip etsin darısı olmayanların başına

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün. Ömürleri uzun, bahtları güzel olsun. Allah acılarını yaşatmasın.
  • Allah analı babalı büyütsün. Çok istediğim bir şeydir ikiz çocuk.

• İki erkek çocuk babası olarak kolaylıklar dilerim. Allah sağlık versin. Umarım aileler yakındır. İşiniz kolaylaşır biraz. Bir de Aydın güzel yer. İstanbul olsa idi daha da bir zor olurdu.

• Gözünüz aydın , Allah analı babalı büyütsün.

• hayırlı olsun kardeşim... 1 taşda 2 kuş maşallah Allah bağışlasın.
  • Allah uzun ömürler versin inşallah hocam. Allah analı babalı büyütsün.
  • Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürleri olsun, hasta olan evladınıza Allah tez zamanda şifa versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webnettr -- 19 Temmuz 2019; 19:14:21 >
  • Hayırlı uğurlu olsun inşallah allah analı babalı büyütsün acil şifalar diliyorum Rabbimden

• Amin beyler çok teşekkür ederiz. Biz inanıyoruz kızımız çabucak toparlayacak. Kardeşi ile beraber eve gideceğiz

• Allah Analı babalı sağlıklı, vatana millete hayırlı evlatlar etsin inşallah. Allah bizede nasip eder inşallah.

• Sağlıcakla büyütün cenabı Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Yuvanıza hayırlar getirsinler inşaallah

• Allah sağlıklı uzun ömürler versin hocam. İnşallah iyileşir sağlığına kavuşur. Allah'ın izniyle benimde önümüzdeki ay oğlum dünyaya gelecek
  • Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Hayırlısı olsun. Allah şifa versin.
  • Hayırlı Olsun Dostum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.