Şimdi Ara

Baba olmak çok farklı bir duygu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dorhug
    Kızı sana kakalamaya çalışıyolar dikkat et

Bu nasil bir yaklasim nasil bir mantik anlamadim,sen beni sevgilimi ve ailesini taniyormusun arkadas tanimiyorsan boyle bir yorum yapma hakkin da yok
  • Çok ayıp arkadaşlar bilip bilmeden arkadaşın sevgilisine belkide gelecekte eşine ağır laflar ediyorsunuz

Bence buradan sil kardeş konunu anlayanlar çok tabi ama bazıları dalgaya alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

bence sevgilin kızına dedittiriyor olabilir seninle evlenmek için. genede hayırlı olsun
  • Sizin için güzel bir duygu olabilir ama kendi çocuğumun bana baba demesiyle bu olay arasndaki fark çok fazladır heralde..
  • arkadaşım bir bankanın hukuk bölümünde çalışıyor diyosun. üni mezunu olmadan orda ancak sekreterlik yapar.

ama öyle bi yazmışsınki sanki orda çok iyi bir işi varmış gibi. bende doğal olarak üni mezunu diye düşündüm.

bence sen kendini fazla kaptırma. acele etme.
  • Sevindim bu duruma abicim. Mutlu olursunuz umarım sevgilinizle
  • Hissettiğin duyguları anlamama imkan yok. Ben olaya tamamen somut yönden bakıyorum. Sevdğini 1 aydır tanıyorsun ve bu kadar ciddi kararlar veriyorsun.. Bence çok kısa bir zaman. Biraz daha yavaş karar verin düşünün ve hareket edin bence.
  • Sevgilin ortada tek çocuğuyla kalmış,çoğumuz için kötü ve kaldıramayacağımız bir durum.Hangi psikolojide olduğunu ancak bunu yaşayan birisi anlar.Yani o durum muamma.Kızın ailesi hakkında bir fikrim yok fakat biraz olsun tutucu bir aileyse kızına evlenmesi konusunda baskı yapıyor olabilir.Eğer ailesi tutucuysa ve eğer bu kız da 16 yaşında ilişkiye girip 17 yaşında çocuk sahibi oluyorsa o kızın psikolojisi eminim ki darmadağındır.Evlendiğin zaman sana çok büyük sıkıntılar çıakrtabilir.Eğer tutucu değillerse kız başıboş büyümüş,sahip olduğu çocukta belli.Başıboş büyüyen bi dişiyi hiçbir yere sığdıramazsın.Bu daha kötü bir durum ama benim tahminimce o yaşta o çocuğu doğurduysa ailesi tutucudur(Çok fazla olmasına gerek yok).Kısacası sana kızı yamıyor olabilirler.

Ayrıca kızın üniv. mezunu olması düşük bir ihtimal,lise mezunudur muhtemelen.Hatırladığım kadarıyla senin iyi bir gelirin vardı,hani bundan iyisini bulamam idealdir düşüncesi içinde de olabilirler.Kızın sana baba demesi durumuna gelince;babasının terk ettiği bir kız çocuğu genellikle erkeklere nefret duyar.Muhtemelen de seni bir defa görmesine rağmen baba demesi anne ve kızın ailesinin baskısıyla olmuştur.Ailesinin de birden ısınıvermesi kızını acilen yamama çabalarından biridir.Etrafımızda yaşadık,gördük...Ben olsam böyle bir riske hiç girmezdim.Daha sana birçok psikolojik bağlantı çıkartabilirim.

Tabi şunu da söylemeden geçmemek lazım,içinde bulunduğun durumu en iyi sen bilirsin.Durumu dök,düşün,değerlendir.Ailen de karşı çıkacaktır muhtemelen,sakın onlarla takışma bu mesela yüzünden.Sonra pişman olabilirsin.Etrafında danışabileceğin olgun birisi varsa onunla paylaş,fikir alışverişi yap

• quote:

Orijinalden alıntı: antibakteriyel sazan

quote:

Bu nasil bir yaklasim nasil bir mantik anlamadim,sen beni sevgilimi ve ailesini taniyormusun arkadas tanimiyorsan boyle bir yorum yapma hakkin da yok

1 ayda ailesi seni bağrına bastıysa orada durucaksın . Yine de senin hayatın ileride çok oflayıp puflarsın

+ Bir kere gördüğün çocuğun sana baba demesini tembihliyorlar . Hala kafanda soru işareti oluşmadıysa yapıcak bir şey yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 6 Şubat 2010; 23:13:23 >

• quote:

gerı bas hoca gerı bas , pısman olma sonra , saf olmayalım lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 6 Şubat 2010; 23:04:57 >
  • 1 aydır tanıyorsun ve ciddi düşünüyorsun..bu kadar hızlı kararlar vermemelisin..çok erken ben olsam çok ağırdan alırdım
  • 16 yaşında ilişkiye girip 17 sinde çocuk sahibi olmuş birisi bu sana hayır getirmez usta
  • Kardeş yerler kaygan , söyliyim , dikkat et.
  • Ben de @dorhug ve @Derin Mavi ile aynı düşünceleri paylaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

16 yaşında ilişkiye girip 17 sinde çocuk sahibi olmuş birisi bu sana hayır getirmez usta

neyin hayır getirip neyin hayır getirmeyeceğini sırf bu mantıktan bakabiliosan seni tebrik ediorum(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Hissettiğin duyguları anlamama imkan yok. Ben olaya tamamen somut yönden bakıyorum. Sevdğini 1 aydır tanıyorsun ve bu kadar ciddi kararlar veriyorsun.. Bence çok kısa bir zaman. Biraz daha yavaş karar verin düşünün ve hareket edin bence.

@Derin Mavi aynen katılıyorum ikinize de.
  • Bana kalırsa biraz hızlı gelişmiş herşey yani işin açıkcası bir çocuğun sana baba demesi için bir ay normal bir günde bir saat gibi.Biraz hızlı gitmişsiniz daha dikkatli olun.

Herşeye rağmen sadece saf bir ilişki olduğunu düşünerek konuşacak olursam sana kocaman bi ''helal olsun abi '' derim.Daha da başka birşey demem.Umarım ben birinci kısımda yanılırım ikinci kısımda haklı çıkarım sende mutlu olursun.
  • Hocam bugün rüyamda, şimdiye kadar gördüğüm en tatlı kızı gördüm, en fazla 4 yaşındaydı. Ama o kadar güzeldiki. Deniz mavisi ve çok derinden bakan gözleri vardı, kısa siyah saçlıydı. Çok güzel yanakları vardı böyle tam sıkıp öpmelik. Rüyamda galiba onun babasıydım, onu o kadar çok seviyordumki bir an bile onu yanımdan ayırmıyordum. Rüya olduğunu anladığımda çok üzüldüm. Onun gibi bir kızım olması için neler vermezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antibakteriyel sazan

quote:

Gerçekler acıdır.Büyük ihtimalle senin normal koşullar altında o kızın yüzüne bile bakmayacağı bir tipin var veya biraz samimi yaklaşan her kıza aşık olan bir tipsin yada maddi durumun iyi.Yinede biz burada ne dersek diyelim aşkın gözü kördür o da ayrı bi konu.

• arkadaşlar dogru sölemiş , yavaş gitmeni tavsiye ederim......1 ay birisini ve onun ailesini tanımak için çok kısa bir süre.......özellikle kızın ailesinide iyce tanımanı tavsiye ederim , senin ailenin haberi varmı bilmiyorum ama bir an önce haberdar etsen iyi olur .....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.