Şimdi Ara

Baba olmak çok farklı bir duygu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son 2 gündür yaşadığım bazı duyguları sizlerle paylaşmak istedim

Sevgilimle 1 aydır tanışıyoruz ve herşey çok iyi gidiyor,fakat sevdiğim kişi daha önce bir evlilik yapmış ve bu evliliğinden ise 1 tane yedi yaşında kızı var. Sevgilim aileside beni sevmeye ve kendi evlatları gibi görmeye başladı. İki gün önce sevgilimin kızı defterine adını soyadını yazarken benim soyadımı yazmış tabi sevgilim ve ailesi çok şaşırdı dün ise bana telefonda baba nasılsın diyince şok oldum oysa kızı sadece 1 defa gördüm ve konuştum,kendi öz babasından nefret ediyor ondan bahsederken ise o adam diyor. Tabi bana baba demesi hem sevgilimi hemde sevgilimin annesini çok şaşırttı çünkü ağızlarından ilk defa baba kelimesini duymuşlar bende onu gerçekten kızım gibi görmeye benimsemeye başladım son iki gndür ise telefon ettiğimde ona ''kızım nasılsın diyorum'' ve bana baba demesi inan beni farklı duygulara götürüyor hatta ilk dediğinde ise gözümden yaşlar geldi,her ne kadar benim kanımdan olmasada artık ben onu kızım görüyorum zaten sevgilimlede ileriye dönük çok ciddi planlarımız da var yani ben ne sevgilimi nede kızımı bırakmayı asla ve asla düşünmüyorum. Benim aklımı ise ailem çok karıştırıyor özelliklede annem 2 gündür konuşmaya çalışacam ama ön yargılı olduğu için daha tanımadan konuşmadan bana olmaz diyecek biliyorum. Sevgilim çok büyük bir bankanın hukuk departmanında çalışıyor avukat filan değil tabiki benim yaşım 25 eşim pardon sevgilimde 24 yaşında.. neyse arkadaşlar konu nereden nereye geldi 2 gündür çok büyük duygular içindeyim sizlerle paylaşmak istedim

• Hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza
  • Oldukça garip bir duygu olsa gerek...
  • bence sevgilin kızına dedittiriyor olabilir seninle evlenmek için. genede hayırlı olsun
  • anaam duygulandım bak şimdi ben evde kaldım valla
  • zor bir olay evlenmiş ayrılmış ve çocuğu olan birini kabullenmek umarım sana gösterilen bütün ilgi samimidir sadece kafasında sen varsındır kadınlar unutmaz yaşadıği kötü şeyleri ondan diyorum yinede kendi çocuğun gibi olmaz hiç bir çocuk bence güzel olan evin erkeği oluyosun ya evin babası yani o güzel erkek olmak o zaman güzelmiş diyosun
  • hocam 24 yaşında ne ara evlenmiş 7 yaşıdna kızı olmuş.

Bu arada üniversiteyi nasıl okmuş ilginç??
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

hocam 24 yaşında ne ara evlenmiş 7 yaşıdna kızı olmuş.

• quote:

Dikkatimi çekmedi değil fakat hikaye çok içten geldiği için çomak sokmak istemedim.
  • bende tatmadım çok güzel bir duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_279

bende tatmadım çok güzel bir duygu

Aga o imza nedir öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_279

bende tatmadım çok güzel bir duygu

Şu imzayi değiştir tövebestağgurlar 20 yılın patlamasın yaaştcaksın bana
  • +rep butonu nereye kayboldu

hayırlısı olsun hocam
  • quote:

hap var cigara var
  • quote:

Tam bunları yazacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

anaam duygulandım bak şimdi ben evde kaldım valla

Duygulandım

çok güzel bir duygu olsa gerek tebrik ederim umarım devamı gelir eminim biraz uğraştan sonra ailen de ikna olacaktır
  • bende baba olmakkk istiyom :D

• Kızı sana kakalamaya çalışıyolar dikkat et
  • Ben burada icten gelen duygularimi paylasmak istedim,fakat gordumki bu forumda dugularini paylasmayacaksin en iyisi kiz konusu acmak.. bu arada 24 yasinda olup 7 yasinda nasil kizi var diyenlere cevabim su herkes hayatinda bir hata yapar,birde nasil univ okumus diyenlere sanirim sizin kafa basmiyor herhalde suan kendisi acikogretimde okuyor kendisi..
  • Hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.