Şimdi Ara

Baba Oyunlar ve Knight Onlinede yüksek FPS sistemi topladım ( Test ettim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçkimse daha önce Knight Online Fps sistemiyle ilgili çalışma yapmadıgı için böyle bir gereksinim duydum ...

Slogan Şu Beyler Hem Knightte alınabilecek en yüksek fps ve güncel oyunlarıda sorunsuz kalitede oynuyabilmek için bir sistem toplamak gerekiyor. Ve Ben hiçbiyede bununla ilgili bir araştırma yapıldığını görmediğim için kendimce bir sistem topladım ve bu sistemin nasıl bir performans verdiğini videoda gösterdim en az 10 oyunda ( knight da dahil )

işte video ( tüm malzemeler ve oyun testleri için izlemenzii tavsiye ederim

https://www.youtube.com/watch?v=rzn7VSj14WM
    [video=youtube;rzn7VSj14WM]https://www.youtube.com/watch?v=rzn7VSj14WM[/video]

Sisteme gelirsek

İŞLEMCİ : İNTEL PENTIUM 8.NESİL ( G5400 ) DOLAR 4.5 300 TL CİVARI

Anakart H310 M ( 8.NESİL ) DOLAR 4.50 ( 370 TL CİVARI )

EKRAN KARTI GTX 1050 Tİ PALİT DOLAR 4.50 ( 1000 TL CİVARI )

RAM : EVO 8 GB DDR 4 2400 MHZ ( 450 500 TL CİVARI )diğer oyunları daha da yüksek fps isterseniz 8x8 ram yapın 16gb yani

SSD : ADATA 120 GB ( 250 TL CİVARI )

KASA + PSU ( 300 - 500 TL CİVARI ) sıvı soğutucu gereksiz 3-4 fanlı olsun

HARDDİSK : 1TB BARACUDA ( 200 TL CİVARI )

monitör ( en az 1 ms saniyeli aoc g2260 öneriirm 75 hertz fiyat 600 tl civarı paranız çoksa 144 mhzde olur )

totalde 3100 tl civarına monitör dahil güncel tüm oyunları rahatlıkla oynuyabilecek ve çok rahat şeilde knight onlinede en yüksek fps yi alackasınız oyun videoda zaten test ettim knighti ve diğer oyunları haa

buna ek olarak bir sistem daha önerebilirim

oda işlemci i7 8700 k

ekran kartı gtx 1080 ti

anakart z370dp

ramler 16gb en az 2400 mhz

ssd felan fistan soğutucu sistemiyle

size yaklaşık bir 8-9 bin liraya mal olur

knight onlinede aynı fpsyi almakla beraber sadece diğer oyunlarda bi 15 20 fps fazl alırsınız en fazla tercih sizin

8.nesil intel g5400 işlemci ile güncel tüm oyunlarda rahatlıkla darboğaz yaşamadan yüksek fps ile oynadık ha isterseniz i7 8700 k alın oda 1500 tl CİVARI EN AZ tabiki pentium 8.nesil g5400den bir kaç gömlek üstün performans alırsınız bunun bir tık ötesi i7 8700k ve gtx titan 1080 ti oda sırf ekran kartı 5 milyardan aşagı yok lakin bunlara gerekte yok benım önerecegım sistemle 3100 tl ye en baba verımı alabilirsiniz

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesakguxx -- 12 Haziran 2018; 2:49:22 >

• 15-20 derken? 1080 ti dedigin kartla 1050ti arasinda olumcul farklar var. Diger oyunlar dedigin guncel oyunlar degilse tabiki fark az olur. Ona kalirsa bu iki kart cs 1.6da ayni fpsyi verir. Bf1 oyna bakalim kac fps fark ediyor. Keza g5400 de bf1de cok zorlanan bir islemci. Ayrica sistem tavsiyeleri diye bir bolum var forumda. Kisaca cok gereksiz bir konu olmus ve tamamen yanlis bilgiler iceriyor. Oyle her seyin en pahalisini yazarak sistem onerilmez ayrica. Sistem tavsiyesi verme mumkunse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.