Şimdi Ara

Baba Vanga' nın Fenerbahçe Kehaneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    04.06.2018 Pazartesi 00:22

Bilindiği gibi Fenerbahçe' nin 2018 olağan kongresi Newyork Times' a haber olmuştu. Fenerbahçe' nin yeni başkanlık seçiminin dış basında yankıları devam ederken, tarihi kongre bugünde yine ispanyol basınına ilginç bir haberle yansıdı.

Baba Vanga' nın Fenerbahçe Kehaneti

Seçim bitti ama yankıları sürüyor.

Fenerbahçe kulübü'nün yeni başkanını seçtiği 2018 olağan genel kongresinde Ali Koç Sarı Lacivertli takımın yeni başkanı olurken. Başkanlık seçiminin ardından ispanyol spor basınında çıkan bir haberde Baba Vanga' nın kehaneti ile kongre arasında bir ilişki incelendi.

İspanyol basınında La-ema julia Sport gazetesi, kehanetleri ile ünlü Baba Vanga' nın 1992 Temmuzunda yayınlanan bir yazısında geçen kehaneti ile başkanlık seçimi arasındaki ilginç sembolik bağlantı kurdu.

Peki neydi o kehanet?

Güneşin batımıyla doğumu ortasında 2 kıtadan sağda kalan. 90 larda başlayan 2000 den 15 yıldan az sonra büyük değişim. Üç A harfi var arka arkaya. Küçük A Büyük A Büyük A. Aş ile ayak değişir. Uzun dönemin ardından son ak. Gündüz güneş gibi sarı gece en koyu mavi gibi olur bir grup.

İlk cümlede geçen "2 kıtadan sağda kalan" ifadesiyle asya kıtasının, "2000 den 15 yıldan az sonra büyük değişim" ifadesiyle içinde bulunduğumuz tarihin, "Üç A harfi var arka arkaya" ifadesiyle Fenerbahçe' nin efsane başkanları olan Ali Şen, Aziz Yıldırım ve Ali Koç' un baş harflerinin, "Uzun dönemin ardından son ak" ile Ali Koç' un uzun süren Aziz Yıldırım başkanlığının ardından seçileceğinin gündüzün sarı ve gecenin koyu mavi(Lacivert) şeklinde bir grup ifadesi ile de sarı lacivertli takımın nitelendiği bilgisine yer verildi.

Bilindiği üzere sarı lacivertli taraftarlar sosyal medya da Ali Koç' a verdikleri desteği Güneş Doğacak sloganıyla belirtmişlerdi.

Baba Vanga Kimdir?

Baba Vanga, doğum ismi Vangelia Pandeva Dimitrova, evlendikten sonra bilinen ismi Vangelia Gushterova, kör bir Bulgar mistik, Durugörü. Bulgaristan'da, Kozhuh dağlarında, Yer Rupite bölgesinde hayatının çoğunu geçiren bir Herbalist'dir.

Doğum tarihi: 31 Ocak 1911, Ustrumca, Makedonya Cumhuriyeti
    Ölüm tarihi ve yeri: 11 Ağustos 1996, Sofya, Bulgaristan
    Defin tarihi ve yeri: Rupite, Bulgaristan
    Eş: Dimitar Gushterov (e. 1942–1962)
    Ebeveynler: Pando Surchev, Paraskeva Surcheva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 4 Haziran 2018; 2:9:4 >

• Ya konu çok saçma,ya da benim kafa gitti bu saatte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Ya konu çok saçma,ya da benim kafa gitti bu saatte.
    Saçma , senle alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kör fotosu olmasa yalan derdim de foto olduğuna göre haber gerçek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu vanganın bir sürü kehaneti var merak edenler okuyabilir
  • O zaman Messi bizde diyebilir miyiz?
  • Yanlız bu Vanga' nın kehanetlerinin çoğu yalan, kaç senedir söyleniyor yok 3.Dünya savaşı yok şu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir Allahın kuluda çıkıp dememiş ki La-ema julia Sport nedir?
  • konu samplus konusu olunca baba vanga diye biri kesin yoktur dedim ama reyiz o kadar da yazmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

konu samplus konusu olunca baba vanga diye biri kesin yoktur dedim ama reyiz o kadar da yazmamış
    Böyle avrupada gazeteler fenerbahçeyi yazınca mutlu oluyoruz ya. mutlu olalım istedim. kaç senedir avrupada birşey yapamıyoruz. hiç böyle haber okumadık doğru düzgün. oturdum uğraştım mutlu olalım biraz diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.