Bu durumu yaşayan biri var mı genelde çocuklar babalarını geçerler daha iyi hayat imkanları sahip olur lakin bende durum tam tersi babam iyi maaşlı maskülen bir işe sahipti ve baktığımda maalesef ki babamın imkanlarına sahip değilim. Sağlık problemleri de kolay yoldan meslek sahibi olmamı engelliyor ne önerirsiniz kendimi çok vasat hissediyorum 23 yaşındayım boşta bir öğretmenim. |
BABADAN DAHA KÖTÜ BİR DURUMDA OLMAK
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yaş 33 years old.
Peder benim yaşımda iken evliydi ve çocuğu vardı.
Peder benim yaşımda iken şuan oturduğumuz eve sahipti.
Peder benim yaşımda iken çok parası vardı, hatta dükkan açmıştı. ( 99 depreminde battı)
Peder benim yaşımda iken benden daha zengindi.
Benim ise;
Evli değilim
Evim yok
Arabam yok
Birikmiş param yok +30k borcum var
-
Hocam çok geçmiş olsun umarım her şey gönlünüzce olur bir planınız var mı ?
-
Eyvallah, çalışmaya devam işte. Yatırım ile para kazanmaya çalışıyorum ama bir şey olduğu yok. Daha iyi şartlarda ve yüksek maaşta bir iş bulabilirsem bir çok sorun çözülecek. Tüm sorunların temeli maddiyat.
-
Bu senle ilgili bir durum değil. Şu an ki gençliğin genel durumu bu şekilde.
Asıl sorun baban deden borçlu hala evi arabası yoksa o onların hesapsızlığı savurganlığı.
Bu Dediğini sen değil, senin babanın dedene karşı demesi lazım.
-
Şimdiki nesil zaten eskiler kadar varlıklı olamayacak.
Eskiler hep şikayet eder de zamanında evleri yokken hazine arazisine veya tarla gözüken yere evleri diktiler. Seçim zamanı tapu, elektrik, su geldi. Her seçimde bir kat çıktılar. İlkokul mezunu bile devlet dairesine giriyordu. Şimdi üniversite diplomasına torpil eklemen gerekiyor.
Şimdiki nesil krediyle bir daire alamaz. Eskiler gibi gecekondu dikemez. Maaşlarda anca geçindirecek düzeyde. Emeklilik bile aynı olmayacak 45-50 yaşında emekli olanların aldığı maaş kadar alamayıp 60 yaşında emekli olacaklar.
-
1960 70 80 lerde doğmak nimettir
Tamam yokluk vs gördüler ama her okuyan okumayan kesin iş buldu, birikimlerini yaptılar durum normal yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X