Şimdi Ara

Babadan Nasıl Para İstenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yaşındayım.Elektro gitar almak istiyorum ve bunun için harçlık biriktiriyorum.Okulda yemek yemiyorum dershanede de ucuza kaçıyorum.Babamla bu isteğim hakkında daha önce konuştum ama hiç ciddiye almadı.Bugün biraz suyuna gittim yine konuştum.Daha önce klasik gitar alıp kenara attığımı hatırlattı.Klasik çalmadan buna geçmemi hoş görmedi ve bunu da kenara atacağımı düşündü.Böyle düşünmekte haklı da.Ama sorun şu ki ben klasik gitardan pek hoşlanmıyorum.Metal dinlediğim için distortion'a ihtiyacım var.Babam ayrıca kurs olmadan öğrenemeyeceğimi,önce bir kurs bulmam gerektiğini düşünüyor.Yine haklı ama benim tek amacım tab'lerden bir şeyler çalarak stres atmak.Seneye Ygs-Lys var sonrasında başlamayı düşünüyorum kursa.Annem biraz destek çıktı bana ama aslan payını babamdan koparabilirim.Ama nasıl? Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baba... Para ver.
  • Senin tek amacın kız tavlamak yeme bizi şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

Senin tek amacın kız tavlamak yeme bizi şimdi

Öyle olsa 3-5 akor öğrenip klasikle de yapardım.Kesinlikle öyle bi amacım yok ama bu da bi artı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba biraz para ateşlesene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

baba biraz para ateşlesene

Olmadı tinerci kılığında bıçak çekiyim

• Klasikle öğren sonra ne istersen yaparsın. Belki ilerletirsin belki de bırakırsın. Zaten ucuza alacağın dandik distortion tonu yerine naylon tel tonu al çok da farketmez.

• Haftada bir baba manitayla dışarı çıkacağım de.Bu konuda benimki çok hassas :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faik Ş.

ucuza alacağın dandik distortion tonu yerine naylon tel tonu al çok da farketmez.

Dandik almayı düşünmüyorum alır almaz soğumamak için.800-900 civarı bi bütçe toparlamaya çalışıyorum.

quote:

alidogan57890

Hiç sevgilim olmadı ailem bu konuda ne tepki verir bi fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 7 Mart 2013; 1:46:37 >
  • Updullah

• bütün 200 lira bul. babana "iki 100'lük var mı" diye sor. iki tane 100 lirayı al, 200'ü de vermeden kaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

bütün 200 lira bul. babana "iki 100'lük var mı" diye sor. iki tane 100 lirayı al, 200'ü de vermeden kaç.

Aynı evde oturuyoruz mantıken

Ama belki hadi yine alsın kerata moduna girebilir iyi fikir teşekkürler.

• alacağın ürün ne kadar tam olarak?? marka model??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

alacağın ürün ne kadar tam olarak?? marka model??

Hocam tam bilmiyorum.Denkleştirebilirsem LTD F-50 + Roland Micro Cube olabilir diye düşünüyorum.

• Benim oglum olsaydin saplak atardim sana. Baba kitap istiyorum ogrenmek istiyorum diyecegine elektro gitar istiyorsun
  •  Babadan Nasıl Para İstenir?

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Benim oglum olsaydin saplak atardim sana. Baba kitap istiyorum ogrenmek istiyorum diyecegine elektro gitar istiyorsun

Kitap okurdum eskiden günde 1 kitap bitirirdim sonra babam kitap almaktan yoruldu ben de bıraktım.Sonuç:Hafızada zayıflama,zekada körelme vb...Şimdi zorla tekrar okutmaya çalışıyorlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.