Şimdi Ara

16 Yaşındayım Yüzüme Jilet Vursam Sakal Çıkarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
34.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim ama sakal yok hafif tüy şeklinde çıkıyor.

Sakal çıkması için jilet vursam sakal çıkarmı? Bu yaz sakallı gezmek istiyorum.

Bide lütfen yaşın küçük jilet vurma tarzı şeyler yazmassanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

16 Yaşında Jilet Vursam Sakal Çıkar mı?

16 yaşında genç bireyler olarak, sakal çıkarmak konusunda meraklı olabilirsiniz. Ancak, jilet kullanarak sakal çıkarmaya çalışmanın bazı sonuçları olduğunu bilmek önemlidir.

Jilet kullanmak, yüzdeki tüyleri geçici olarak alır, ancak sakal çıkmasını hızlandırmaz veya teşvik etmez. Aksine, jilet kullanımı sakal kıllarını daha kalın ve daha sert hale getirebilir, bu da gelecekte tıraş olmayı daha zor hale getirebilir.

Sakal çıkarma doğal bir süreçtir ve genetik, hormonlar ve yaş gibi faktörlerden etkilenir. 16 yaşında, vücudunuz hala gelişiyor ve sakal kıllarınızın tamamen çıkması biraz zaman alabilir.

Sakalınızı doğal olarak çıkarmak istiyorsanız, sabırlı olmanız ve herhangi bir kimyasal veya fiziksel uyarıcı kullanmaktan kaçınmanız önemlidir. Sağlıklı beslenmek, bol su içmek ve stresi azaltmak gibi genel sağlığınıza dikkat etmek sakal çıkmasını destekleyebilir.

Sonuç olarak, 16 yaşında jilet kullanarak sakal çıkarmaya çalışmak sakal çıkma sürecini hızlandırmaz veya teşvik etmez. Aksine, jilet kullanımı sakal kıllarını daha kalın ve daha sert hale getirebilir. Sakalınızı doğal olarak çıkarmak istiyorsanız, sabırlı olun ve herhangi bir kimyasal veya fiziksel uyarıcı kullanmaktan kaçının.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sakal çıkarsa ergenliğin sonu=boy uzamasının durması ergenler bir daha düşünsün bakalım.
  • Bide lütfen yaşın küçük jilet vurma tarzı şeyler
  • ilerde bu düşüncen için kendini sevmeyeceksin belkide..

Ben her gün işe gidiyorum. Askere gittiğim gibi traş oluyorum.

Yüz paso jilet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5768557DE

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Jilet vurmanın veya bir şeyler sürmenin sakal çıkmasına faydası yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Jilet vurmanın veya bir şeyler sürmenin sakal çıkmasına faydası yoktur.

Alıntıları Göster
    Çıkacağı varsa çıkar yapay yollarla çıkartamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaxarete

Çıkacağı varsa çıkar yapay yollarla çıkartamazsın.

Alıntıları Göster
    sana birşey diyim kardeş şimdi yüzüne jilet vurursan ilerde çok pişman olursun çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz_beckenbauer3434

sana birşey diyim kardeş şimdi yüzüne jilet vurursan ilerde çok pişman olursun çok

Alıntıları Göster
    ben 14 yaşındayken sürdüydüm yaş 20 tüy bile yok bi işe yaramıyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

Alıntıları Göster
    çıksa bile doğal olmaz. bırak kendi kendine olgunlaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

Alıntıları Göster
    Neşter vur
  • Uzaman yavaşlar tavsiye etmem. Zaten bi işe de yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

Uzaman yavaşlar tavsiye etmem. Zaten bi işe de yaramıyor.
    Güzel kardeşim ben de 3.sınıf öğrencisiyim 18 yaşındayım yüzüne kesinlikle jilet vurma çünkü jilet yüzünü alerji sivilce yapar + aşırı sert tüy sakal çıkar ha sen napacaksın eğer çok rahatsız ediyosa tüyler ki ediyordur bilirim 25 30 liralık makineler var küçük berberlerde görmüşsündür onlardan al onlarla kes.Makine ile kestikten sonrada sert sakal çıkar ancak jiletten bir farkı var jilet sakalı ters düz çıkarır makine tertemiz iş yapar çnkü kökünden kesemediği için benden sana tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitap Adam

Güzel kardeşim ben de 3.sınıf öğrencisiyim 18 yaşındayım yüzüne kesinlikle jilet vurma çünkü jilet yüzünü alerji sivilce yapar + aşırı sert tüy sakal çıkar ha sen napacaksın eğer çok rahatsız ediyosa tüyler ki ediyordur bilirim 25 30 liralık makineler var küçük berberlerde görmüşsündür onlardan al onlarla kes.Makine ile kestikten sonrada sert sakal çıkar ancak jiletten bir farkı var jilet sakalı ters düz çıkarır makine tertemiz iş yapar çnkü kökünden kesemediği için benden sana tavsiye.

Alıntıları Göster
    bıçağı dikey dutup çekersen çıkar

• Zaten makinayla alıyorum kardeşim.
  • Sakın

• 16 yasimdayim 1 senedir jiletle tras oluyorum. Ondan oncede 1 sene makinayla oldum hala gurlesmedi sakallarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dangerist38

Zaten makinayla alıyorum kardeşim.
    o yaşlarda benim arkadşların da hiç çıkmıyodu..şimdi ise benden daha fazla çıkıyor

vurma jilete falan az sabırlı ol
  • Benimde sol yanağımdaki sakallar Hatay tarafına yani olması gerektiği yönde uzuyorken,sağ yanaktaki sakallar Erzurum taraftına doğru uzuyordu.Bu yüzden sakallara jilet vurmaya başlamıştım.Yıllardır kesmediğim tüyler,jiletten 3 hafta sonra tekrar eşit seviyeye gelmişti.Uzamasını sevmiyorum ama sakal kesmesi de ayrı bir zevk işi,kesmeye üşenirim ama kesmesini severim.

Konu açan kardeşim,eğer sakallarının erken yaşta uzamasını istiyorsan buyur kes.Benim bir arkadaşım çocukluğundan beri sakallarına jilet vururmuş.Şuanda sakallarını kesiyor,2 gün sonra hiç kesmemiş gibi görünüyor.
    Karar senin.
  • sakal çıkarmaz o dediğin
    sadece ucu sivrileşen kıllar artık uçları da ortasındaki çapla aynı olduğu için gür gözükür ama yavaş uzadığı için çok çirkin bi görüntü verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six_Strings

sakal çıkarmaz o dediğin
    sadece ucu sivrileşen kıllar artık uçları da ortasındaki çapla aynı olduğu için gür gözükür ama yavaş uzadığı için çok çirkin bi görüntü verir
    Jilet vurma sakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.