Şimdi Ara

Babalara Android Telefon Öğretme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler babalara geldim bugün derken
    babalar gibi oldum

Babama telefonu satıp kendi elimden geldiği kadar bir telefon alayım dedim,sen topla üstüne de ben eklerim dedi
    şimdi lg g2'lere bakıyodum babam geldi telefonu satma dedi,ben kullanayım dedi,öğret dedi

şimdi ben nasıl öğretebilirim xpressmusic serisinin tuşlu telefonunu kullanıyor.

Ekleme : babam 41 yaşında bende 16 yaşındayım ilkokul bebesi sanmayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BodrumdakiMandalina -- 17 Eylül 2013; 22:48:04 >

• kesin cozum big launcher ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli şeyleri göster zaten kalanını 1 haftaya çözer :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOFD

kesin cozum big launcher ....

+sonsuz.

anneme u8150 öğretecem diye kafayı yiyordum. en son big launcher kurdum şuanda kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LukaŠ

quote:

Orijinalden alıntı: BOFD

kesin cozum big launcher ....

+sonsuz.

anneme u8150 öğretecem diye kafayı yiyordum. en son big launcher kurdum şuanda kullanıyor.

Yav böle yapınca da hiç bir anlamı kalmıyor ki androidin :D

• ögrenmiyorlar işin zor 1 yıllır deniyor arama yapmayı ögrettim sunu bunu nasıl yapcam diye hergün soryor toplam 15-20sorusu sorular kendine sıklıkla tekrarlıyor ( babamın yaşı 57)
  • XpressMusic nokia değil mi oda Symbian işletim sistemi var diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Annem de ben durmadan telefon değiştirince kıskanıyor,iphone 5'i satıp s4 aldım.Bana da alalım dokunmatik diyor.telefonu 2630 aramadan başka hiçbir şey yapmıyor.ama iphone 4 istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 17 Eylül 2013; 22:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

Annem de ben durmadan telefon değiştirince kıskanıyor,iphone 5'i satıp s4 aldım.Bana da alalım dokunmatik diyor.telefonu 2630 aramadan başka hiçbir şey yapmıyor.ama iphone 4 istiyor

E onla aramaktan başka birşey yağılmazki zaten. Alın bi 3gs 4 diye verin eline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

XpressMusic nokia değil mi oda Symbian işletim sistemi var diye biliyorum

Evet te işte atrix'imi vercem

• quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

Annem de ben durmadan telefon değiştirince kıskanıyor,iphone 5'i satıp s4 aldım.Bana da alalım dokunmatik diyor.telefonu 2630 aramadan başka hiçbir şey yapmıyor.ama iphone 4 istiyor

E onla aramaktan başka birşey yağılmazki zaten. Alın bi 3gs 4 diye verin eline.

4'ü biliyor,kız arkadaşımın telefonu,yengemin telefonu.Annem öyle telefondan anlasa vallahi ben alacağım,ne müzik dinler,ne resim çeker,ne mesaj çeker.Anlasa s4'ü vereyim dedim çözmedi telefonu

• 2 ayda öğrettim, her geldiğim de kareye basıyor.
  • Benim babam teknolojiden anlar ama ben de anneme bilgisayar telefon v.b kullanmayı öğretemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.