YARDIMCI OLURMU BİLMEM AMA 2 3 SENE ÖNCE BENDE YARDIMI OLMUSTU ŞİMDİ KENDİM ÖDÜYORUM O BAŞKA , İNTERNET SINIRSIZ YAPMAK İÇİN BABANIZIN PC YE AZDA OTURMASI İYİ İNTERNET 1 AY YÜKLENİN İNTERNET FAZLA GELSİN BABA SÜREKLİ GEÇİYORUZ GİBİSİNDEN YANAŞIN ANNENİZİN DESTEĞİ ŞART :) BABANIZIN HUYUNA GİDİN VE BABANIZA KAMPANYALARDAN KOTALININ LİMİTSİZDN PAHALI OLDUNU VE ÜCRETSİZ MODEM VERDİKLERİNİ SÖLEYİN . EYER BABANIZ AKŞAM EVE GELDİNDE TV BAŞINDA ÇAY + MEYVE YİYEN Bİ İNSAN TİPİNDE İSE UYNU NET TAVSİYE MODEM + HD KANALLAR BELGESEL FALAN . ANNENİZ KURAN-I KERİM OKUYORSA COK FAYDASI OLUR ANNE İNTERNET SINIRSIZ OLURSA İNTERNET SANA KURAN AÇARIM GİBİSİNDENDE SÖLEYEBİLİRSİNİZ .
LÜTFEN KURAN İLE SÖLEDİKLERİM TARTIŞMA YARATMASIN .
Konu başlığına ve mesajda anlatmak istediklerin ne kadar işe yarar bilinmez kardeşim ancak, mesajlarını caps lock tuşu kapalı durumdayken yazarsan ve türkçe yazımlara dikkat edersen sevinirim...
Sizin yaş ufak sanırım, bence bu yaşlarda internetten çok kitap okumak sizin için daha faydalı olabilir ufak kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Sizin yaş ufak sanırım, bence bu yaşlarda internetten çok kitap okumak sizin için daha faydalı olabilir ufak kardeşim.
yaşını bilmıyorum sana göre ufak olabilirim ama yeni üniversite geçtim . ben sadece bu durumdan munzarip arkadaşları bilgilendirmek istedim sonuçta hepimiz o yaşdan geçtik değilmi ?