Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
    senin görmediğin kesin.
  • konu sahibinin derdi gerçekte neydi o engin bilginizle aydınlatın bizi lakin kimseyi hakaret etmeden.
  • Konunun din ile direkt ilgisi yok. Konu sahibi olayın failini babası müezzin başı kapalı kız yerine alkolik bir adam olarak da iletebilirdi. "Polis geldi, sürücüde 180 promil alkol tespit etti. " gibi.

Bu arada ben din ile ilgisiz, ateist biriyim. Bunu da mecburen iletiyorum. cunku insanlar beyinleriyle değil, başka şeyleriyle düşünüyor: "Bunu kim söylemiş?" "Hm, aşırı dinci biri söylemiş" "Onu kim söylemiş" "Ha o mu, o ateisttir" Somut donelere değil de söyleyen kişilere bakarak gerçeği bulamazsınız.

Biraz saçma görünse de bu yıl aklımdan şu geçmeye başladı: "Bu Internet insanların gerçeği bulması için değil de sahte senaryolarla yönlendirilmesi için mi geliştirildi?"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abraxx kullanıcısına yanıt
    sen ait olduğun gezegenine dön lordun izin verdimi konuşmana.
  • Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Şöyle bir başlığa bakıyorum, bir de konu altındaki yorumlarda gördüğüm manzaraya, ortada çok ilginç ve bazı şaibeler barındıran bir olay var; aşağıda ise millet birbirine girmiş fakat konu sahibi ortalarda yok.

Böyle bir hikaye gerçek olabilir mi? Daha bundan bin kat daha saçmaları gerçek olabilirken bu niye olmasın, fakat ne olayla ilgili adam akıllı bir haber var, ne görgü tanığı beyanı var, ne de sanığın kim olduğunu arayıp bulabiliyoruz. Olayla ilgili bazı görüntüler var fakat olayı tam net şekilde veren görüntüler ve bölge esnafının verdiği ifadeleri görmeden şu aşamada bence yorum yapmak çok da doğru değil.
    inatla imzanını şikayet ediyorum yönetim ısrarla bir yaptırımda bulunmuyor? nedeni var mı acaba sizin tarafınızdan?=

• Hawaii kullanıcısına yanıt
    İmzada markası tam seçilmeyen bir Smartphone var. İmza kurallarına aykırı yönü nedir?

Bu arada konu sahibi, nerdeyse 1 aydır konusunu destekleyecek hiçbir belge, resim, video göndermedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.