< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalkaragul -- 11 Aralık 2019; 21:32:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalkaragul -- 11 Aralık 2019; 21:32:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erkek çarpsa her yerde karalama kampanyası hazırdı, feminist örgütler hızlı çalışırdı.
Şimdi bakalım bu kız aynı şeyleri yapan bir erkeğin yarısı kadar muamele görecek mi. |
İnsanlar kaldırımda yürürken bile caniler yüzünden ölebiliyor ülkenin geldiği nokta ve yaşanan olay çok üzücü. Çok geçmiş olsun diliyorum.
DH'den kamuoyu yaratmak pek mümkün olmayabilir. Durumu Twitter'a ve Ekşisözlük'e taşıyın oradan da destek verelim. 2 ailenin canını yakmış umarım hak ettiği cezayı alır. |
Yuhh ya hep güçlüler mi kazanacak biraz adalet....
|
Allah rahmet eylesin.
Çocugunu böyle şımarık, kontrolsuz yetistirince boyle oluyor iste. Sevgilimden ayrildim diye triplere girip, bir yerleri kalkip, trafikde falan kendince hızlı sürüyor dizilerden filmlerden gördüğü gibi. Başkalarının hayatini yok sayabiliyor çünkü sevgilisinden ayrıldı dünyası yıkıldı ya ay gö***m. Tiksiniyorum böyle insanlardan. |
Cin mi? Cahilliğinin ve mallığının sonucunu saçma sapan bir şeye yıkıp salağa yatmaya çalışmış. Kendini ruh hastası olarak göstermek için elinden geleni yapar. Başınız sağolsun.
|
Sadece 1 gece beni O karı ile yalnız bırakacaklar.. ertesi sabah herşeyi bülbül gibi anlattırırım.
|
okurlen elim ayagim titredi, bu nasil bir orospu cocuklugudur
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 11 Aralık 2019; 21:44:21 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thermodynamics23 -- 11 Aralık 2019; 21:44:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 11 Aralık 2019; 21:47:20 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|