Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam 3 Aralık 14:15 de kaldırımda trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti. Trafik canavarı mimarlık son sınıf öğrencisi SENANUR ÇOKKAHRAMAN’dır. Sevgilisinden ayrılıp bunalıma girerek sürücü adayı olan kişi arabasına annesini ve kız kardeşini alarak sokak arasında 120 km hızla araçı kullanmıştır. Önce duraktaki kişilere sonra demir kapıya ardından babama çarparak 2 araca daha çarpmıştır. Araçı durdurmadan kaçmaya çalışırken annesi el frenini çekip araçı durdurmuştur. Bunun üzerine Senanur ÇOKKAHRAMAN başını açarak olay yerinden Cinler geliyor diyerek kaçmaya çalışmıştır. Çarptığı araçlardan birinde hamile Kadın vardır. Duyumlarımıza göre bebeğini kaybetmiştir. Araçı durdurmayan Senanur müezzim kızı olup iki kişinin canını almıştır. Cezayı ehliyeti olup olmadığı belli olması için Eskişehir ruh sinir hastalıklarında 3 haftalık gözetim altına alınmıştır. Cinler kovaladığını onlardan kaçtığını söyleyen Senanur Çokkahraman için kasten adam öldürmekten yargılanması için destek istiyorum. Babamın kanı yerde kalmamalı...

Babam 3 Aralık  14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından  hayatını kaybetti#babamiçinadalett

Adım damla Tazegül Üstün

Facebook bağlantım

www.facebook.com
    Damla Tazegül Üstün
    https://www.facebook.com/damla.tazegul.37

Lütfen konuyu paylaşalım heryerde ...bana destek olun.. Facebook harici bir bağlantım yok ve anlamam bu işlerden desteğinize ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalkaragul -- 11 Aralık 2019; 21:32:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlar kaldırımda yürürken bile caniler yüzünden ölebiliyor ülkenin geldiği nokta ve yaşanan olay çok üzücü. Çok geçmiş olsun diliyorum.

DH'den kamuoyu yaratmak pek mümkün olmayabilir. Durumu Twitter'a ve Ekşisözlük'e taşıyın oradan da destek verelim. 2 ailenin canını yakmış umarım hak ettiği cezayı alır.
    Allah rahmet eylesin.
    Çocugunu böyle şımarık, kontrolsuz yetistirince boyle oluyor iste. Sevgilimden ayrildim diye triplere girip, bir yerleri kalkip, trafikde falan kendince hızlı sürüyor dizilerden filmlerden gördüğü gibi. Başkalarının hayatini yok sayabiliyor çünkü sevgilisinden ayrıldı dünyası yıkıldı ya ay gö***m. Tiksiniyorum böyle insanlardan.
  • Yuhh ya hep güçlüler mi kazanacak biraz adalet....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım bir gün hak yerini bulur ve babanızın ölümüne neden olan kimse cezasını alır.Konuyu öne çıkaralım arkadaşlar.

• İnsanlar kaldırımda yürürken bile caniler yüzünden ölebiliyor ülkenin geldiği nokta ve yaşanan olay çok üzücü. Çok geçmiş olsun diliyorum.

DH'den kamuoyu yaratmak pek mümkün olmayabilir. Durumu Twitter'a ve Ekşisözlük'e taşıyın oradan da destek verelim. 2 ailenin canını yakmış umarım hak ettiği cezayı alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 11 Aralık 2019; 21:44:21 >
  • Allah rahmet eylesin. Allah yardımcınız olsun.

• Bu konuyu ekşi sözlüğe aç ya da birisine açtır ekşiden daha fazla sosyal medya desteğine ulaşırsın

Başın sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thermodynamics23 -- 11 Aralık 2019; 21:44:53 >
  • umarım hak yerini bulur nasıl oluyor bilmiyorumda tam teşekkülli bir psikoloji raporu yapmalarını isteyin o zaman ortaya çıkar ne bok olduğu

sana önerim twitter ve ekşide bu konuyu açman böylece daha geniş kitleye hitap edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 11 Aralık 2019; 21:47:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öne çıkaralım. Başınız sağ olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanızın.

Umarım adalet yerini bulur. Konuyu öne çıkaralım. Takipteyim.
  • Erkek çarpsa her yerde karalama kampanyası hazırdı, feminist örgütler hızlı çalışırdı.

Şimdi bakalım bu kız aynı şeyleri yapan bir erkeğin yarısı kadar muamele görecek mi.
  • allah rahmet eylesin. böyle şerefsizlere acımayacaksın ne akli yetersizliği ulan
  • ekşi sözlükten birine ulaş acilen.
  • Facebook hesabımda paylaştım. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ben de babamı kaybettim 2.5 yıl önce iyi bilirim babasızlığı. İnşallah adalet yerini bulur.
  • Öncelikle başın sağolasun kardeşim.Rabbim mekanını cennet etsin.İmza kampanyası başlatalım,imza atalım sesin sesimiz olsun.Hep birlikte yanınızda olalım.Müezzin kızı,başı kapalı ya da başka şey dinimizde HAK yemeyi meşru etmez.

• Nedense bana Trevor Heitmann olayını hatırlattı.

Ölenlere Allah Rahmet Eylesin, gerçekten çok zor bir durum.
  • Başınız sağolsun, sen ara sokakta 120 km/h hız yap sonra cinler geliyor de kafaya bakar mısın ya...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.