Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cin mi? Cahilliğinin ve mallığının sonucunu saçma sapan bir şeye yıkıp salağa yatmaya çalışmış. Kendini ruh hastası olarak göstermek için elinden geleni yapar. Başınız sağolsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cin min deyince zebani konusu sandım.
    Tamamını okuyunca çok üzüldüm hocam allah rahmet eylesin ekşiye ulastırabilecek var mı konuyu
  • Başınız sağolsun.Babanızın mekanı cennet olsun.İnşallah bu olaya sebebiyet verenler gerekli cezayı alırlar.

• Olay nerede, hangi il ilçe ve sokakta oldu?
    Ayrıca olayın haber linki yok mu yani Hurriyet Haberturk a-haber vs 'de haberi cıkmış olmalı; o haber linkini iletir misiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun, gerçekten çok sıkıntı bir durum. Cin muhabbetine girip nefes tüketmeye bile gerek yok tamamen saçmalık. Ani sinir krizlerine kapılıp böyle başkalarının hayatına mâl olacak hatalara sebebiyet vermemek için sükûnetli olmamız gerekiyor. Ne kadar acınızı dindirmeyecek de olsa umarım hak yerini bulur.

• Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. forumda, sözlükten birileri ya da tanıdığı olanlar bi el verin

• Allah rahmet eylesin.
    Çocugunu böyle şımarık, kontrolsuz yetistirince boyle oluyor iste. Sevgilimden ayrildim diye triplere girip, bir yerleri kalkip, trafikde falan kendince hızlı sürüyor dizilerden filmlerden gördüğü gibi. Başkalarının hayatini yok sayabiliyor çünkü sevgilisinden ayrıldı dünyası yıkıldı ya ay gö***m. Tiksiniyorum böyle insanlardan.

• Öne çıkaralım umarım hakettiği cezayı alır, babanızı geri getirmeyecek olmasına rağmen...
    Başınız Sağ olsun
  • adalet sosyal medyada aranır oldu maalesef. başınız sağ olsun öne çıkardım
  • Başınız sağolsun inşallah şahıs gerekli cezayı alır . Şahsın sosyal medya hesapları varsa paylaşabilir misin ?
  • Öncelikle başınız sagolsun, Allah geride kalanlara sabır versin. Böyle beyinsiz, varoş kafalı insanlara ne kadar küfür etsem boş, bu tür olaylari duydukça, okudukça sinir katsayım tavan yapıyor. Umarım her türlü mecra da bu konu dile getirilir. Boyle hayvanımsı yaratiklarin derhal imha edilmesi şart, cinmiş bilmem ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 1 gece beni O karı ile yalnız bırakacaklar.. ertesi sabah herşeyi bülbül gibi anlattırırım.
  • başın sağolsun katil umarım en ağır cezayı alır
  • konuyu öne çıkarın arkadaşlar ekşi vb yerlere taşıyabilen varsa güzel olur.

• burda merak ettiğim şey şu , deli numarası yaparak kolayca yırtabiliyor mu insanlar ? yakalanmaz mı bunlar ?
  • Cinler kovalıyor diye bu olaydan kurtulmaya çalışıyor, amaç deli raporu almak daha sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmek. Kesinlikle yargılanmalı ve müebbet hapis cezası almalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

burda merak ettiğim şey şu , deli numarası yaparak kolayca yırtabiliyor mu insanlar ? yakalanmaz mı bunlar ?
    Deli olup olmadığının kararını doktorlar verecek.

Deli taklidi ile deliyi ayırt edebilecek yöntemleri var. Endişeye gerek yok.

• Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.

Arkadaşlar ekşiden güzel bi konu açabilcek arkadaş var mı? Ayrıca twitter gündem destek olalım

• Cidden üzüldüm bu yaşananlara, sadece vahşet denebilir, kesinlikle bu olaydan kurtulmamalı katil, cezasını çekmeli. İyi destek almaya bakın, fırsat bulmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 11 Aralık 2019; 23:38:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.