Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hak ettiğini bulana kadar takipçisiyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgilisindenmi ayrılmış çarpan derdini seveyim onun.Başınız saolsun.Mekanı cennet olsun.
  • Başınız sağolsun. İnternette olayla ilgili haber bulamadım. Varsa link atarsanız daha iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başın sağolsun Allah sabır versin. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Ben de 55 yaşında ki babamı 48 gün önce karşı tarafın %100 kusurlu olduğu bir trafik kazasında kaybettim. Babam anayol üzerinden motorsiklet ile 40 kmh hız ile giderken önüne U dönüşü yapılması yasak olan yerden U dönüşü yapan araç fırladı ve ölümüne sebep oldu. Size tavsiyem, elinizden gelen mücadeleyi verin ama kendinizi hukuki sürece çok fazla bağlamayın sonrasında büyük yıkımlara uğrayabilirsiniz. Adalet terazisinin dengede olmadığı bu ülke de maalesef trafik kazası ile olan ölümlere çıkacak ceza bizi de sizi de tatmin etmeyecek. Ne kadar çok kendinizi yorup mücadele ederseniz o kadar çok yıkıma uğrayacaksınız. Birileri veya birşeyler sadece sebep oluyor ama ölüm Allah tan vakti gelen gidiyor bunu unutmayın. Sizin acınızı en çok hafifletecek şey tevekkül etmektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aselsan'da mı çalışıyorsunuz? Türkiye'nin orta doğudaki stratejilerini belirleyen kişi misiniz? Yoksa TSK'nın general veya daha üst seviyesinde bir personeli misiniz? Bu arada Hulusi Akar bile Apple Watch kullanıyor haberiniz olsun.

Tabi ki belirttiğiniz gibi yanlış bilgi, haber olma ihtimali var. Fakat bir insan neden bu şekilde bir yaygara yapsın ki eline ne geçer ki? Kaldı ki bir insan sosyal medyada babam öldü gibi bir yalan ile nereye varabilir. Babasını gerçekten kaybetmeyen bir kişi bunu ne kadar saklayabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 12 Aralık 2019; 1:5:9 >
  • Başınız sağolsun, cinler kovalıyorsa hücreye kapatılsın orada bulamazlar kendisini.
  • Cezaya ehliyeti yok ise yargılanmaz, tedavi edilir ve serbest bırakılır.
    Cezaya ehliyeti var ise yargılanır.
  • Öncelikle başınız sağolsun. Ufak bir öneride bulunmak istiyoruö Facebook,change.org gibi platformlardansa twitter üzerinden bir şeyler yaparsanız daha etkili olacağını dünşünüyorum. Ünlü kişileri ve çok takipcili hesapları etiketleyip bu paylaşımları yaparsınız bir sonuç alma konusunda daha etkili olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 12 Aralık 2019; 1:16:17 >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Bunlar kuru sorular...Yanıt cok basit: Cep telefonu sevdiklerimle veya önemli/gerekli kişilerle görüşmek içindir, Internette her önünüze gelen siteye cebinizi verirseniz o cep sizin olmaktan cıkar, pazarlamacı, alakasız kişilerin oyuncağına dönüşür. Yukarda Linked-in linki var o da sayfayı göstermek için üyelik, üyelik için de cep no istiyor örnegin onu da açmadım.

Gönderi belki doğrudur belki yalandır bilemem sonuçta haberdeki bilgi ile bu gönderideki arasında ilginç farklar var. "Annesi el frenini cekerek arabayı durdurdu" Annenin "el frenini cekerek durdurdum" dediği açıklama videosu , belgesi nerede? vs vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede insanlar o kadar haysiyetsiz,onursuzlaştı ki insan öldürmeyi cezasiz atlatıp hayatlarına normal bi şekilde devam edebiliyo midesizler . Prenses sevgilisinden ayrılmışmış , sinir krizi geçirmişmiş hadi lan ordan .
  • Allah sizlere sabır versin. Babanızın mekanı cennet olsun. O şahis umarım hak ettiği cezayı alır.

• Allah sabır versin. Umarım adalet yerini bulur.
  • Eğer bu kız deliyse ve annesi yanında araba kullanmaya izin veriyorsa annesi ceza almalı.Her türlü bu aile suçludur ve ceza almalıdır.Size gelince çok zor bir durum Allah sabırlar versin...
  • Öncelikle başınız sağolsun. Üzücü bir durum. Tabi karşı tarafın da cezai ehliyetine bakmak lazım. Gozetimden sonra çıkacak rapora gore konuşmak daha iyi olur. Çünkü insanlar gerçekten çıldırmış herşey yapacak durumdalar.

• Allah rahmet eylesin konu sahibi damla hanımmı yoksa başkasımı ? Katil zanlsı niye olayın olduğu yer olan Sakarya'da değilde Eskişehir'e gönderilmesine izin verilmiştir ? Bir insanın hayatı bu kadar ucuz olmamalı, şu anda katil zanlsı bayan nerede ? Sizin için ne yapabilirim ?
  • Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
  • Başınız sağ olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu öne çıkarıldı.
    Konu yukarı

Allah rahmet eylesin. İnşallah adalet yerini bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmlife04 -- 12 Aralık 2019; 2:16:20 >
  • Mimarlık son sınıf öğrencisi,sevgilisinden ayrılıyor,kaza yapıp insanları öldürüyor sonrada ''Ben cinlerden kaçıyordum.Bunu yapmamı cinler istedi'' deyip kendisini akıl hastanesine göndertiyor.Kız tezgahı hazırlamaya başlamış bile.Aklınca cezaya ehliyeti yoktur raporu alıp katlettiği insanların cezasını çekmek istemiyor.Aklının yerinde olduğu kazadan sonra kaçmaya çalışmasından ve annesinin onu durdurmasından belli.Gayet ne yaptığının farkında bilinci yerinde.Belli ki sevgilisinden ayrılınca intihar etmek istedi fakat beceremedi.Olan alakasız insanlara olmuş.

Umarım bu adalet sisteminde babanızın hakkını alabilirsiniz.Malum devir güçlülerin devri.Mahkemede adamı olan birşekilde kendini aklatabiliyor...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.