Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu ile ilgili haber kaynağı sorulmuş. Konu ile ilgili bulduğum bağlantılar:
    Kaldırımdaki yayaya çarparak öldürdü - Akyazı Haber Akyazı'nın Bir Numaralı Haber Sitesi Sakarya Haber
    Kaldırımdaki yayaya çarparak öldürdü - Akyazı Haber Akyazı'nın Bir Numaralı Haber Sitesi Sakarya Haber
    https://www.akyazihaber.com/sakarya/kaldirimdaki-yayaya-carparak-oldurdu-45221-detay
    Sakarya YeniHaber | Cesur Habercilik
    Yeni Haber : Serdivan'da evine market yapacaktı, bu kazada öldü
    https://www.sakaryayenihaber.com/guncel/serdivan-da-evine-market-yapacakti-bu-kazada-oldu-h102418.html
    Medyabar
    Ağır yaralanmıştı… Hastanede can verdi!
    https://medyabar.com/haber/3403217/agir-yaralanmisti-hastanede-can-verdi

• Arkadaşlar konu sahibinin anlattığı olay bir senaryo gibi görünüyor. Birçok yaralı ve ölümlerin oldğu kazanın görüntüleri yok, üsttki mesajda bunu sordum yanıt yok. Facebook linkini tıkladım "broken link" dedi. Var birşeyler. Buradan bir parantez açarak: Sadece forumlar, sosyal medya değil, TV'de haberlerdeki gerçek medyada dahi senaryo şeyler gerçekmiş gibi bize sunuluyor. Konu sahibi olaya dair belge, resim, görüntü getiremez ise bu olayın da bir senaryo olduğu anlaşılmış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahıs dikkatsiz ve psikolojisi bozuk bir sürücü falan değil.

Bizzat soğukkanlı bir katilin özelliklerini taşıyor.

O hengamede en ufak bir şok dahi yaşamadan şahsın aklına deli taklidi yapması gelmesi başka şekilde açıklanamaz.

Şahsın ehliyeti var mı?
  • konu ekşiye de taşındı:
    ekşi sözlük
    babam trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti
    https://eksisozluk.com/babam-trafik-canavari-tarafindan-hayatini-kaybetti--6278557

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sen o okulu o bölümü kazan. Sonra cinler geliyor de ha.

Yuh

• Arkadaşlarla elimizden geleni yaparız. Başınız sağolsun. O aracı kullanabiliyor ve yanına iki kişi alıp yola çıkabiliyor ise akıl sağlığı gayet yerinde demekki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uplamış olayım. Başınız sağolsun
  • çok acı bir durum. başınız sağolsun.

konu şu an ekşisözlükte de mevcut, hatta gündem bölümünde ana sayfada çıkıyor. umarım sesiniz biraz daha fazla duyulur ve adalet yerini bulur.

• Allah Rahmet Eylesin. Gerizekalı insan işte araç kullanırken bu cahil cesaretine anlam veremiyorum. Sen daha yolda yürüyemiyorsun ama hemen direksiyonun başına geçip insanların canına kast etmeyi biliyorsun. Sorsan ay çok travma yaşıyorum psikolojim bozuldu der bir de. Ailelerin sorumsuzluğu da cabası, görgüsüzce tek çocuk onlardaymış gibi davranıp çocuklarını suça teşvik ediyorlar.

İnternette arama yaparken bir şey dikkatimi çekti sanırım kendisinin eskiden kullanıp kapattığı twitter adresindeki kullanıcı adı; @cesetsusleyici
  • Başınız sağ olsun. Benzer bir olayı biz de yaşadık, şükürler olsun ki babam atlattı. Maalesef adalet yok bu ülkede, biz kendi adaletimizi kendimiz sağlamıştık

• Abraxx kullanıcısına yanıt
    Eyw

• Öncelikle başınız sağ olsun. Babanızın mekanı cennet olsun inşallah.

Bu aralar cinler periler moda oldu. Bir suça karışan ya deliyim ayağına yatıyor ya da sarhoştum, uyuşturucu etkisi altındaydım yalanlarına başvuruyor.

İnşallah katil hak ettiği cezayı alır.
  • Kızın instagramı var paylaşımlar yapmış. İnstagramdan sor istersen merak ettiklerini.

• aynen linkedin hesabı açan, mimarlık okuyan delidir kesin. 2 insan öldüreceksin biri daha anne karnında ve deli rolü yaparak kaçacaksın ha. Kaşara bak. Peşini bırakmayın bu canavarın cezasız kalmaması lazım. Başınız sağ olsun.
  • Ekşici arkadaşlar ekşiye yazsın lütfen aksi taktirde gündem oluşmaz
  • okurlen elim ayagim titredi, bu nasil bir orospu cocuklugudur

• Olayın hukuki sorumluluğundan sıyrılmak için o an uydurulmuş bir yalan ise bu; zekadaki şeytanilik şeytana bile pabucunu ters giydirir açıkçası.

Allah rahmet eylesin, toprağı altın olsun olsun babacığının...
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Insta cep no üzerinden seni takip eden bir uygulama cebime hiç kurmadım bile. Webten anonim haberleşebilecek , soru sorulabilecek bir şey değil Insta.

Kazayı yapan kişinin isim soyadla haberi aradım bulamadım. Yani haberlerde isim soyad geçmiyor. Şimdi yukarda bi arkadaş 3 haber linki bulmuş. Güzel fakat o haberlerde 1 kişi yaralandı hastanede öldü diyor konu sahibi " duraktaki kişilere çarptı" diyor.

Ayrıca sürücü durdurmadan kaçmaya çalışırken annesi el frenini çekip araçı durdurdu bunun üzerine sürücü olay yerinden Cinler geliyor diyerek kaçmaya çalıştı şeklinde haberde hiç geçmeyen birşeyi, belge ve resim sunmadan anlatıyor...

Eh bu durumda burada anlatılan olayın gerçekliğinden şüphe duyarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.