Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala dogru Turkce’dir diyor ya. Kime gore, neye gore? Kavram uydurup durma. Dogrusunu gosteriyoruz onu da anlamiyorsun. Tdk’dan ozetin anlamini paylasiyorum hala inat ediyorsun. Zaten anlami daha kisa olan bir seyin basina kisa koymanin anlatim bozuklugu oldugunu nasil anlayamiyorsun yahu, inanilmaz.Tek sikintin sizofreni degil sanirim.

Bilmiyorsun, ogrenmeye de kapalisin. İlkokul cocugunun anlayabilecegi seyleri anlayamiyorsun. Kisa ozet acik ve net anlatim bozuklugudur ve boyle bir kullanim sekli yoktur. Sen var dedin diye var olmuyor. Uzun ozet diye bir sey zaten olmaz, kelimenin anlamiyla celisiyor.

Bu arada eksi sozluk hesabim yok, tiksindigim bir yerdir. Zira senin gibi tiplerle dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 14 Aralık 2019; 2:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    İnsallah sonuca baglanir hocam. Bak o bahsettigin tiplerin en guzel orneklerinden birisi konuda sayfalardir sacmaliyor.

• Siyasi cevreden tanidiklari varsa deli raporunu almalarini birak sosyal medyadaki her seyi yasaklatirlar bile. İnanin okurken sinirrden elim ayagim titredi ama BU ULKEDE ADALET YOK hersey adamin varsa bitiyor sende cektigin aciyla basbasa kaliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Konu sahibinin mesajını alıntılayalım:
    quote:

Sevgilisinden ayrılıp bunalıma giren Senanur ÇOKKAHRAMAN arabasına annesini ve kız kardeşini alarak sokak arasında 120 km hızla araçı kullandı.

Önce duraktaki kişilere sonra demir kapıya ardından babama çarptı 2 araca daha çarptı. Çarptığı araçlardan birinde hamile kadın vardı. Duyumlarımıza göre hamile bebek öldü. Müezzim kızı olan Senanur iki kişinin canını aldı, aracı durdurmadan kaçmaya çalışırken annesi el frenini çekip araçı durdurdu. Bunun üzerine Senanur ÇOKKAHRAMAN başını açarak olay yerinden Cinler geliyor diyerek kaçmaya çalıştı
    .

Araçla 120 km hız yapması imkansız ve arabada annesi yoktu diyorsunuz fakat konu sahibi sokak arasında 120km yaptı yanında annesi ve kardeşi vardı diyor. Buradan konu sahibi kafadan yalan gönderi yaptı sonucu çıkar. Bu da açılan her konuyu 100% doğru sanıp Lapin gibi atlayanlara kapak olur umarım. Yok konuya Lapin gibi atlayıp kendilerini kafalattırmanın hesabını konu sahibinden değil, bu durumu ortaya çıkarandan sormaya çalışıyorlar o da başka problem.
    Kardeşim konu sahibide dogru söylüyor olabilir. İçi yanmış bir kere kolay şeyler değil. Umarım hak yerini bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

İnsallah sonuca baglanir hocam. Bak o bahsettigin tiplerin en guzel orneklerinden birisi konuda sayfalardir sacmaliyor.
    Hiç arkadaşı yoktur. Bakıp veririm şimdi ağzının payının. 1 senedir okumadığım makale, yasa, hukuk kalmadı konuyla ilgili. Okumaya gerek de yok aslında. İnsan olsa anlar ama, neyse. Bakayım ne zırvalıyormuş.
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    İçi yanmış biri cok yanlış şeyler söyleyebilir, o başka, bilinçli sekilde senaryo üretmek başka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH RAHMET EYLESİN. başınız saolsun. Maalesef ülkemizde eğitim yetersiz. Sorumluluk yetersiz. Zevkle neşe ile kullandığın arabandan katil olarak çıkarsın. Kurslarda sadece aracı kullanmayı öğretiyorlar maalesef tehlike anında nasıl davrancağını çoğu bayan şoför bilmiyor. Yoldan karşıya geçen yayanın durucam diye gaza basmak yayanın kaçtığı yöne arabayı sürmek maalesef bayan şoförlerin panik halinde aciz kaldığının göstergesi. İstisnalar hariç. Bir çok bayan şoför vardır 30 yıllık şoförden daha iyi araba kullanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Böyle bir durumda böyle bir şırfıntıya karşı çelik gibi sinirleniriniz varmış ki anlaşılan buraya konu açıp adalet için destek istemişsiniz. umarım adalet sağlanır ama bu ülkede adalet sistemi malesef iyi işlemiyor. Bunu bilen biri olarak aynı durum benim başıma gelse çarpan kişi serbest kalsın diye elimden geleni yaparım gerçek adaleti sağlamak için

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Konuda "birbirine hakaretler" yok, sadece 3-4 kişilik belli bir grup üyenin bana sürekli hakareti var. Ben etrafında sırtlanlar cevrilli leopar konumunda kaldığım için birşey yapmıyorum, sadece burnunu fazla uzatan olursa tepki veriyorum o kadar. Admin, 3-4 kişinin tek üyeye sadece görüşünden dolayı sürekli hakaretle dalaştığını görmeli. Görüşüm nedir: Konu sahibi, bir olay üstüne ek kısımlar ekleyip gerçekmiş gibi yayınladı ve gitti. "Ek kısımlar" üzerine konu sahibinin ifadeleri haricinde hiçbir somut belge yok, bwlki Twit Insta Face vs 'de gönderiler vardır ki onlar da bu gönderinin aynısı zaten. Admin bu durumu zaten temel forum kuralı olan "forumdaki konuların gerçekliği doğrulanamaz, forum yönetimi üyelerin ifadelerini doğrulama imkanı yoktur" kuralı çercevesinde degerlendirdiğinde bile benim görüşüm 100% legal. Bu görüşümden dolayı bana saldırıp duran 3-4 kişilk grup ise kural dışı söz, tavır, iftira, hakaret, aşağılama, yapıp duruyor. Budur.

• quote:

Konuda "birbirine hakaretler" yok, sadece 3-4 kişilik belli bir grup üyenin bana sürekli hakareti var. Ben etrafında sırtlanlar cevrilli leopar konumunda kaldığım için birşey yapmıyorum, sadece burnunu fazla uzatan olursa tepki veriyorum o kadar. Admin, 3-4 kişinin tek üyeye sadece görüşünden dolayı sürekli hakaretle dalaştığını görmeli. Görüşüm nedir: Konu sahibi, bir olay üstüne ek kısımlar ekleyip gerçekmiş gibi yayınladı ve gitti. "Ek kısımlar" üzerine konu sahibinin ifadeleri haricinde hiçbir somut belge yok, bwlki Twit Insta Face vs 'de gönderiler vardır ki onlar da bu gönderinin aynısı zaten. Admin bu durumu zaten temel forum kuralı olan "forumdaki konuların gerçekliği doğrulanamaz, forum yönetimi üyelerin ifadelerini doğrulama imkanı yoktur" kuralı çercevesinde degerlendirdiğinde bile benim görüşüm 100% legal. Bu görüşümden dolayı bana saldırıp duran 3-4 kişilk grup ise kural dışı söz, tavır, iftira, hakaret, aşağılama, yapıp duruyor. Budur.
    Hebele hübele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 14 Aralık 2019; 13:39:25 >

• Allah Rahmet eylesin, babanizin mekani cennet olsun, allah kimseyi sevdiklerinin olumu ile sinamasin, daha gecen sene annemi kaybettim acisi hala icimde bir ates gibi.

Bu katilin yaptigi kurnazlik, NE YAZIK KI, ULKENIN BU DUZENI ILE , kabul gorecek ve cezai hukum verilmeyecektir. Umarim bu sekilde olmaz ve verilebilecek en buyuk cezayi alir allahin cezasi ve bir dah agun yuzu goremez.

Daha dun konusuyorduk birileri ile, nasil deli rolune burunup hirsizliktan vs beraat eden. bizzzat gordugumuz konular. Boyle adalet sistemi de olmaz olsun. Deli ise deli diyip Deliler hapishanesine tikmak lazim. :*(
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece yapılması gereken şey olayın soruşturulması için gereken tepkiyi göstermektir ki konunun açılma sebebi bu, bu olay soruşturulsun, gerçek neyse ortaya çıksın, suçlu olan hak ettiği cezayı alsın. Konuşulması gereken tek şey bu iken olay hakkında yorum yapmak bence gereksiz.

• Abraxx kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi kazaya uğrayan babasının olay anı ve sonrasında örneğin hastaneye kaldırılırken vs birkaç resmini eklese okey fakat medyada bulduğu bir resmi kırpıp iletti.

Arkadaş sadece bu durumu iletti diye arkadaşı 'iblis' olarak ilan etmeniz fevkalade yanlış. Ben de senin gibi aklıma gelen ilk şey ile tepki göstermek isterdim fakat ben sen değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 14 Aralık 2019; 15:54:14 >
  • quote:

Konu sahibi kazaya uğrayan babasının olay anı ve sonrasında örneğin hastaneye kaldırılırken vs birkaç resmini eklese okey fakat medyada bulduğu bir resmi kırpıp iletti.

Arkadaş sadece bu durumu iletti diye arkadaşı 'iblis' olarak ilan etmeniz fevkalade yanlış. Ben de senin gibi aklıma gelen ilk şey ile tepki göstermek isterdim fakat ben sen değilim.
    Sağol sayende konu gündemde kalıyor

• john ciga J kullanıcısına yanıt
    300+ begeni almışsınız fakat "cezadan yırtmaya çalışıyor" dediğiniz kısım sadece bu gönderide var, onun olduğunu gösteren ne bir resim, ne bir video, ne bir belge yok.

Sosyal medyada old gibi, forumda da "gerçekleri kim takar, yeter ki etkileyici bir gönderi altında bol begeni alacak bir yorum dursun, beğeni dolsun" mantalitesi işbaşında...

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Adamin mantiga bakar misin? Konu sahibi internettekinden baska resimler paylasmaliymis. Ulan babasi olumle yuzlesirken resminj mi cekecek kiz. Bu herifin sikintilari cok derin.

Bir de gidip adamin 3 gun onceki mesajina cevap verip adama satasiyor. Bu adam nasil bir “toxic”tir yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 14 Aralık 2019; 19:0:47 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Kız Internetteki resmi alıp fotoşoplamayı biliyor bir resim cekmesini bilmiyor :) Fazla yoruma gerek yok :)

• 3 gün önceki mesaja yorum yapılamaz diye bir kanun mu çıkarttın ? Ha tabi, bu gönderi 100% gerçek ve tartışılacak birşey yok, bugünkü gündemde ne var ona bakalım bunu unutalım demi? Yok öyle.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.