Şimdi Ara

Babam 4000tl ye pc toplattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama bu pc yi toplattığı akrabamız bunun 1800 ü ile monitör, klavye, fare falan almış. 144ghz monitör var ama ben daha 144fps alamadım hiçbir oyunda arkadaşlar. Anakart bile am3 ve işlemci AMD fx8300 arkadaşlar kafayı yiyeceğim babama bunun güzel bir bilgisayar olmadığını söylüyorum, en azından ilerleyen zamanlarda kasayı güncellemek için para vermesini istiyorum bu sana birkaç sene yeter diyor. Arkadaşlar kafayı yiyecem yardım edin babama bu bilgisayarın yeni ve çok güzel olmadığını nasıl anlatacam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İş işten geçmiş. İleriye yatırım yapmışsın gibi görünüyor. Gerçi bütçenin yarısını monitöre verince ortaya bir sistem çıktığına şükretmek lazım. Ekran kartı nedir acaba?

İlerde komple upgrade yaparsın. Hepsini değiştirsin daha doğrusu.
    Akrabana da anlatabilirsen anlatırsın durumu. Parayı ekran kartına gömmeden monitör almak da neyin nesi?

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı gene iyi 1050ti 4gb

• İyi iyi hiç fena değil. Bu bütçeye yine iyi bir şey çıkmış ortaya. Babanın dediği gibi birkaç sene götürür bu sistem seni. Doğru demiş adam

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Götürmüyor dostum ne anlatıyorum ben? İşlemci ve anakart geliştirmek istiyorum lazım da ama para alamıyorum. Bana bunun için yardım etmeyeceksen yazmana gerek yok

• Tamam, tamam da bu ancak konu dışına konu olabilecek bir durum. Burası teknik yardım bölümü. Benim babanızı ikna etme gibi veya size para gönderme gibi bir şansım yok. Biraz daha mantıklı olalım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Tamam, tamam da bu ancak konu dışına konu olabilecek bir durum. Burası teknik yardım bölümü. Benim babanızı ikna etme gibi veya size para gönderme gibi bir şansım yok. Biraz daha mantıklı olalım lütfen.
    tam olarak bizden istediğin nedir babana bu attığımız mesajları göster.
    bilgisayardaki donanımlar 5 sene öncesinin donanımları.
    bunların sıfırı yoktur piyasada parçalar sıfırmı bari

işlemci anakart ram ekran kartı ile darboğaz yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 26 Mayıs 2020; 21:17:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4bin liralık pc mi, ps4 mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paşam toplatmadan önce geçerli sebepler ile izah edicektin babana .Eğerki babanın maddi durumu buna elveriyosa şunu bil ki yene güzel sistem toplamış bikaç sene seni götürür arkadaşların dediği gibi.Hala gtx760 ekran kartı isteyen oyunlar bolca mevcut. ki eğer fps tutkunu isen en az 15 bin lirayı gözdende çıkarman gerecek şuan ki piyasayı ele aldıgında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthPark_Konsol delisi -- 26 Mayıs 2020; 21:30:32 >
  • Babanızın numarasını verirseniz belki sert bir dille uyarabiliriz.
    Şaka bir yana elimizden gelebilecek pek bir şey yok gibi ama nasıl bir yardim istersin?

• geçmiş olsun. toplayanı dövmek lazım ama nese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.