Şimdi Ara

BABAM ANNEME EL KALDIRIRSA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Intralotsystems

Hata yapıyosun Bu işler dalmayla falan olmaz İlerde Çok Pişman olursun yapma Adamı rahat bırakın kendi halinde takılsın

kendi haline bırakalım , annem ve ben morluklara gezelim demi ? bu sene 2-3 kere okula suratımdaki hafif morluklarla gittim , en yakın dostlarım bile başka çocuklar yaptı sanıyor babamdan beklemiyorlar böyle birşey , herif üni okumuş adam olamamış
  • dostum kesinlikle dalma
    yeri gelince dalmış birisi olarak söyleyebilirim ki
    istersen body yap hayvan gibi kasların olsun artık allahın hikmetimi neyse o adamlar hiçte öyle göründüğü bigi değil
    2 snde duvarda izini çıkartır haberin olmaz kendini hastanede bulursun
  • adam işe gidecek sabah sen gecenin köründe kalkmış diş fırçalıosun ışık açık foşur foşur su sesi la tam dayaklıksın

baban yarın endişesi içinde sabah uyanırken sen call of duty 4 de ne zaman lvl 55 olurum endişesiyle uyanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalgine_plus -- 12 Ağustos 2008; 12:11:16 >
  • anne-babaların çocukların yanında tartışmaları çok düşüncesiz. hangi yaşta olursa olsun . çocuk ister 3 yaşında istr 13 yaşına ister 23 yaşında olsun.. ses yükseltmelerinde bile inanılmaz yüreği yaralanıyor. çünkü ebeveynler çocukların bir parçası. biraz daha dikkat etmek lazım.
    arkadaşım sen bence ailen tartıştığında ordan uzaklaş. hem strese grimemiş olursun hem de arada kalmazsın. kim olursa olsun anne-baban orta yolu bulacak. bulamasa da - Allah korusun- ayrılacaklardır. medeni bir dünyada yaşıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Bahad1r

quote:

Hata yapıyosun Bu işler dalmayla falan olmaz İlerde Çok Pişman olursun yapma Adamı rahat bırakın kendi halinde takılsın

kendi haline bırakalım , annem ve ben morluklara gezelim demi ? bu sene 2-3 kere okula suratımdaki hafif morluklarla gittim , en yakın dostlarım bile başka çocuklar yaptı sanıyor babamdan beklemiyorlar böyle birşey , herif üni okumuş adam olamamış

herşey üni değil benim babamda üni. okudu ama ne p....zvnklikler yaptı ailemize

• quote:

quote:

Tek çare babanı dövmek değil onu mutlu etmeye çalışın Ömür boyu vicdan azabı çekersin

• sende hak etmişsin ama saat 12 de dişmi fırçalanır adama küfür eder gibi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sph

saçmalamayın ya baba bu borumu

senin baban annene el kaldırıyormu ?

senin baban gezmeni kısıtlıyormu ve eve geç gelince hırpalıyormu ?

senin baban karnende zayıf not getirirsen ağzını burnunu kırarım diye tehdit ediyormu ? ve daha neler neler..

Daha dün babam bana çok iyi davranır diyodun nooldu?

Bu gün değişti heralde

RESİM
     BABAM ANNEME EL KALDIRIRSA...

RESİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duff -- 12 Ağustos 2008; 12:22:29 >

• Geçir o aynayı kafasına olsun bitsin. yemişim babasını

Anne gibi başka bi yüce sıfat yok benim için bu dünyada
  • Bu tarz olaylarda yaşamadan bilmeden yorum yapmak yanlış olur,kimse boşuna martaval okumasın,babama dalmak lafı garip geldi ama bana,hani kendi babamdan biliyorum 29 yaşındayım,babam 60 ama şu an bana bir tokat atsa ben değil el kaldırmak diğer yanağımı dönerim,vardır bir bildiği diye.Bu sıkıntılı zamanalrı teyakkuz içinde fazla yıpranmadan atlatmaya bakın,ne biliyim söyle annene ortalık biraz durulana kadar teyzene falan gitsin,sen idareci olacaksın şu durumda başka şansın yok.
  • ne olursa olsun o senin baban. benide babam hırpaladı ama hep o haklıydı. bende hiç ses çıkarmadım. ama annene el kaldırıyorsa bi sorun var gibi. bence dalma ama annene el kaldırırsa önle ve yeter artık gibisinen sözler söyle ama vurma sadece önle böylece iki tarafada bişey anlatmış olursun
  • Uyar babanı deki 1 cinnete bakar gece uyurken yakarım evi
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sph

saçmalamayın ya baba bu borumu

senin baban annene el kaldırıyormu ?

senin baban gezmeni kısıtlıyormu ve eve geç gelince hırpalıyormu ?

senin baban karnende zayıf not getirirsen ağzını burnunu kırarım diye tehdit ediyormu ? ve daha neler neler..

Daha dün babam bana çok iyi davranır diyodun nooldu?

Bu gün değişti heralde

RESİM

RESİM

o konuda arkadaşda babasından şikayetçiydi benimde babamdan şikayet etmem konuyu paylaşmak gibi olurdu onun için öyle yazdım fakat sonunda yazıyor demi _?

• Konuyu okuyunca gerçekten güldüm.Babaya kalkan el kırılır.Yok anneme vurduğu için dalıcam falan.Delikanlılara bak ya.Gerçekten sinirim bozuldu.Adamın şeyinden çıktınız adamı döveceksiniz ha ?Dostum bi sorunu vardır.Hemen kızdı diye.Mesela babamın şekeri çıkınca evde terör estirir.Ama normalde gayet yumuşak esprili bir adamdır ?

O dalıcam diyen adamlarada bi kaç sözüm var.Ergenliğe girip,şeyinizden beyaz bişey geldi diye kendinizi erkek sanmayın.
  • şiddete herzmn için hayır
  •  BABAM ANNEME EL KALDIRIRSA...

Açıkca "babam bana çok iyi davranır" yazmışsın işte. Daha neyine konuşuyorsun anlamadım.

Neyse inanan inanır, inanmayan inanmaz.
  • quote:

Açıkca "babam bana çok iyi davranır" yazmışsın işte. Daha neyine konuşuyorsun anlamadım.

aile sorununu yansıtmak istememiştim kardeşim anlamıyormusun zaten sonuna yazdım eskisi kadar sevmiyorum nedense (nedeni belli) diye fakat dün akşamki olaydan sonra konu açtım anladın mı ?
  • quote:

quote:

aile sorununu yansıtmak istememiştim kardeşim anlamıyormusun zaten sonuna yazdım eskisi kadar sevmiyorum nedense (nedeni belli) diye fakat dün akşamki olaydan sonra konu açtım anladın mı ?

Bana inandırıcı gelmedi. Var mı diyeceğin?

İnanmak zorunda da değilim.

Sende ispatlamak zorunda değilsin.

• quote:

quote:

quote:

Bana inandırıcı gelmedi. Var mı diyeceğin?

İnanmak zorunda da değilim.

Sende ispatlamak zorunda değilsin.

inanıp inanmadığını buraya yazmak zorunda değilsin bide senle uğraşmiyim lütfen

• vay anasını bizim evde de bıraksak annem babamı dövcekk light babam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De Morgan -- 12 Ağustos 2008; 12:34:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.