Şimdi Ara

BABAM ANNEME EL KALDIRIRSA... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mi çok safım, aptalım yoksa artık devir radikal başkaldırı, "delikanlılık" şovu, özgürlük savunuculuğu devri mi?

Benim babam da çok sinirlidir. Küçükken beni çok döverdi. Şimdi pek dövmez ama çok sinirlendiği zaman indirir okkalı tokat. Ben küçükken de babam, anneme el kaldırırdı hem de çok. Zaten şimdi de araları hiç iyi değil, sürekli tartışıyorlar. Boşanmaya kadar geldi iş. Babam iş bahanesiyle eve öyle sık sık gelmiyor. Günahı boynuna, artık doğru mu söylüyor bilmiyorum. Diyorum keşke boşansalar...

Alıştım artık böyle bir aile manzarası görmeye. O yüzden boşansalar da, babam bana kızıp bağırsa da, bize sürekli surat assa da, şeytan görsün yüzünü diyorum, takmıyorum.

Ha, ama... Maalesef ben ona bir şey diyemiyorum. Sesimi çıkartamıyorum çünkü ekonomik olarak ona bağlıyız. Annemin geliri yok. Benim de ÖSS'm var. Allah'a şükür yine iyi para veriyor, bereket o var.

Çocuklar Duymasın dizisini hatırlayan var mı? Haftaiçi her gün ATV'de tekrarı yayınlanıyor. Bugün yine baktım biraz. Gerçi zaten bir "dizi", ama öyle bir anne-baba var ki, öyle çocuklar var ki... Anne asla el kaldırmaz, baba el kaldıracağını söyler ama yap(a)maz, psikolog yardımı alınır, çocuklar her türlü şımarıklığı yapar ama anne-baba hep öyledir. Çocukların psikolojileri bozulmasın diye her türlü özeni gösterirler. Zaten gerçekte böyle bir aile yoktur da. Birol Güven'i arayacağım, bana da böyle bir aile bulsun.

Sen sen ol, eğer bağımlıysın boynunu eğeceksin. Yok gelirim var, paşalar gibi kendi paramla yaşarım diyorsan ki lise öğrencisi olduğunu söylemişsin istediğin b.ku yap babana. Yoksa inan bana bu işin ucu her yere varır. Her baba tozpembe değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: 4Bahad1r

quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

Orjinalden alıntı: 4Bahad1r

quote:

Orjinalden alıntı: duff

BABAM ANNEME EL KALDIRIRSA...

Açıkca "babam bana çok iyi davranır" yazmışsın işte. Daha neyine konuşuyorsun anlamadım.

Neyse inanan inanır, inanmayan inanmaz.

aile sorununu yansıtmak istememiştim kardeşim anlamıyormusun zaten sonuna yazdım eskisi kadar sevmiyorum nedense (nedeni belli) diye fakat dün akşamki olaydan sonra konu açtım anladın mı ?

Bana inandırıcı gelmedi. Var mı diyeceğin?

İnanmak zorunda da değilim.

Sende ispatlamak zorunda değilsin.

inanıp inanmadığını buraya yazmak zorunda değilsin bide senle uğraşmiyim lütfen

Zorunda değilim ama yazma özgürlüğüm var sonuçta

Ayrıca sana bir hitabet tekniği söyliyim.Tartışmalarda anladın mı yerine anlatabildim mi dersen(yani olayı karşıdakine değil de kendine çevirirsen) karşıdaki kişiye görüşlerini kabul ettirme şansın çok daha fazla olur.

• Zorunda değilim ama yazma özgürlüğüm var sonuçta

Ayrıca sana bir hitabet tekniği söyliyim.Tartışmalarda anladın mı yerine anlatabildim mi dersen(yani olayı karşıdakine değil de kendine çevirirsen) karşıdaki kişiye görüşlerini kabul ettirme şansın çok daha fazla olur.

tamam anlatabildin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Bahad1r -- 12 Ağustos 2008; 12:42:28 >
  • hadi lan senin kide dert mi benim ki kullaklarımdan çiviliyor duvara,,geçen gün dişlerimi fırçalamak için banyoya gititm kafamı kloze sokup bekletti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

hadi lan senin kide dert mi benim ki kullaklarımdan çiviliyor duvara,,geçen gün dişlerimi fırçalamak için banyoya gititm kafamı kloze sokup bekletti

• quote:

hadi lan senin kide dert mi benim ki kullaklarımdan çiviliyor duvara,,geçen gün dişlerimi fırçalamak için banyoya gititm kafamı kloze sokup bekletti

off aşkım benim senin yorumlarını çok seviyorum. öpeyim öpeyim de nazar değmesin bitaneme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

quote:

off aşkım benim senin yorumlarını çok seviyorum. öpeyim öpeyim de nazar değmesin bitaneme.

• madem dalacagım diyorsun hiç dalma kökten çözüm öldür gitsin. gece uykudayken bıçakla. kalbine sok bıçağı biraz au eder ölür sonrada çözülmüş olur sorunun manyakmısın sen. herkesin anne babasıyla sorunu var. evden atılınca da bok gibi ortada kalırsın. okulun yatılıysa dpy sınavına kadar bekle kazan sonra dövmeye kalkış evden atsın yatılı ol. töbe töbe
  • quote:

quote:

@metinT >>> Profil >>> Gerçek ad: "Metin"

@Ertungaa >>> Profil >>> Gerçek ad: "Ertunga"

Hmmm...

• ne oluyo! arkadaş arkadaşa sevgi sözcükleri söyleyemez mi! ne kadar fesatsınız yaa. artık insanlar başka şey düşünmez olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

quote:

Forumdaki ankette "Meğilli" seçeneğini işaretleyenler ortaya çıkıyormu ne

• quote:

ne oluyo! arkadaş arkadaşa sevgi sözcükleri söyleyemez mi! ne kadar fesatsınız yaa. artık insanlar başka şey düşünmez olmuş.

Arkadaşım, tamam benim aşkım, bir tanem, biriciğim. Seni deliler gibi seviyoruz forumdaş olarak. Öpüyorum her yerinden canım benim, güzelim, aşkım.

Kıyamam senin aşkısı arkadaşına ben de. Babacığı asıyormuş kulaklarından, kafasını klozete sokuyormuş ha. Kıyamam ona, aşkım, canikom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

Konuyu okuyunca gerçekten güldüm.Babaya kalkan el kırılır.Yok anneme vurduğu için dalıcam falan.Delikanlılara bak ya.Gerçekten sinirim bozuldu.Adamın şeyinden çıktınız adamı döveceksiniz ha ?Dostum bi sorunu vardır.Hemen kızdı diye.Mesela babamın şekeri çıkınca evde terör estirir.Ama normalde gayet yumuşak esprili bir adamdır ?

O dalıcam diyen adamlarada bi kaç sözüm var.Ergenliğe girip,şeyinizden beyaz bişey geldi diye kendinizi erkek sanmayın.

Blirim senn babanı :) benmde amcam olur iyi çoçuktur severm keretayı slm sole bu arada :)

Grçekten adam sana kızmızsa bi bildigi vardır ne demekmış babaya vrmak ole seymi olurmus.. Gir odana biraz dusun bence olaydan sonrakı kızgnlıkla bole konusuorsn belkıde bılmıorm ama babam bana vurunca bende ona kufur ederdm odamdayken içimden ama snradan az biraz dusununce bi bildigi vardr dıyıp hak verirdm

• aman dikkat et babana dalarken maazallah bişey fln olur sana bi kaç kardeş daha gelir
  • Döv devam ederse boşattır yada öldür.
  • bence dallma başkalarına dövdür yada arabanız felan varsa arabayı çiz....
  • ''Babaya el kalkmaz'' gibi bir sözü sallama...

EĞer ciddi bir durum varsa ortada , annen ve sana zarar veriyorsa , babana bir ders vermenin vakti gelmiştir.

Sonuçta şunu unutma ;

El kaldıracağın kişi baban ise , babanın el kaldırdığı kişi de annendir...

Eğer dayakla olacak iş değilse , annen ile otur konuş ve ayrılması konusunda ikna etmeye çalış..
  • babam bi kere anneme vurmuştu bende ona dalmıştım.Gözüne bi yumt-ruk çakmıştım.Onun gözü şişti benim de elim burkuldu.(VALLA)
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

''Babaya el kalkmaz'' gibi bir sözü sallama...

EĞer ciddi bir durum varsa ortada , annen ve sana zarar veriyorsa , babana bir ders vermenin vakti gelmiştir.

Sonuçta şunu unutma ;

El kaldıracağın kişi baban ise , babanın el kaldırdığı kişi de annendir...

Eğer dayakla olacak iş değilse , annen ile otur konuş ve ayrılması konusunda ikna etmeye çalış..

İleride çocuğunun seni pataklamasını tüm içtenlikle diliyorum.
  • Annenle konuş ayrılsınlar..Manyak mısın olum babaya el kalkmaz ne kötülüğü yaparsa yapsın..Biz böyle öğrendik bizim kültürümüzde bu var..Tamam baban kötü biri olabilir ama el kaldırmak çözüm değil...Hele ki ekonomik olarak ona bağımlıysan mahvoldun gittin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 12 Ağustos 2008; 13:46:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.