Şimdi Ara

BABAM ANNEME EL KALDIRIRSA... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kahn !

Konuyu okuyunca gerçekten güldüm.Babaya kalkan el kırılır.Yok anneme vurduğu için dalıcam falan.Delikanlılara bak ya.Gerçekten sinirim bozuldu.Adamın şeyinden çıktınız adamı döveceksiniz ha ?Dostum bi sorunu vardır.Hemen kızdı diye.Mesela babamın şekeri çıkınca evde terör estirir.Ama normalde gayet yumuşak esprili bir adamdır ?

O dalıcam diyen adamlarada bi kaç sözüm var.Ergenliğe girip,şeyinizden beyaz bişey geldi diye kendinizi erkek sanmayın.

ben çevremde gördüm harbiden ergenliğin etkisi vardır arkadaştada bazı babalar çekilmiyor hele bide miletin babasını görüyor öle çocuu ile ilgilenirken felan hepten gidiyor kardeşlerini sorma zaten babası geberse bayram etcekler yazık ne diyim ...

• Yaş kaç bilmiyorum ama babana el kaldırman sonucunda başına gelecekler aşağıdakiler olabilir:

- Evden kovulmak
    - Kovulunca parasız kalmak
    - Gücün yetmiyorsa 10 numara dayak yiyip yerine oturmak
  • ben babama dalsam babam beni tanınmaz hale getirir.Allah'tan babam anneme falan el kaldırmaz.
  • BABAnın elını tut vurmasını engelle , gözlerinin içine bak ve şöyle de "bir daha sakın deneme "
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

quote:

Orjinalden alıntı: 4Bahad1r

Arkadaşlar dün annemle babam hafif bi tartışma safhasına geldiler az kalsın şiddete gidicekdi ama gitmedi.. eğer bi daha babam anneme el kaldırmaya kalkarsa babama çok pis dalmayı düşünüyorum banada çok kötü davranıyor , önceki akşam dişlerimi fırçalamayı unutmuştum saat 12 gibi kalktım fırçalıyorum geldi wc ye yarın işe gidicem daha yatmadın mı vsvs saçımdan tuttu 3-4 kere salladı sertçe...zaten kavga etmek için malzeret arıyorum çok kötüyüm

edit:ekleme

Dikkat et baban sana dalmasın.

Saçmaladığının farkındasındır umarım ses çıkarmayın oluruna bırakın kendi halinde takılsın bankamatik olarak bakın kendisine rahat edin.

MUhaha

• kanka baban sinir hastası bnce benimkide öleydi tedavi oldu düzeldi kerata :D ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 12 Ağustos 2008; 14:07:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

''Babaya el kalkmaz'' gibi bir sözü sallama...

EĞer ciddi bir durum varsa ortada , annen ve sana zarar veriyorsa , babana bir ders vermenin vakti gelmiştir.

Sonuçta şunu unutma ;

El kaldıracağın kişi baban ise , babanın el kaldırdığı kişi de annendir...

Eğer dayakla olacak iş değilse , annen ile otur konuş ve ayrılması konusunda ikna etmeye çalış..

İleride çocuğunun seni pataklamasını tüm içtenlikle diliyorum.

Dayağı hakedecek bir baba olmayacağıma emin ol

• Anne neyse baba da odur saçma sapan konuşma... Senin şuanda babama dalmayı düşünüyorum fikirlerini aklına getirebilmenin sebebi babandır.
    Saçma sapan konuşma bence saygı duy.
  • kardeş geç bencede konuş yukarıda okudumda nicki aklımda deil işte demiş ya herkesin bir derdi var onunda dertleri vardır git konuş yanın nie böyle yapıyon de vs. vs ben genede yorumsz kalmayı iyi eglerim
  • @Kahn !

Ben şiddeti savunmıyorum.Toplumdaki bozuklukların nedeni , tamamen sağlıksız ailelerden çıkan çocuklardan kaynaklanıyor..Aileler çocuklarını yetiştirmeyi bilse , çoluğuna çocuğuna şefkatli davransa inan günümüzde bu kadar gasp , tecavüz ve başka pislikler olmazdı...

Haaa eğer şiddet varsa ailede , tek yönlü olmasın.Baba haksız yere çocuğunu ve karısını dövüyorsa oğlu da karşılık vermeli..

Sen de şunu savunuyorsun ki ;

Bir baba kafası attığında evdekileri dövebilir.AMa asla kimse karşılık veremez , çünkü o babadır.

Acaba hangimiz yanlış düşünüyoruz ?
  • yavaş dal . . .

unutma babaya dalmak kayalıktan denize balıklama dalmaya benzemez. .. .

seni gidi fake seni ....
  • Geçen yıl babam uzun yoldan gelmişti hoşgeldin dedim bi sarılalım dedim bi sarıldı göğsümden çıt diye bi ses geldi nefesim tıkandı bi an apar topar hasteneye gittik kaburgam çatlamış

Sarıldığında bu hale getiriyorsa giriştiğimizde ne hale gelirim bilmiyorum..................

Ama zaten el kaldırmayı falan asla düşünmem 22 yaşındayım ünideyim,köprünün bitmesine az kaldı o zamana kadar ayıya dayı demeye devam etmek mecburiyetindeyiz.........
  • baban annene el kaldırırsa dal ona...
    ama bir birlerine bağırırken fln oraya karışma bilki büyükler arasında olan bişeydir...
    çok kurcalamak istersen anneni YALNIZ bulduğunda konuş...
    ama baban annene el kaldırırsa o zamn dalacan yada ekmek pıçaa ile len anne çabıh git burdan bende şunu tepeliyip gelecem dicen
    babana göre zayıf mışın....şansın zor arkadan saldır...boynunun şah damarına bastır yada ortasına vur
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Geçen yıl babam uzun yoldan gelmişti hoşgeldin dedim bi sarılalım dedim bi sarıldı göğsümden çıt diye bi ses geldi nefesim tıkandı bi an apar topar hasteneye gittik kaburgam çatlamış

Sarıldığında bu hale getiriyorsa giriştiğimizde ne hale gelirim bilmiyorum..................

Ama zaten el kaldırmayı falan asla düşünmem 22 yaşındayım ünideyim,köprünün bitmesine az kaldı o zamana kadar ayıya dayı demeye devam etmek mecburiyetindeyiz.........

oha ne kadar özlemiş.

• ya bebeler dolmuş foruma.. girip yazmayım diyorum ama yok dayanamıyorum.. Afedersiniz ama yeri geldiğinde bokunuzu bile temizleyen adama ne cürretle el kaldırırsınız ya? kendinize gelin biraz.. asarım keserim diyenlerin çoğu 13-14 yaşındadır.. yada kendini bruce lee sananlardır..

annenizle babanız severek evlenmiş.. kavgada olur, şiddette.. Annen buna razı değilse, gidip açar davayı boşanır.. Yok asarım, yok keserim, adam tutarım hikaye.. çok derdin varsa çek anneni bi köşeye böyle olmuyo anne ayrılın artık de..

Sonra biri de şey demiş, onu bankamatik olarak görün diye.. İnşallah sizin çocuklarınızda sizi yalnızca maddiyattan dolayı sevmez..
    Baba olunca anlarsınız, yada BABANIZI KAYBETTİĞİNİZ ZAMAN..

bu konuya ilk ve son msjım iyi kötü yorum yapanlara tşk.ler cvp yazmıyorum kimseye.. sonra tartışma çıkıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

ya bebeler dolmuş foruma.. girip yazmayım diyorum ama yok dayanamıyorum.. Afedersiniz ama yeri geldiğinde bokunuzu bile temizleyen adama ne cürretle el kaldırırsınız ya? kendinize gelin biraz.. asarım keserim diyenlerin çoğu 13-14 yaşındadır.. yada kendini bruce lee sananlardır..

annenizle babanız severek evlenmiş.. kavgada olur, şiddette.. Annen buna razı değilse, gidip açar davayı boşanır.. Yok asarım, yok keserim, adam tutarım hikaye.. çok derdin varsa çek anneni bi köşeye böyle olmuyo anne ayrılın artık de..

Sonra biri de şey demiş, onu bankamatik olarak görün diye.. İnşallah sizin çocuklarınızda sizi yalnızca maddiyattan dolayı sevmez..

bu konuya ilk ve son msjım iyi kötü yorum yapanlara tşk.ler cvp yazmıyorum kimseye.. sonra tartışma çıkıyor..

bu cümleyi yazıyosan daha yorum yapma zaten

Al bi Pollyanna çıktı işte..

Cımbızla çek ordan lafı birde kalınlaştır yorum yazıyorum diye yaz

eklemede yapmak istiyorum.. hayat herzaman güllük gülistanlık değildir.. ufak birşeyden tartışma çıkar.. bilinçli ailede bu konuşmayla, alttan almayla hallolur.. Cahillikte ise kavgaya şiddete dönüşür.. Bir taraf baskınsa diğer taraf en azından olaylar yatışana kadar susmasını bilmelidir.. zaten evlenip boşanmanın çocuk oyuncağı olduğu bu zmanda şiddet gören kadın boşanmıyorsa bi gariplik vardır diye düşünüyorum..

kavgada olur şiddette, biraz fazla oldu farkındayım.. ancak onu laf kavgası olur şekline dönüştürürsek sanırım olay kapanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 12 Ağustos 2008; 15:16:47 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

quote:

ya bebeler dolmuş foruma.. girip yazmayım diyorum ama yok dayanamıyorum.. Afedersiniz ama yeri geldiğinde bokunuzu bile temizleyen adama ne cürretle el kaldırırsınız ya? kendinize gelin biraz.. asarım keserim diyenlerin çoğu 13-14 yaşındadır.. yada kendini bruce lee sananlardır..

bu cümleyi yazıyosan daha yorum yapma zaten

Al bi Pollyanna çıktı işte..

Cımbızla çek ordan lafı birde kalınlaştır yorum yazıyorum diye yaz

eklemede yapmak istiyorum.. hayat herzaman güllük gülistanlık değildir.. ufak birşeyden tartışma çıkar.. bilinçli ailede bu konuşmayla, alttan almayla hallolur.. Cahillikte ise kavgaya şiddete dönüşür.. Bir taraf baskınsa diğer taraf en azından olaylar yatışana kadar susmasını bilmelidir.. zaten evlenip boşanmanın çocuk oyuncağı olduğu bu zmanda şiddet gören kadın boşanmıyorsa bi gariplik vardır diye düşünüyorum..

kavgada olur şiddette, biraz fazla oldu farkındayım.. ancak onu laf kavgası olur şekline dönüştürürsek sanırım olay kapanır

Annen baban severek evlenmiş ama senin babanı seçme şansın yok.Baba kendinden daha güçsüz olan anneyi dövebiliyorsa iş çığırından çıkmıştır

Not:Allah'tan benim böyle bir derdim yok

• sinan kardeşime tamamen katılıyorum burda saçma sapan şeyler yazıpda asarım keserim olaylarına bence hiç girmeyin
    o sizin babanız yauu bu hayatta kimseniz olmıcak ama aileniz olcak anneniz ve babanız olcak
    bu kadar abartmayın bence yok bankamatik falan çok ayıp şeyler
    herzaman şiddete karşıyım madem bi ailede şiddet var ona görede şiddet uygulamak çok abes kaçar gidilir konuşulur boşanılır bu kadar basit

döveni döverim mantığı olmaz heleki büyüklerinize el kaldırmak hiçbi çocuğa yakışmazzzz
    hani derler annenizi sırtınızda hacca götürseniz annelik hakkı ödenmez evt babanızında bir o kadar üstünüzde hakkı vardır unutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

@Kahn !

Ben şiddeti savunmıyorum.Toplumdaki bozuklukların nedeni , tamamen sağlıksız ailelerden çıkan çocuklardan kaynaklanıyor..Aileler çocuklarını yetiştirmeyi bilse , çoluğuna çocuğuna şefkatli davransa inan günümüzde bu kadar gasp , tecavüz ve başka pislikler olmazdı...

Haaa eğer şiddet varsa ailede , tek yönlü olmasın.Baba haksız yere çocuğunu ve karısını dövüyorsa oğlu da karşılık vermeli..

Sen de şunu savunuyorsun ki ;

Bir baba kafası attığında evdekileri dövebilir.AMa asla kimse karşılık veremez , çünkü o babadır.

Acaba hangimiz yanlış düşünüyoruz ?

Sen beni tamamiyle yanlış anlamışsın.Ben ne şiddet yanlısıyım ne de babası kafası attığında herkezi dövmesi gerektiğini savunabilecek birisi.Sadece diyorumki,kendisinden doğan,onu büyüten,yediren,içiren,kısacası ''BABA'' daha iyi bir açıklaması olamaz herhalde,dövülmesi doğru mudur ?Bir evlat annesini dövemiyor ama babasını dövüyor.Ne kadar saçma bişeydir bu.Ne büyük çelişki ?Eğer baba dövüyorsa çocuk konuşacak.Anlamıyorsa evi terkedecek,çocuk küçük ise 18 yaşına kadar sabredecek.Ama hiçbir gerekçe babaya el kalkmasını göstermez.Tecavüzcü,gaspçı demişsin.Babasına el kaldırabilecek kadar vicdanı rahat,Allah korkusu olmayan adam emin ol en kral tecavüzüde eder,hırsızlığıda yapar,gaspta eder.

• Bence babana dalarsan o ev içerisinde babandan farkın kalmaz.Çünkü sende agresiflik (çok büyük kavga olacaı için piskolajikman etkileyebilir seni ,çünkü arkadaşınla kavga etmiorsun sonuçta ) problemi başlayabilir. İlerde sende evlendiin zaman bu agresiflik seni aynı baban konumuna getirebilir. Çocuklarınada yansır bu.Bu sadece bi seçenek ama daha kötüleri olabilir. Sen sen ol sonunu hesaplayamadıın bir olayı gerçekleştiripte hayatını mafetme.Akıllı biri gibi düşün 18 yaşında adamsın.Dalmak felan çözüm deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 12 Ağustos 2008; 15:48:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.