Şimdi Ara

Babam bana Iphone 7 almayı teklif etti kabul etmedim. Kim haklı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. S5 telefonum vardı ve dün telefonum bozuldu. Ben birkaç kez babama söyledim yeni alalım diye ama üstelemedim ısrar etmedim. Biraz önce sana iphone 7 alayım dedi ben kabul etmedim. Babam bozuldu bayağı. Kabul etmememin sebebi ise 20 yaşındayım bu yaştan sonra onlar mı bana telefon alacaklar. 1 ay sonra işe gireceğim ben çalışır kendim alırım diye düşünüyorum. 3500 verip onları zora sokmak istemiyorum. Durumumuz kötü değil orta ile iyi arasıyız ama çok iyi de değiliz. Sizce kim haklı 3 ay sonra kendim çalışıp kendim mi almalıyım yoksa şimdi babamın teklifini kabul mü etmeliyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• babanın suratına bi yumruk sallayıp ardından saçından tutup tuvalete sürükleyip kafasını klozete sokman lazımdı.
  • görende 20 yaşına kadar kendi kazandıklarını yedin zannedecek.
  • Bu yeni nesil bazi tiplerin anlamsiz egolari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da istanbulu kazan alcam soz dedi kazandim almadi
    Edit: ustelik sozu ben almadim kendisi ben calisirken bir anda soyledi
    Oyle marka takintim yoktur zaten, f/p urunler yeter bana ama tutmayacagi sozu vermesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik Üniversiteli -- 27 Temmuz 2017; 14:14:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldir kardes, ailesi icin calisip para kazanmiyor mu? Sende ona ilerde yardimci olucaksin.

• kardeşim böyle sorumlu hissetmen çok güzel fakat ailenin imkanı varsa boş yere zorluk çekeceğine uygun fiyatlı bir telefon aldır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone 8 çıkacak onu aldır.

• biraz baban katsin biraz sen gonulleri olmus olur,ayni zamanda seninde emegin olur telefonda

• Şimdi aldır kazandığın parayı babana verirsin, ben olsam o kadar parayı 10 ay önceki telefona vermem orası da ayrı konu.

• parayı al. babanın faturalarını öde. bir sene fatura ödersin o paraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu hatırlıyorum galiba. Neyse. E madem sen alalım demişsin şimdi niye adam alalım diyince hayır dedin? Madem 20 yaşında alsınlar istemiyorsun en başta neden söyledin? Senin onlara yük olmak istemeyisin güzel bir şey. Işe kendi masraflarını (temel) karşılamak için girmiyorsan tabii ki kendi paranla alman güzel olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.