Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Babam Beni Dövdürtecek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Qcu

bende akrabalardan çekiyorum.
    anneme aynen şunu demişler.
    "o gezdiği arkadaşlarından biri hırsız,diğeri keş" vb. vb.
    işimiz zor.etrafımızda böylesine zeki,insanı gözünden tanıyan(bence yargısız infaz) insanlar olduğu sürece...

EVet dostum. Biri anneme demiski o çocugun ailesi pek tekin değil demis. Annemde dogal olarak biraz arastırınca aslında buyutuldugu gibi olmadıgını gordu ama babama soylemis tabi zamanında bole bole dediler die, babamda yer etmiso laf
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junior b03 psycho

quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

Aynı şeyler başıma geldi arkadaşım.

Metal müzik dinliyorum diye beni satanist sanardı. Tarzım sadece siyah giyinmek. Ve beni satanist sanardı. Bu yüzden karakolluk bile olduk. Odamı çekmecelerimi karıştırırdı. Ve daha beter şeyler vb..

Biraz babanın suyuna gitmek ve arkadaşınla arana bir mesafe koymak yada babanı karşına alıp konuşmak ve arkadaşının aslında öyle biri olmadığını yada elalememi inanıyorsun yoksa oğlunamı gibi ağır sözler söyle. Hiç kötü biri değil, aksine iyi biridir hep yardımı dokunur felan diyip babanı yetiştir.

Geçmiş olsun diyorum arkadaşım

Dedim dostum, gecen gun araba kullanmayı ogret dedim,ona gore biraz aptalca olan bi soru sordum diye bagırdı çağırdı.Bende sinirlendim bagırdım agladım ve çocuklugumda senden hiçbirsey gormedim diye AĞIR bir laf soyledim ama adam hiç takmıyor.Bu ben 11-12 yasındayken basladı yani babamın değişmesi.Bir an once 18 yasımı doldurmayı bekliyorum

18 dolunca bişey değişiceğini sanıyosan eğer kendini hayal kırıklığına şimdiden alıştır
    ne zaman kendi ayakların üzerinde durursun
    geçinirsin yaşaabilecek kadar tek başına para kazanırsın
    o zaman işte kurtulursun bazı şeylerden

• quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

başlığı anlamadım, baban arkadaşını dövdürtecek sen başlıkta beni dövdürtecek yazmışsın
    işte arkadaşlığın ulaştığı son nokta...

tam okursan kendisini de dövdürteceğini söyledi.

• quote:

Orjinalden alıntı: meq@deth

quote:

Orjinalden alıntı: Junior b03 psycho

quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

Aynı şeyler başıma geldi arkadaşım.

Metal müzik dinliyorum diye beni satanist sanardı. Tarzım sadece siyah giyinmek. Ve beni satanist sanardı. Bu yüzden karakolluk bile olduk. Odamı çekmecelerimi karıştırırdı. Ve daha beter şeyler vb..

Biraz babanın suyuna gitmek ve arkadaşınla arana bir mesafe koymak yada babanı karşına alıp konuşmak ve arkadaşının aslında öyle biri olmadığını yada elalememi inanıyorsun yoksa oğlunamı gibi ağır sözler söyle. Hiç kötü biri değil, aksine iyi biridir hep yardımı dokunur felan diyip babanı yetiştir.

Geçmiş olsun diyorum arkadaşım

Hiç mi bi + getirisi olmaz dostum

Dedim dostum, gecen gun araba kullanmayı ogret dedim,ona gore biraz aptalca olan bi soru sordum diye bagırdı çağırdı.Bende sinirlendim bagırdım agladım ve çocuklugumda senden hiçbirsey gormedim diye AĞIR bir laf soyledim ama adam hiç takmıyor.Bu ben 11-12 yasındayken basladı yani babamın değişmesi.Bir an once 18 yasımı doldurmayı bekliyorum

18 dolunca bişey değişiceğini sanıyosan eğer kendini hayal kırıklığına şimdiden alıştır
    ne zaman kendi ayakların üzerinde durursun
    geçinirsin yaşaabilecek kadar tek başına para kazanırsın
    o zaman işte kurtulursun bazı şeylerden

• süper ya.çok güldüm.ee sen nasıl deneme yanılma yöntemini öğrenceksin.tecrübe nasıl edinceksin:) ama bak diyorsunki arkadaşımı dövdürürse babamı öldürürler.demek sağlam ayakakbı diel.baban istemiyorsa görüşme sende.kkonuş babanla baba arkadaşımı dövdürme :D bir daha konuşmıcam onla de
  • quote:

Orjinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_

quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

başlığı anlamadım, baban arkadaşını dövdürtecek sen başlıkta beni dövdürtecek yazmışsın
    işte arkadaşlığın ulaştığı son nokta...

tam okursan kendisini de dövdürteceğini söyledi.

kusura bakma gece gece okuyamadım valla

• Aklınızı başınıza toplayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.u.i

Lan rahmican sen misin baban mertimi dövdürtcek

bana mı dedin lan

gece gece psikopata bağlama beni...

• diyecek bişey bulamıyorum.

ama sen haksızsın baba sözü dinlenir. babaya anaya karşı gelinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 27 Eylül 2008; 23:32:39 >
  • Junior b03 psycho

adamın nicki yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: breakercobra

Junior b03 psycho

adamın nicki yeter

Ana hesabım banlandı odan Junior
  • güzel paylaşım + rep
  • Babanın gezmeni istemediği biriyle kesinlikle gezme arkadaşım
    pişman olmazsın . neden diyecek olursan hiç bir şey kaybetmezsin ,
    bütün konsantrani derslerine veya çalışıyorsan işine ver , bir kaç yıl sonra ne demek istediğimi anlayacaksın
    senin yaşlarında bütün işler çıkar sağlamaya delikanlılık göstergesine bağlıdır ve hepsi hikayedir,
    onlar senin iyiliğini istiyor ve bir kez olsun onları dinlemeyi dene, kendi çocukların olduğunda nasıl davranman gerektiğini düşün.

asıl mesele şu babanın söylediklerini kaldıramazsın o yaşlarda , herkesin başına gelmiştir, gerçek mesele bu , biraz daha ihtiyatlı ol .
    okuyarsan derslerine hayatının geri kalanı için çalış , pişman olmazsın... arkadaşlarından ayrıl ,dünyanı karart vs demiyorum sadece biraz daha olgun davranmaya çalış
    selamlar
  • birbiriyle çelişkili ifadeler.baban araba surmeyi oretmiyor ama arabasi yok. babanin ehliyetine de yok. baban sana bicak veriyo yaninda tasi diye ve arkadasin tekin degil diye seni onunla dolastirtmiyo. nekadar garip bir baban war hic inanasim gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Baban arkadaşınla görüşmeni istemiyorsa bir bildiği vardır adam kaç yaşında sen kaç yaşında gözüne baktımı arkadaşının ne mal olduğunu anlar

+1907
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.