Şimdi Ara

Babam Beni Dövdürtecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar babam bir arkadasım ile takılmamı istemiyor.Bazı insanlar çocugun ailesi ile ilgili kotu seyler soylemisler bizimkilere.Bu yuzden babamda takıntı olmus halde bu durum.17 yasındyım,18 den gun alıcam ama ailem bunu idrak edemediler.1 haftadır sürekli babam beni arıyor buda yetmezmis gibi dısarda beni arıyor resmen ajan gibi tak karsıma çıkıyor.Az once mac izlemeye gittigimi sanıp kafeye gitms bakmıs,beni bulamayınca aradı ve bagırdı.Eve geldim,tak asansore binecekdim babam geldi çok sinirli bir sekilde.Bana o takıldıgım arkadasımı dovdurtecegini soyledi.Arkadasım boksör bu arada.Bana gece 10 lara 12 lere kadar kime neye neyime guvenerek dısarda olduumu sordu ve o boksörü dovdurtucem goruceksin dedi dikkatli ol onun yanında fazla dolasma dedi kapıya vurarak çok sinirli bir sekilde.Daha sonra sözlü tartısma olunca aramızda bana beni dövdürtecegini de soyledi.Dikkatli ol gece sokakta yururken falan dedi.Arkadaslar baba katili olucam cidden.Dİğer sorunda şu, o arkadasımı eger dovdurturse olursa gerçekten ole bi olay babamı oldururler gerçekten ama sonra onlarada aynı sey olur çok ciddiyim ve meselede çok ciddi.Lutfen yardım edin,ne bileyim tavsiyede bulunun

• Bizden ne gibi yardım bekliyorsun onu anlamadım,forum bu gece ağlama duvarına döndü
  • Biz de babanı döveriz
  • Aynı şeyler başıma geldi arkadaşım.

Metal müzik dinliyorum diye beni satanist sanardı. Tarzım sadece siyah giyinmek. Ve beni satanist sanardı. Bu yüzden karakolluk bile olduk. Odamı çekmecelerimi karıştırırdı. Ve daha beter şeyler vb..

Biraz babanın suyuna gitmek ve arkadaşınla arana bir mesafe koymak yada babanı karşına alıp konuşmak ve arkadaşının aslında öyle biri olmadığını yada elalememi inanıyorsun yoksa oğlunamı gibi ağır sözler söyle. Hiç kötü biri değil, aksine iyi biridir hep yardımı dokunur felan diyip babanı yetiştir.

Geçmiş olsun diyorum arkadaşım
  • Paylaşmak istedim,paylasmaya ihtiyacım var bu durumu ve belki ne bileyim işe yarar tavsiyelerde bulunulabilir diye . Ama babamla gerçekten kavga edicem.Agız burun bodoslama girisicem.Beni gercekten kıskanıyor.Araba kullandırtmıyor yani ogretmiyor,saçıma karısıyor,boksor olmamı istemiyor burnum kırılır diye,kızlarla takılmamı falandda kıskanıyor ne bileyim çözemedim acaba babam değilmi
  • başlığı anlamadım, baban arkadaşını dövdürtecek sen başlıkta beni dövdürtecek yazmışsın
    işte arkadaşlığın ulaştığı son nokta...

• Aadam seni serserilerden korumak istiyor. Sense serserileri koruyorsun. Arkadaşlarını daha düzgün seçmeye çalış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam yanımda küfür ediyor.
    13 yıl önce açıldı
    Kadınlar beni mahvetti
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

Aynı şeyler başıma geldi arkadaşım.

Metal müzik dinliyorum diye beni satanist sanardı. Tarzım sadece siyah giyinmek. Ve beni satanist sanardı. Bu yüzden karakolluk bile olduk. Odamı çekmecelerimi karıştırırdı. Ve daha beter şeyler vb..

Biraz babanın suyuna gitmek ve arkadaşınla arana bir mesafe koymak yada babanı karşına alıp konuşmak ve arkadaşının aslında öyle biri olmadığını yada elalememi inanıyorsun yoksa oğlunamı gibi ağır sözler söyle. Hiç kötü biri değil, aksine iyi biridir hep yardımı dokunur felan diyip babanı yetiştir.

Dedim dostum, gecen gun araba kullanmayı ogret dedim,ona gore biraz aptalca olan bi soru sordum diye bagırdı çağırdı.Bende sinirlendim bagırdım agladım ve çocuklugumda senden hiçbirsey gormedim diye AĞIR bir laf soyledim ama adam hiç takmıyor.Bu ben 11-12 yasındayken basladı yani babamın değişmesi.Bir an once 18 yasımı doldurmayı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

Aynı şeyler başıma geldi arkadaşım.

Hemen aynı şeyler başıma geldi sacıma werdiğim şekile karışır bi omzunu kırdın geldın karşıma der bi gün satanist gibi giyinir gelirsin derdi(Kapşonlu swihtshörtlerin kapşonunu takmıstım )daha dun oldu bu olay kandil günü sölemediği bela haram etmediği hareketi kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 27 Eylül 2008; 22:56:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Bizden ne gibi yardım bekliyorsun onu anlamadım,forum bu gece ağlama duvarına döndü

Hiç değilse bir tavsiye verebilirsin arkadaş zor durumda.

Şimdi bence çözüm olarak kapıyı çekip gitme aptalca ve hiç mantıklıca değil.Evden ayrılırsan gidecek bir yerin yok 18 yaşımdayım demişsin zaten.Arkadaşların da kalsan nereye kadar sonuçta babanın oğlu değiller.Aynı şeyleri babam bana da dedi daha sonra gelip özür diledi.Eğer baban gerçekten seni seviyorsa öyle bir vicdansızlık yapmaz.Gururuna kapılıp ani kararlar da verme sakın.O arkadaşını da gizliden bir araştır kimbilri belki de gerçekten babanın dediği gibidir?Buna da şans vermek gerek.Seni dövdürmek gibi bir hata yaparsan bir evladını kaybeder.Genel de babanla aranız iyiyse endişelenme hiç.Çoğumuz böyle sinirke sarfedilen sözleri zamanın da babasın dan duymuştur.

• Şimdide annemden arabasının anahtarını istiyor yine tartısma çıkıcak ( Babamın arabası yok annemin war)
  • Baban arkadaşınla görüşmeni istemiyorsa bir bildiği vardır adam kaç yaşında sen kaç yaşında gözüne baktımı arkadaşının ne mal olduğunu anlar
  • Baban seni dövemiyormuki dövdürtsün
  • sende babanı dövdürt
  • YAzın bir olay olmusdu,telefonuma biri küfürlü tehdit mesajı bırakmısdı.Bende bu yuzden yanıma bıcak alıp dısarı çıkıyordum.İlk zamanlar hiç birsey demedi,hattaha gidip bana bir bıçak aldı ona hediye gelen bıçagı kullanmıyayım diye.Hattaha millete anlatıyordu artık agır abi gibi bos dolasmıyor diye falan + Gecen bi muhabbet açılmısdı, bende bana ters olan bişeyi dile getirdim ( Kız mevzusu ile ilgili),Bana diyorki, 17 yasındasın ya,delikanlısın ya,vurdummu indirirsin ya gorucez diyo.

Not: simdide alkollü bir sekilde annemin arabasını alıp dısarı çıktı ve annem ehliyeti wermedi.Eger yakalanırsa 2 sene hapis cezası alacak(Daha onceden ehliyeti alınmısdı). Hapis yatsında gorsun. Hattaha ben haber vermeyi dusunuyorum polise
  • Bu isyankar tavırlarınızdan vazgeçmeniz lazım.Biraz ailenizin istediği çocuk olun.Simsiyah giyinip rock dinlerseniz 40--50 yaşlarındaki insanlar sizleri satanist sanması normal, çünkü diğerlerinden(satanistlerden) ayırt etmek gerçekten güç.

Ayrıca baba katili olacağım demişsin sen ne biçim evlatsın.Gece 10--12 lere kadar ne işin var sokaklarda 17 yaşındasın daha yani okuyorsun okulun yok mu senin?Üniversite okumayacak mısın?Otur dersine çalış.

Aileniz bir çocuktan şüpheleniyorsa birazda onların sesine kulak verin, iyi arkadaşları ayırt edebilmek lise yıllarında gerçekten zor.Ben bu konuya çok dikkat ederim.
  • Baban arkadaşından şüpheleniyorsa haklı olduğu yan olabilir iyi düşün tart derim..
  • bende akrabalardan çekiyorum.
    anneme aynen şunu demişler.
    "o gezdiği arkadaşlarından biri hırsız,diğeri keş" vb. vb.
    işimiz zor.etrafımızda böylesine zeki,insanı gözünden tanıyan(bence yargısız infaz) insanlar olduğu sürece...
  • Tamamda çocukla aramız çok iyi ve hiçbir zarar gelmedi ve gelmezde + Rock tarzı giyinmiyorum.Arasıra siyah pantolon gomlek ceket deri mont tarzı giyiniyorum sevdigim için o tarzı
  • quote:

Bu isyankar tavırlarınızdan vazgeçmeniz lazım.Biraz ailenizin istediği çocuk olun.Simsiyah giyinip rock dinlerseniz 40--50 yaşlarındaki insanlar sizleri satanist sanması normal, çünkü diğerlerinden(satanistlerden) ayırt etmek gerçekten güç.

İşte biraz düşünün diye siyah giyiyoruz.Sen pentagramı da satanistlere ait bir simge sanıyorsundur.Ne okumak,ne düşünme,ne sorgulama zahmetine katlanma dan insanları yargılamaktan vazgeç.Neden siyah gördüğün de sadece satanistler aklına geliyor?Çünkü bu önyargının yerleştiği aklın fesat.Herşeyin kötüsünü hatırlıyorsun.Bence asıl satanist sensin...Çünkü aklın kötü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.