Arkadaşlar ben 18 yaşımdayım , 19'a girecem. Her zaman aileme karşı terbiyeli vs. olmuşumdur ne kavga , ne sigara vs. , ne karı kız işleri yoktur. Arada bir resim çizerim pc de takılırım, dil öğrenmeye çalışırım , kitap okurum falan. Öyle atraksiyonum yoktur ama babam bize karşı bir değişik. Adama hoşgeldin baba diyorum somurtkan şekilde " hoşbolduok" gibi bir tepki veriyor. Yemek yicek misin diyorum. bakıyor bakıyr 15-20 saniye yeriz. ne var yemekte diyor. Söylüyorum böyle böyle diye. iyi yeriz. diyor. Yani bir yanlışım olsa eyvallah da etliye karışmaam sütlüye karışmam para bile istemem 5 lirayla 1 hafta 2 hafta gezinirim beleş kovalarım. Adam bu tür tepkiler veriyor alıyor radyosunu balkonda kendi başına radyo dinliyor. Bir şey ister misin diye soruyorum " çıkk " diye ses çıkartıyor. E aga daha ne yapayım ? Millet gibi her gün 50-100 lira isteyip karı kız mı kovalayım ? Salak saçma ergen triplerine girip benden küçükleri dövüp " ee işte böyle denlikanlıyız ;) " tipi saçmalıklar mı yapayım ? Kimseye zararım yok. E ne bu hal haraketler sade bana karşı değil evdekilere karşı da böyle ne yapsak yaranamıyoruz. Var mı akıl verecek ?
Asosyal olmanı istemiyordur belki
Babanı karşına alıp konuşun bence
Depresyonda felandır belki. Canı sıkılmıştır bir şeye
bazı insanlar yakınlaşmayı sevmiyor açıkçası ben de benzer tepkiler gösteririm. tabi tanımadan gene bir şey diyemem ama böyle davrasa da seviyordur sizi.
Hoşbulldog
quote:
Orijinalden alıntı: CooperLoL
Birader , ben diyorum ki 5 lirayla 1-2 hafta idare ederim mevlüt vs kovalar gezdiğim zaman da beleşe getirirm diyorum sen bana asosyal olmanı istemiyordur diyorsun yani eyvallah birileri biliçaltına asosyal olduğunu yerleştirmiş diye benim soruma niye saçma sapan bir cevap veriyorsun ?
@Burn It To The Ground Yok hocam normalde böyle davranmaz o yüzden diyorum.
@Uberior Bilmiyorum ki hocam valla.
@bobsantino
Hocam az önce noldu baba canın niye sıkkın dedim . " yok bi şey öyle " dedi. Ben de iyi peki dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: DeAndre
Hoşbulldog
:D
babanın babasıda otoriterse sizede öyle soğuk davranması normal öyle büyütmüşlerdir onuda
quote:
Orijinalden alıntı: sybercomp
babanın babasıda otoriterse sizede öyle soğuk davranması normal öyle büyütmüşlerdir onuda
Hocam babam ufakken paso dayak yemiş zaten okuyamamış , ineklere atlara saman taşıyıp boyacılık yapmaktan dolayı. Tamirci oldu sonra tırcı. Yok normalde öyle değil son zamanlar böyle o yüzden sorduydum.
Adamın derdi var belli ki.İş arkadaşına falan sorun baban söylemiyorsa
Balkona cikip radyo dinliyorsa cani cok sıkkındır hocam, hep boylemiydi son zamamlarda mi boyle oldu
Eskileri özlüyordur yada yaşlanıyordur kardeşim. Git al bi babanı gez toz bir şeyler yap.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetgms123
quote:
Orijinalden alıntı: CooperLoL
Birader , ben diyorum ki 5 lirayla 1-2 hafta idare ederim mevlüt vs kovalar gezdiğim zaman da beleşe getirirm diyorum sen bana asosyal olmanı istemiyordur diyorsun yani eyvallah birileri biliçaltına asosyal olduğunu yerleştirmiş diye benim soruma niye saçma sapan bir cevap veriyorsun ?
@Burn It To The Ground Yok hocam normalde böyle davranmaz o yüzden diyorum.
@Uberior Bilmiyorum ki hocam valla.
@bobsantino
Hocam az önce noldu baba canın niye sıkkın dedim . " yok bi şey öyle " dedi. Ben de iyi peki dedim.
Ya niye anlamadan dinlemeden çıkıyorsun?
Baban arkadaşlarınla gezmeni evde durmamanı sosyalleşmeni istiyor belki o yüzden öyle olamaz mı?
Fikir yürütüyorum yediğim lafa bak
Asosyal olmanı istemiyor veya anneni aldatıyor olabilir
Hocam orta yaş bunalımı, andropoz gibi nedenler olabilir ya da canı sıkılmıştır bir şeylere. Gidip konuş baba oğul derdini anlatır belki
quote:
Orijinalden alıntı: celades
Adamın derdi var belli ki.İş arkadaşına falan sorun baban söylemiyorsa
Hocam önceden baya varlıklıydık son 4-5 senedir krizdeyiz. O yüzden sanıyorum.
@Toriko Son 2-3 gündür böyle hocam.
@orcun12122 İletişime geçmiyor ki hocam kolundan tutup zorla mı çıkarayım dışarı.
@CooperLoL Benim hatam kardeşim kusura bakma.
@yusufc2012 Sanmam o taraflarda işi olacağını.
@eyyorlamam Benim aklıma da andropoz geldi hocam. 60 yaşında. Bakalım laf falan atıyorum da pek takmıyor.
ahmetgms123A
kullanıcısına yanıt
O zaman baban depresyonda hal ve tavırları onu gösteriyor. Yada kalbini çok kırmış bir olay.
quote:
Orijinalden alıntı: sybercomp
O zaman baban depresyonda hal ve tavırları onu gösteriyor. Yada kalbini çok kırmış bir olay.
Bilmiyorum valla hocam bir yanlışım da olmadı dışarda bir şeye kızmış olabilir diyorum ama pek konuşmuyor da bakalım.