Şimdi Ara

Babam Bir Garip... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hoş geldin arkadaşım senin baban gibi olsa herkes keşke adam gururlu onurlu

Böyle adamları Başbakan yapacaksın

Ailene destek manevi olarak

Çok yakın zamanda herşey yoluna girecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 3 Ağustos 2017; 18:46:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım senin baban gibi olsa herkes keşke adam gururlu onurlu

Böyle adamları Başbakan yapacaksın

Ailene destek manevi olarak

Çok yakın zamanda herşey yoluna girecek

Hosbulduk hocam eyvallah sag olun.

• Babanı donanımhabere üye yap bak sorun kalıyormu.
  • Seviyorsan git konuş bence.. :) :)
  • Adam yaşlanmış, belki size söylemediği bir hastalığı vardır, etrafında fazla gezinip, sıkmayın, kafasını dinlesin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki maddi bir sıkıntının içerisindedir kimseye de derdini anlatamıyordur.Karşılıklı bir konuşmayı dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgms123

quote:

Asosyal olmanı istemiyordur belki

Birader , ben diyorum ki 5 lirayla 1-2 hafta idare ederim mevlüt vs kovalar gezdiğim zaman da beleşe getirirm diyorum sen bana asosyal olmanı istemiyordur diyorsun yani eyvallah birileri biliçaltına asosyal olduğunu yerleştirmiş diye benim soruma niye saçma sapan bir cevap veriyorsun ?

@Burn It To The Ground
    Yok hocam normalde böyle davranmaz o yüzden diyorum.

@Uberior
    Bilmiyorum ki hocam valla.

@bobsantino

Hocam az önce noldu baba canın niye sıkkın dedim . " yok bi şey öyle " dedi. Ben de iyi peki dedim.

Ya niye anlamadan dinlemeden çıkıyorsun?

Baban arkadaşlarınla gezmeni evde durmamanı sosyalleşmeni istiyor belki o yüzden öyle olamaz mı?

Fikir yürütüyorum yediğim lafa bak

Ağlak ağlak konular açıp millete atar gider yapan veledlerin sayısı artıyor maalesef. İşine gelmeyen yorumlara hemen sert bi cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

quote:

quote:

Birader , ben diyorum ki 5 lirayla 1-2 hafta idare ederim mevlüt vs kovalar gezdiğim zaman da beleşe getirirm diyorum sen bana asosyal olmanı istemiyordur diyorsun yani eyvallah birileri biliçaltına asosyal olduğunu yerleştirmiş diye benim soruma niye saçma sapan bir cevap veriyorsun ?

@Burn It To The Ground

@Uberior

@bobsantino

Hocam az önce noldu baba canın niye sıkkın dedim . " yok bi şey öyle " dedi. Ben de iyi peki dedim.

Baban arkadaşlarınla gezmeni evde durmamanı sosyalleşmeni istiyor belki o yüzden öyle olamaz mı?

Ağlak ağlak konular açıp millete atar gider yapan veledlerin sayısı artıyor maalesef. İşine gelmeyen yorumlara hemen sert bi cevap

He tamam kardeş çift kişiliklisin , acımasızsın işte şizofreni falan havalısın tamam blokladım uzaklaş konudan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

quote:

quote:

@Burn It To The Ground

@Uberior

@bobsantino

He tamam kardeş çift kişiliklisin , acımasızsın işte şizofreni falan havalısın tamam blokladım uzaklaş konudan.

Sen neyin tribine giriyorsun sincap Blokladım diye belirtmiş üstelik.. Hesabımı sileceğim, çok üzgünüm.

• Senini babos gene iyimiş benim ki amatör maçlarıma geldi ve izledi hayatıma başka bir katkısı yok :D Futboldan baska birsey hakkında bilgisi de yok Cok sukur gene basımız da varlıgı gene de yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElcaseJaws

Senini babos gene iyimiş benim ki amatör maçlarıma geldi ve izledi hayatıma başka bir katkısı yok :D Futboldan baska birsey hakkında bilgisi de yok Cok sukur gene basımız da varlıgı gene de yetiyor.

Aynen öyle hocam , Allah uzun ömür versin herkesinkine.
  • Ya birine aşık olmuş, yasak aşk olayı.

Tırcıysa başına yolda bir şey gelmiş de olabilir. Her türlü işte. Veya yolda kalp krizi filan geçirip hastanede kontrolden geçince önemli bir hastalığı ortaya çıkmıştır filan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.