Bildirim
Babam Dsmart istiyor ama ben Uydunet
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uydunette kablo tv şartı var. -
şu d smarta bulaşmayın nolur -
Türksat kablo tv altyapınız ooması lazım adresinizde ve uydunet için kablo tv veya teledünya şart diye biliyorum.Eğer altyapınız varsa direk uydunete geçin fiyatları gerçekten çok uygun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babana bunun doğru bir davranış olmadığını söyle
Uydunet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayda 40 liraya teledünya+uydunet+voip yani tv, internet ve telefon kullanıyorum. -
Altyapınızda uydunet varsa en uygunu o olur eğer yoksa vodafone net tercih etmeniz lazım D-Smart felan aşırı derece kötü emin olabilirsiniz.
Babana deki D-Smart çok sıkıntılı ve ekstra ücretler alınacağını bildir.Altyapın Fiber sen gidiyorsun.Adsl kullanacaksın. -
Uydunet tabikide oyun oynuyorsan özellikle. Ayrıca uydunet 12000RP hediye ediyor oyuncular için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X