Şimdi Ara

Babam günde 3000 TL'ye kadar kazanan bir adam ama mutsuz. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
6
Favori
5.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş bir insanın kendinin zengin olmasından daha güzel birşey yoktur, para pul konusunda babana güvenme. Mal mülk bu gün var yarın yok..
  • abiii abiciiimmm babama gotur beni abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Turbo diye girdim.

Turbo'nun konusunda Turbo mutsuz babasıgayet mutlu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

parasız mutsuz olacağıma paralı mutsuz olurum daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 resmen yüzlerce kişi aynı şeyi hissetmiş.
  • her şekilde şükür bilmemiz gerek ama maddiyat bu zamanda vazgeçilmez bir şey o olmadan bu ülkede bir hiçsin her şey parayla döner olmuş ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Baban dediğin parayı alıyorsa rüşvet yiyordur noter günde 3000e kadar kazanamaz dediğin gibi paralar elde edemeZ

Mecburen giriş yaptım, yoksa giriş yapacak değildim. Sadece ikinizin de bir halt bilmediğinizi söylemek istedim. İşlek zamanlarda bu kadar para kazanılır, ayrıca "HAKKIYLA" daha fazla kazanan noterler de var. Kadıköy 1. noteri gibi. Cahiller. Terbiyenizi takının.

Haydi eyvallah. Bir daha da girmem.

• aylık 3000tl çok mu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Baban dediğin parayı alıyorsa rüşvet yiyordur noter günde 3000e kadar kazanamaz dediğin gibi paralar elde edemeZ

Mecburen giriş yaptım, yoksa giriş yapacak değildim. Sadece ikinizin de bir halt bilmediğinizi söylemek istedim. İşlek zamanlarda bu kadar para kazanılır, ayrıca "HAKKIYLA" daha fazla kazanan noterler de var. Kadıköy 1. noteri gibi. Cahiller. Terbiyenizi takının.

Haydi eyvallah. Bir daha da girmem.

Hakkini helal et ben baban noterde calisiyor zannettim nasil noter kadar kazanabilir rusvet yiyordur dedim baban noterin kendisiymis mesajida editledim kusura bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turbo Linea sandım
  • benimde günlük max. kazancım 3000 tl ydi. insan o kadar para kazanmaya alışınca para artık sıradan bir şey halini alıyodu. dert ettiğin illaki şeyler oluyo her problemin çözümü maalesef para demek değildir. Özellikle aile ve arkadaş problemi paradan daha önemli. Birde o zamanlar öğrenciydim bir öğrencinin cebinde olmayacak kadar çok param vardı yinede sıkılıyodum yapacak bişey bulamıyodum hayat sıradan geliyodu. Sizinde günlük 3 bin tl kazancınız olsun bi araba alırsınız ev alırsınız işinizi kurarsınız her türlü mekana gider her türlü elektronik eşyayı kullanırsınız ama bunlarında bir sonu var maalesef. kafa dengi bir arkadaş grubun olmadıktan sonra o kadar para kazansanda mutlu olamazsın aynı şekilde aile problemleri içinde bu böyledir.
  • Senden ötürü

• altaymobil kullanıcısına yanıt
    Senin baban o kadar parası var mutsuz, yeni mezunlarda sürünsün parasızlıktan, noterlik sınavla yapılmalı, mülakatsız sınavla, 50 den sonra parayı ne yapacağımın örneği baban.Para gençken lazım insana
  • Hocalarımda bana bu çok söyledi.Sevmediğin işi yapmadığın sürece aldığın paranın anlamı yok.Sabah kalkınca yinemi bu işi yapıcam diyen adamla sabah kalkıp işimi yapmak için sabırsızlanıyorum diyen adam bir değildir.Aylık 10.000 lira maaş ile mutsuz olacağınıza aylık 1.000 lira ile mutlu olun.
    Kardeş inşallah babanın bu durumu düzelir.Sende biraz yardımcı ol babana.Beraber konuşun gezin bişeyler yapın.Adam ailesinin kendisiyle ilgilendiğini görünce mutlu olcaktır.
  • Unreachable Dreams U kullanıcısına yanıt
    Hocam kuran okudum diyorsun aslında güzel hoş da, burada bir sıkıntı var. Muhtemelen kuran-ı kerim'i mealden okudun. Meal okumak da insanı çelişkiye götürebilir. Niye dersen, çünkü kuran 23 yılda nazil oldu. Yani bir anda indirilmedi. Önceden yasak olmayan şeyler sonradan yasaklandı veya önceden yasak olan şeyler sonradan serbest oldu. İnsan fıtratı da bunu gerektirir. Bir anda emirler ve yasaklar bütünü insanı bunaltır. Yani bu iş aşama aşama, alıştıra alıştıra gerçekleşti. O zaman ne yapayım dersen, tefsir okumanı tavsiye ederim. Hangi ayet, neden indi, hangi olaydan sonra indi, tafsilatlı olarak idrak edebilirsin. Ayrıca meal okumak, bir ayete kendi kafamıza göre anlam verme hatasına düşürebilir. Dersen ki Allah akıl vermiş ki kullanalım diye ama Yukarıda da dediğim gibi ayetin iniş sebebini bilmeden çıkarım yapmak da ne kadar doğrudur, hem de sakıncalıdır. Sahabeler dahi bir ayet indiğinde acaba bu ayette anlatılmak istenen nedir diye kendilerince yorum yapmaktan çekinirler, peygamber efendimize (s.a.v.) sorarlarmış. Belki de diyebilirsin tefsir yazan da kendi aklınca yorum yapmış olabilir. Tefsir kitapları da kaynaklı, hadislerle rivayetlerle desteklenmiştir. Zaten tefsir yazmak herkesin harcı değildir. Olayların tamamına vakıf olmak gerekir. Yani hocam peygambersiz din olmaz. Yoksa kabenin üzerine kuran bir anda inse, herkes kafasına göre yorum yapardı. Yine diyebilirsin ki bu durum niye böyle. Ki peygamber olmasına rağmen kendince yorum yapan kopup giden çok fırka vardır. Bu da peygambere uymanın önemini gösteriyor. Zaten peygamber efendimizin de kurana aykırı yaşaması da düşünülemez ki ona uymakta yanlış olsun. Tefsir olarak Elmalılı Hamdi Yazır'ınkini öneririm hocam. Ayrıca kütüb-i sitte, 6 hadis kaynağından oluşan eser, örnek yaşantı ve sözler olarak da şevklendirecektir Allah'ın izniyle..

Sonuç olarak Kuran, Allah'ın sözlerinin bütünüdür. Peygamber efendimizin yaşantısı ve hadisler de Kuran'ın en güzel uygulamasıdır, rehberidir. Ne mutlu bu yolda yürüyene.. @Unreachable Dreams

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

aylık 3000tl çok mu ki

Adam gunluk yazmis basliga kocaman. Gunluk 3000tl ye kadar kazanabiliyor demis

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

aylık 3000tl çok mu ki

Adam gunluk yazmis basliga kocaman. Gunluk 3000tl ye kadar kazanabiliyor demis

hm günlük 3000 tl çok yalnız

@n0fx nasıl kazandın o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 23 Ocak 2015; 17:17:36 >
  • O paranın birazını bize yollayın biz mutlu olalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baban olsam ben de seni sevmezdim. tipe bak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.