Şimdi Ara

Babam günde 3000 TL'ye kadar kazanan bir adam ama mutsuz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
6
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babana sadece dua et ALLAH ISLAH ETSİN...

• quote:

Orijinalden alıntı: Seank

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

parasız mutsuz olacağıma paralı mutsuz olurum daha iyi

Gozyaslarim bentley derilerine dussun hic degilse

aynen

• Ayda 1400 euro alıyorum
    470 ev
    200 ev eşyası yani malzeme
    elektrik 120
    vala emin ol bu dünyada benden mutlusu yok hiç birşeyim yok hayata
    çünkü bu ülkeye gelirken herşeye 0 dan başladım
    sabah kalktığımda çocuğum gelip bana sariliyor eşim anlayışlı acından ölse yanımda asla 1 laf etmez sen nasıl bilirsen öyle der babam annem beni sever çünkü asla onları üzmedim babam türkiyeye dön evimi arabamı sana vereyim diyor yeterki sen yanımda ol diyor çünkü ben hayata Herkez in en iyisine layık olduğunu düşünürüm ben bişey istemem karnım doysun çocuğum güzel bir hayatı olsun ne para ne pul nede bir mevki insanlar hayatını harcıyor babam memleketin en büyük firincisiydi bi anda battı ve biz ekmeğe muhtaç yaşadık neyin ne olduğunu bilirim onun için bulunduğun duruma şükret Allahın imtihanı bunlar

Ben okula gittiğim zaman amcam gecenin 4 kaldırır ekmek dağıtımına gotururdu 7 de okula giderdim 12 dağılınca dükkanda aakşam 9 kadar çalışırdım sukret

• benim babam sizin babanizi dover olmuş bu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

Vah vah passata mı biniyor?

90 bin liradan hesaplarsak 1-2 aylik kazanci adamin.Bence o kadar parali bir adama gore dusuk seviye bir arac

• Replika Turbomu buda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayla saadet olmuyor diyenlerin elinden devlet eliyle parasini gasp edeceksin ozaman gorsunler ...........

• Turbo dan noter huzurunda devraldın heralde para konusunu

• Baban dediğin parayı alıyorsa rüşvet yiyordur noter günde 3000e kadar kazanamaz dediğin gibi paralar elde edemeZ

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nime-N0-Kyo -- 2 Ocak 2015; 18:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Baban dediğin parayı alıyorsa rüşvet yiyordur noter günde 3000e kadar kazanamaz dediğin gibi paralar elde edemeZ

Bin yaşa ben mesaji yazarken sen yollamissin.

• mutlu olmak zorunda mı?
    günde 3k kazanıyım b ende mutsuz olabilirim np
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Babanı alıp bu soğukta günlük 15-20 TL için çalışanların yanına götür.Eğer hala mutsuzsa sen babalıktan reddet

okadar diycek başka bişi yok
  • Parayla gelen mutluluk para gidince NET ŞEKİLDE BİTER!

Para ile mutluluk olsa idi,ünlülerden örnek vereyim;tüm zamanların belki de en büyük şarkıcısı rahmetli Michael Jackson, 2 milyar dolardan fazla serveti omasına rağmen yıllartca mutsuzluk abidesi olmazdı.

Ben de görece iyi kazanan birisiyim,çoğu kişinin imrendiği birisiyim pekçok açıdan; ama ben de çok mutlu sayılmam,en basiti karşı cinsle olan ilişkilerimde gerçek sevgiyi,beni ben olduğum için gerçekten sevecek birisini hala ve hala yakalayamadım.Allaha şükür aile huzurum var sağlık sıhhatimiz yerinde,bu da yeterli diyoruz şükür ediyoruz.
  • Tövbe estafurullah o tip bende olsa bende hayattan zevk almazdım.

Yakında da kafasına sıkar kendini hazırla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

Başa Edit: Her zaman bu kadar almıyor beyler. O yüzden "3000 TL'ye kadar" dedim. Günlük rekor kazancı bu.

Parayla saadet olmayacağının en açık göstergesi babamdır. İstanbul'un görece işlek bir ilçesinde noterlik yapıyor, parası da var ama mutsuz.

Gerçekten mutsuz. Arsalara yatırım yaptı, evler satın aldı ve fabrikalara, otellere ortak oldu ama mutsuz. Hatta fabrikadan iş çıkmayacağı anlaşılınca ve hatta diğer ortak babamı bir nevi dolandırınca 200,000 TL'sini geri alma kararı çıkarttı ama yine de mutsuz. (O fabrikadan çok çekmişti, o yüzden böyle dedim. Yoksa fabrika bir yerlere gelebilirdi) Otel olayından da çekilmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Babam beni evlatlıktan reddetme aşamasında. Kendisi bana bugüne kadar, yani hayatım boyunca 125,000 TL gibi bir miktar harcadı ama inanın fazla değil bu miktar. Ha aslında belki de daha fazlasını harcamasına gerek yoktu ama yine de fazla değil. Şu saatten sonra babamla ilişiğim tamamen bitti. Aslında zaten bitmişti. Şimdi teyzemlerin ve annemin himayesi altında yaşıyorum.

Siz siz olun, parayla saadet olmayacağını bilin. Babam biraz cimri bu arada. Bine bine Passat'a biniyor. (Dalga geçmiyorum)

hala ateist misin ?

• turboya girdim
    ama ikinci turbo foruma lüks

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Baban dediğin parayı alıyorsa rüşvet yiyordur noter günde 3000e kadar kazanamaz dediğin gibi paralar elde edemeZ

Aralık ayının sonlarına doğru kazanabiliyor hocam belli başlı bazı noterler, bazen çok büyük işler geliyor.Benim duyduğum en yüksek miktar 11.000tl tek bir işten.Ama hep olmuyor bu işler çok ekstrem bir durum bu mesela.

Bu 3 bin de her zaman olmuyordur muhtemelen.

• Babam ile başlayan konuyu görünce turbo dedim, değilmiş.

Turbo nerelerde bilen var mı? (:
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.