Şimdi Ara

Babam günde 3000 TL'ye kadar kazanan bir adam ama mutsuz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
6
Favori
5.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BAHTİ65

Hacı yanlış anlama sorgulama değil amacım ama kabeye gidip goren biri nasıl ateist olur. İnşaallah bir gün bizede nasip olur

Vaktiyle belki de bu forumdan kimsenin araştırmayacağı kadar İslam'ı araştırdım. Yapılabilecek her türlü ibadeti yaptım. Sonunda ne mi oldu? Bu sitede vesaire deli gibi görünsem de bu sitedeki ve diğer bazı sitelerdeki insanlardan daha mantıklı davrandım ve İslam'ı terk ettim. Olabilecek en mantıklı davranış kesinlikle buydu. O kitapta 1400 yıl önceki halkı nasıl kandırdıklarını görüyoruz. Ve halen beyin olarak ilerleyemeyip, o kitapta yazılanlara kanan var. Kusura bakma kardeşim ama orada yazılanlara ancak çocuklar inanır. İşte bu yüzden inanmıyorum. Bir kere oku şu kitabı, tavsiye ederim. Kur'an.
  • Unreachable Dreams U kullanıcısına yanıt
    Merak etme hocam kimse bizi kandirmiyor. Dr.Zakir naik in sohbetlerini dinlemeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzJack

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

quote:

quote:

quote:

Bahçeli evimizden bir görüntü;

Babam günde 3000 TL'ye kadar kazanan bir adam ama mutsuz.

kusura bakmada 50-60 milyarlık passat ile veya bahçesi olan bir eviniz olması sizi zengin yapmaz.
    o evin semti durumu ? eski bir eve benziyor ve öyle ahım şahım bir evde değil. normal bir apartman dairesi ile aynı parayı eder.

O kadar cahilsin ki, anlatmaya kelimeler yetmez. O ev 850,000 TL'lik, inanıp inanmamak sana kalmış.

Kendini buralarda zengin insan olamayacağına o kadar inandırmışsın ki, sende şizofreni başlamış kardeşim.

he kardeş 850 bin liralık eve bak sen tarihin kazığını yemişsiniz sanırım
    850 bin liralık ev günlük 3k para veeeeee 500 liralık oturma grubu
    dalgamı geçiyon birader sen şuan şizofren olduğunu düşünüyorum gerçekten

Kemerburgaz'da 3 katlı (Bodrum hariç) evlerin fiyatını bir araştır, sonra konuşalım. Gören de dediğin fiyata bilmem kaç yüz metrekarelik evi bulabileceğini sanır. Bakırköy'de oturduğumuz o 2 evin toplamı bile, o beğenmediğin evler bile 500,000 TL'den fazla ediyor. Sen ne sanıyorsun bu işi? Mekan önemli, mekan.

ikinci resimdeki halıyı görünce gözlerim kamaştı kesin 100.000 dolara babana arap şeyhi hediye etmiştir
    bu arada 1000 dolarlık gitarıda kaptan çıkarırsan anlarız 40 liralık gitar kabıyla örtülü yamaha gitarını

Bu sana son cevabımdır. Seninle daha fazla sidik yarışına giremeyeceğim. Kimisi parasıyla yatırım yapar. Kimisi kendine harcar, çünkü bencil istekleri doymak bilmez.

Haydi yallah.

• quote:

Merak etme hocam kimse bizi kandirmiyor. Dr.Zakir naik in sohbetlerini dinlemeni tavsiye ederim

Zakir Naik? O adam ancak ortalama bir ateisti düşüncelerinden koparabilir.

Gerçek bir ateistle tartışmasını izlemek isterim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bahçeli evimizden bir görüntü;

kusura bakmada 50-60 milyarlık passat ile veya bahçesi olan bir eviniz olması sizi zengin yapmaz.
    o evin semti durumu ? eski bir eve benziyor ve öyle ahım şahım bir evde değil. normal bir apartman dairesi ile aynı parayı eder.

O kadar cahilsin ki, anlatmaya kelimeler yetmez. O ev 850,000 TL'lik, inanıp inanmamak sana kalmış.

Kendini buralarda zengin insan olamayacağına o kadar inandırmışsın ki, sende şizofreni başlamış kardeşim.

he kardeş 850 bin liralık eve bak sen tarihin kazığını yemişsiniz sanırım
    850 bin liralık ev günlük 3k para veeeeee 500 liralık oturma grubu
    dalgamı geçiyon birader sen şuan şizofren olduğunu düşünüyorum gerçekten

Ev Beşiktaş, Kadıköy gibi bir semtteyse olabilir. Zamanında 500 000'e almışlardır fiyatı artmıştır olmayacak şey değil.

https://m.youtube.com/watch?v=akq_gEjOBzM
    Bu videoyu izle ve bundan 1400 yıl önce yazılmış kitaba bunları kim yazdı bunu bir insanin yazması mümkün mu? Dr. Zakir naik bana gore günümüzün en zeki insanidir ve sayesinde binlerce kişi müslüman olmuştur

• quote:

Başa Edit: Her zaman bu kadar almıyor beyler. O yüzden "3000 TL'ye kadar" dedim. Günlük rekor kazancı bu.

Parayla saadet olmayacağının en açık göstergesi babamdır. İstanbul'un görece işlek bir ilçesinde noterlik yapıyor, parası da var ama mutsuz.

Gerçekten mutsuz. Arsalara yatırım yaptı, evler satın aldı ve fabrikalara, otellere ortak oldu ama mutsuz. Hatta fabrikadan iş çıkmayacağı anlaşılınca ve hatta diğer ortak babamı bir nevi dolandırınca 200,000 TL'sini geri alma kararı çıkarttı ama yine de mutsuz. (O fabrikadan çok çekmişti, o yüzden böyle dedim. Yoksa fabrika bir yerlere gelebilirdi) Otel olayından da çekilmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Babam beni evlatlıktan reddetme aşamasında. Kendisi bana bugüne kadar, yani hayatım boyunca 125,000 TL gibi bir miktar harcadı ama inanın fazla değil bu miktar. Ha aslında belki de daha fazlasını harcamasına gerek yoktu ama yine de fazla değil. Şu saatten sonra babamla ilişiğim tamamen bitti. Aslında zaten bitmişti. Şimdi teyzemlerin ve annemin himayesi altında yaşıyorum.

Siz siz olun, parayla saadet olmayacağını bilin. Babam biraz cimri bu arada. Bine bine Passat'a biniyor. (Dalga geçmiyorum)

Lan bu kadar fakir olsam bende mutsuz olurum bu ne lan siz nasıl açlıktan ölmüyorsunuz

• Mesajlarından ve kişiliğinden anladığım kadarıyla babanın mutsuz olması normal. Durumu iyi ama oğlu istediği gibi değil anlaşılan. Adam sana umre yaptırmış. Çoğu kişiye nasip olmaz genç yaşta gitmek. Sen ise internette 2 yazı okuyunca din yok dedin. Yani baban mutsuz olmakla normal.Benimde böyle bir oğlum olsaydı bende mutsuz olurdum. Her ne kadar noterden 3000 lira kazansamda.

• quote:

https://m.youtube.com/watch?v=akq_gEjOBzM
    Bu videoyu izle ve bundan 1400 yıl önce yazılmış kitaba bunları kim yazdı bunu bir insanin yazması mümkün mu? Dr. Zakir naik bana gore günümüzün en zeki insanidir ve sayesinde binlerce kişi müslüman olmuştur

Ben Kur'an-ı Kerim'i defalarca kez okudum ve orada bilim adına sunulan (Big Bang de dahil) hiçbir şey yok. Ha bilimsel gibi gözüken ayetler var ama günümüz bulgularıyla tamamen çelişiyor. Zakir Naik zeki olabilir ama zekasını yanlış yönde kullanan bir insan.

Mesela;

Evren 6 evrede mi yaratıldı? Hayır, Kur'an'ı Kerim'e göre sadece 6 günde yaratıldı. Evre olayı sonradan gelenlerin uydurmasıdır, çünkü, Tevrat her ne kadar değiştirilmiş bir kitap da olsa orada da evrenin kesinlikle 6 günde yaratıldığı izah edilir. Üstelik yaratılma evreleri tamamen mantıksız.

Evet, değiştirilmiş demişken, Kur'an'ın ilk nüshasının yakıldığına inanıyorum. Hodri meydan.

• Baban bize burs verse kank...

• Kesinlikle csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Mesajlarından ve kişiliğinden anladığım kadarıyla babanın mutsuz olması normal. Durumu iyi ama oğlu istediği gibi değil anlaşılan. Adam sana umre yaptırmış. Çoğu kişiye nasip olmaz genç yaşta gitmek. Sen ise internette 2 yazı okuyunca din yok dedin. Yani baban mutsuz olmakla normal.Benimde böyle bir oğlum olsaydı bende mutsuz olurdum. Her ne kadar noterden 3000 lira kazansamda.

Güzel abicim, sandığından çok daha fazlasını okudum, okuyorum ve 3 yıldır dinsizim. En garip tarafı ne, biliyor musun? Kendimin bu özelliğiyle onur duyuyorum ve belki de tek onur duyduğum özelliğim bu.
  • turbolinea'nın yan hesabı falan mısın yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Responsive07

turbolinea'nın yan hesabı falan mısın yoksa?

Kendisiyle pek çok ortak özelliğimiz var. Onun da psikolojik problemleri var, benim de. Paraya da takık insanlarız. Sadece ben daha ılımlı davranabiliyorum, çok üstüme gelmedikleri sürece.
    Demek ki siz okudugunuzu anlamamissiniz Çok sevdiğim bir hocam vardı. Biriyle münakaşa edince baktın ki olmuyor arkani dön ve yoluna devam et derdi.
    Mesele uzamasin diye vazgeciyorum yarin iki sinavim olmasa size kanıtlar sunardim başka zamana inşaallah

• quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

Kesinlikle csb

Cruel Story Bro.
  • quote:

Demek ki siz okudugunuzu anlamamissiniz Çok sevdiğim bir hocam vardı. Biriyle münakaşa edince baktın ki olmuyor arkani dön ve yoluna devam et derdi.
    Mesele uzamasin diye vazgeciyorum yarin iki sinavim olmasa size kanıtlar sunardim başka zamana inşaallah

Ben bu saatten sonra görüşümden dönmem. Siz de dönmezsiniz. O yüzden tartışmanın bir alemi yok.

Başarılar.
  • 3000 tl ile bunları nasıl yaptı lan baban ?

Sağol hocam hakkında hayirlisi olsun inşallah

• turbonun oglu olmuş gelmiş turboyu anlatıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.