Şimdi Ara

Babam günde 3000 TL'ye kadar kazanan bir adam ama mutsuz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
6
Favori
5.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyleyse o iğrenç dekorlu evin sahibi günde 3.000mi kazanıyor yav vay anasını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Tank sen misin kanka?
    Öyleyse o iğrenç dekorlu evin sahibi günde 3.000mi kazanıyor yav vay anasını

Babamla yaşamıyorum artık.

Anneannemin evi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjustreal

Sende babanı dolandır

Turbo buna arkadaşa ders verir mi hocam sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

quote:

Orijinalden alıntı: imjustreal

Sende babanı dolandır

Turbo buna arkadaşa ders verir mi hocam sizce

Ders ne kelime babasının yerine geçmezse adam değilim o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Turbo diye girdim.

Aynen bende

• ya bi noter nasil gunluk 3000 alabilir nasil bi meslek bu bilgilendirsin biri beni noter olmak icin ne yapmaliyiz m

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

ya bi noter nasil gunluk 3000 alabilir nasil bi meslek bu bilgilendirsin biri beni noter olmak icin ne yapmaliyiz m

Ben en iyisi ilk gönderiyi editleyeyim. Rekor kazancı bu. Noter olmak için hukuk okumalı ve gerekli başvuruları yapmalısınız. Tam ayrıntısını ben de bilmiyorum aslında. :)
  • Bu sene yurtta tecrübe ettim bir kaç eleman parayla kafayı bozmuş birisi çok para kazanmak istiyorum dese ondan uzak dururum açık ve net en nefret ettiğim insan tipi.Harcamaz tutumludur hatta 5 kuruşun hesabını yapar buna hiçbir şey demem ama para kazanmayla kafayı bozmuşsa bu insanları oldum olası sevmedim.
  • Fakiriz mutsuzuz?

• Baban parayla mutlu olabileceği bişey yapmamışki, parasıyla daha fazla para kazanmaya çalışmış.Bu kafada adam nası mutlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Bu sene yurtta tecrübe ettim bir kaç eleman parayla kafayı bozmuş birisi çok para kazanmak istiyorum dese ondan uzak dururum açık ve net en nefret ettiğim insan tipi.Harcamaz tutumludur hatta 5 kuruşun hesabını yapar buna hiçbir şey demem ama para kazanmayla kafayı bozmuşsa bu insanları oldum olası sevmedim.

Babamın aksine benim öyle çok yükseklerde gözüm yok, bazı istediklerimi yapsam yeter.

@CremeFraiche, öyle maalesef.
  • yaw hayaller dünyasında yaşıyor bu tank

kardeş zengin olmadığını attığın ss'lerde ki evin iç dekarosyanlarından çok rahat anlayabiliyoruz neyin meselesi yapıyon anlamıyoz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzJack

yaw hayaller dünyasında yaşıyor bu tank

kardeş zengin olmadığını attığın ss'lerde ki evin iç dekarosyanlarından çok rahat anlayabiliyoruz neyin meselesi yapıyon anlamıyoz ki

Ben asla yalan konuşmam. Konuyu baştan sona okusaydın anlardın. Babamla alakayı kopardım. Orası anneannemin evi.
  • Psikolojik Savunma Mekanizmaları:

No.13 : Hayal Kurma

Kişi, istekleri ve amaçları gerçekleşmediği zaman çoğu kez hayâl kurmaya başlar. Bu şekilde gerçek dünyasında onu sıkan düşüncelerden uzaklaşır, daha doyumlu görünen bir hayâl dünyasına girer. Bu tür bir savunma mekanizmasına kültürümüzde, “Aç tavuk (rüyasında) kendisini buğday ambarında görür”, “rüya ile hülyâ olmasa, züğürdün canı çıkar” atasözleriyle atıfta bulunulmaktadır.

Arada bir hayâl dünyasına kaçışın, insandaki gerginliği gidererek günlük yaşantısındaki sorunlarla daha etkin bir şekilde mücâdele etmesine yardımcı olduğu söylenebilir. Zîrâ bu hayâller, kişiyi kısmen tesellî eder ve tatminsiz kalan ihtiyaçlarını giderecek yeni yollar telkin edebilir: Meselâ; dar gelirli kapıcı Ahmet Efendi, sık sık kendisini zengin bir iş adamı olarak hayâl eder. Türkiye’nin en zengin kişilerinden biri olacak, büyük kentlerde işyerleri açacaktır. Bu kadar ünlü olan Ahmet Bey, ara sıra ansızın işçi âilelerini ziyaret edecek ve onlarla birlikte oturup, onların mütevazı sofrasında yemek yiyecektir. Bir gün bu işçi âilelerinden birinde genç ve güzel bir kızla tanışır…

Bu hülyâlar zahmetsizce bütün isteklerin doyurulmasına, bütün zorlukların halledilmesine yaradığı için çok câziptir ve doyurucudur. Ancak bu mekanizmanın sıklıkla kullanılması, hayâl dünyası ile gerçek dünyanın birbirine karıştırılarak insanların gerçeklerle ilişkisini kesmesine neden olabilmekte ve günlük yaşama uyumu zorlaştırabilmektedir. Rûh sağlıklı ise hayâlî düşünce, realiteyle kontrol edilir. Bu kontrolün olmadığı, tamamen hayâle dalan ve hayâli de gerçeklikle karıştıran kişilerde rûh sağlığı ciddi olarak bozuluyor demektir. Çünkü kişinin gerçeklerle ilgisi azalacak ve hayâlleri gerçek gibi görmeye başlayacaktır. Bir netîce olarak mübâlâğacılığın, övünmenin, marazî yalanların ortaya çıktığı görülür.

Kaynak http://www.aktuelegitim.com/psikolojik-savunma-mekanizmalari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_4242 -- 1 Ocak 2015; 23:14:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

Ben asla yalan konuşmam. Konuyu baştan sona okusaydın anlardın. Babamla alakayı kopardım. Orası anneannemin evi.

ya he he attığın her ss mi anneannenden hiç evinden ss yok o zaman kimi kandırıyon herkesi ne olduğu belli böyle hayaller kurarak konu açma Allah muhafaza şizofreniye kadar yolu var
  • Tok kapı sesi sevenlerden demek ki passata biniyorsa

• Sivas Kangalı beslediğimizi bilen bilir. Köpeği de kaç aydır görmüyorum.

Yani babamın evi Sivas Kangalı beslemeye müsait. Onu dile getiriyorum.

Dur bir kaç fotoğraf koyayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_4242

Psikolojik Savunma Mekanizmaları:

No.13 : Hayal Kurma

Kişi, istekleri ve amaçları gerçekleşmediği zaman çoğu kez hayâl kurmaya başlar. Bu şekilde gerçek dünyasında onu sıkan düşüncelerden uzaklaşır, daha doyumlu görünen bir hayâl dünyasına girer. Bu tür bir savunma mekanizmasına kültürümüzde, “Aç tavuk (rüyasında) kendisini buğday ambarında görür”, “rüya ile hülyâ olmasa, züğürdün canı çıkar” atasözleriyle atıfta bulunulmaktadır.

Arada bir hayâl dünyasına kaçışın, insandaki gerginliği gidererek günlük yaşantısındaki sorunlarla daha etkin bir şekilde mücâdele etmesine yardımcı olduğu söylenebilir. Zîrâ bu hayâller, kişiyi kısmen tesellî eder ve tatminsiz kalan ihtiyaçlarını giderecek yeni yollar telkin edebilir: Meselâ; dar gelirli kapıcı Ahmet Efendi, sık sık kendisini zengin bir iş adamı olarak hayâl eder. Türkiye’nin en zengin kişilerinden biri olacak, büyük kentlerde işyerleri açacaktır. Bu kadar ünlü olan Ahmet Bey, ara sıra ansızın işçi âilelerini ziyaret edecek ve onlarla birlikte oturup, onların mütevazı sofrasında yemek yiyecektir. Bir gün bu işçi âilelerinden birinde genç ve güzel bir kızla tanışır…

Bu hülyâlar zahmetsizce bütün isteklerin doyurulmasına, bütün zorlukların halledilmesine yaradığı için çok câziptir ve doyurucudur. Ancak bu mekanizmanın sıklıkla kullanılması, hayâl dünyası ile gerçek dünyanın birbirine karıştırılarak insanların gerçeklerle ilişkisini kesmesine neden olabilmekte ve günlük yaşama uyumu zorlaştırabilmektedir. Rûh sağlıklı ise hayâlî düşünce, realiteyle kontrol edilir. Bu kontrolün olmadığı, tamamen hayâle dalan ve hayâli de gerçeklikle karıştıran kişilerde rûh sağlığı ciddi olarak bozuluyor demektir. Çünkü kişinin gerçeklerle ilgisi azalacak ve hayâlleri gerçek gibi görmeye başlayacaktır. Bir netîce olarak mübâlâğacılığın, övünmenin, marazî yalanların ortaya çıktığı görülür.

Kaynak http://www.aktuelegitim.com/psikolojik-savunma-mekanizmalari.html

ahanda dediğime tercüman bulundu
    adamın attığı resimlerden evi falan belli zengin olmadığı belli hatta fakir sayılır.
    babası notermişte günlük 3k kazanıyormuş ama bu rekoruymuş

• Kacinci noter?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

ya he he attığın her ss mi anneannenden hiç evinden ss yok o zaman kimi kandırıyon herkesi ne olduğu belli böyle hayaller kurarak konu açma Allah muhafaza şizofreniye kadar yolu var

Sana küfretmeden ve bu hesabımı da banlatmadan git buradan;

Daha da gelecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.