Şimdi Ara

Babam günde 3000 TL'ye kadar kazanan bir adam ama mutsuz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
6
Favori
5.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lan bi yürü git aylık 90.000 tl alacak mutsuz olacak hee gülerim ben buna.

günlük maaşıyla 15 rus kız çağırabilir, parasıyla fin vatandaşlığı alıp lapland denen karlar ülkesinde sonsuza kadar yaşayabilir. yapamayacağı şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

lan bi yürü git aylık 90.000 tl alacak mutsuz olacak hee gülerim ben buna.

günlük maaşıyla 15 rus kız çağırabilir, parasıyla fin vatandaşlığı alıp lapland denen karlar ülkesinde sonsuza kadar yaşayabilir. yapamayacağı şey yok

3000 TL günlük rekoru, aylık o kadar kazanmıyor.
  • gunde 3000 mi dedi ? biri bana dogrulasin oyle mi didi ?? la vallaha katliam cikartirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Babanin iq su 10 falan galiba.

Mutsuz olması zekayla bağdaştırılacak bir durum değil. Ayrıca babam ODTÜ Fizik terk biri, sonradan İstanbul Hukuk okudu. Gerisini sen düşün. Kendinle kıyasla mesela.
  • ama ben turboya dedim peceteyi camdan atma diye ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

Mutsuz olması zekayla bağdaştırılacak bir durum değil. Ayrıca babam ODTÜ Fizik terk biri, sonradan İstanbul Hukuk okudu. Gerisini sen düşün. Kendinle kıyasla mesela.

Matematiksel zekasindan bahsetmiyorum. Aylik 50 bin kazanipta mutlu olamiyorsa, ustune saglik sorunu da yoksa kusura bakma babanda bir sorun var.

Yanlış anlama ama IQ genelde matematiksel ve grafiksel sorular üzerinde hesaplanan bir zeka birimi. Neyse, bazı sorunları var elbet. Ailevi sorunlar gibi. Psikolojik olarak da öyle. O açıdan bakınca mutsuzluğunun sebebi anlaşılabilir. Her şey para değil.

• Herşeyi istediği anda elde edebildiği için doyuma ulaşmış baban.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Matematiksel zekasindan bahsetmiyorum. Aylik 50 bin kazanipta mutlu olamiyorsa, ustune saglik sorunu da yoksa kusura bakma babanda bir sorun var.

Yanlış anlama ama IQ genelde matematiksel ve grafiksel sorular üzerinde hesaplanan bir zeka birimi. Neyse, bazı sorunları var elbet. Ailevi sorunlar gibi. Psikolojik olarak da öyle. O açıdan bakınca mutsuzluğunun sebebi anlaşılabilir. Her şey para değil.

Ya sen anladin demek istedigimi takilma iq ya, herkesin belirli problemleri var, en azindan babanin durumu iyi, kendine yeni bastan bir hayat kurabilir.

Anladım. Evet, yapabilir.

Teşekkürler. (:

• Babanı Turboyla tanıştır, iyi anlaşırlar.
  • Araba kaç model ?

• Az otede yaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Araba kaç model ?

2012 diye biliyorum.

@Six Feet Under., olabilir. :)
  • Babanı alıp bu soğukta günlük 15-20 TL için çalışanların yanına götür.Eğer hala mutsuzsa sen babalıktan reddet
  • Turbo V.1.2

• dostum annem noter günlük üç bin kazanan bir noterlik yok türkiyede
  • peki turbo ne yapsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

dostum annem noter günlük üç bin kazanan bir noterlik yok türkiyede

Anneniz belli ki iyi bir yerde noter değil. Hasılat hesaplamayı sizden öğrenecek değiliz. Ayrıca rekorumuz bu, sürekli olarak aldığımız para değil.
  • 3000 çok iyi bir gelir deil ki ortalamanın biraz altında mutlu olmak için namaz kılsın

• quote:

quote:

Anneniz belli ki iyi bir yerde noter değil. Hasılat hesaplamayı sizden öğrenecek değiliz. Ayrıca rekorumuz bu, sürekli olarak aldığımız para değil.

güzel kardeşim annem son derece iyi bir yerde noter bak ne yazmışsın şimdi rekorumuz bu o zaman ilk mesajada rekor olduğunu belirtseydin kaldı ki ben hayatımda ilk defa hasılat hesaplayan noter gördüm sanki ticaret hane

• quote:

quote:

quote:

güzel kardeşim annem son derece iyi bir yerde noter bak ne yazmışsın şimdi rekorumuz bu o zaman ilk mesajada rekor olduğunu belirtseydin kaldı ki ben hayatımda ilk defa hasılat hesaplayan noter gördüm sanki ticaret hane

Babam bana harcadığı yıllık paranın bile hesabını tutar, öyle diyeyim.

Neyse, başlıkta "3000 TL'ye kadar" dedim zaten. Sorun olmaz.

İyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.