Şimdi Ara

babam hiç yaşlanmayacak sanıyordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu güne kadar hiç ayrı kalmadım evden, hep ailemleydim. ama artık yaş oldu 20 üniversite zamanı geldi . evden kopma zamanı geldi. gideceğim yer de uzak (meslek liseli olduğum için mecburen yurtdışında okumam gerekiyor istediğim bölüm için).
    hazırlıklarımı yapıyorum bugünlerde. koşturuyorum sürekli. bizimkileri görmeye pek fırsat olmuyor. para lazım oldu bugün bizim iş yerine; babamın yanına para istemek için gittim. baktı bana üzgün bi şekilde "yaa oğlum gitme oralara bilmediğimiz yerler ne yaparsın bi başına" dedi. şöyle bi baktım babama simsiyah saçları beyazlamaya başlamıştı artık. hafifçe de beli bükülmüştü. yüzünde kırışıklıklar vardı. babama hiç bu kadar detaylı bakmamıştım uzun zamandır. ağlamamak için zor tuttum kendimi. bunca yıl bütün aileyi tek başına sırtlayan babam yaşlanmıştı artık. hiç böyle düşünmemiştim babamı. hep öyle genç ve sağlam kalacak sanıyordum.
    sizinle paylaşırsam biraz rahatlarım dedim ama pek bi faydası olmadı. babamın dününü ve bugününü düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ama kendime yakıştıramadığım için zor tutuyorum kendimi.

• gitme yav sende
  • git arkadaşım baban sen burda olsanda olmasanda yaşlanacak
    babalar kolay yorulmaz yıkılmaz üzülme
    mutlu yarınlar
  • Zamanı tutamazsın bende baktım gecen gerçekten yıpranmıştı artık bizse ne kadar umursamazsa gezdik tozduk dersleri aksaktık ağzını açmadı
  • kardeş bende meslek lisesi mezunuyum.ve kendi istediğim bölümü okumak istedim.ve doğduğum yer olan norveçin tromso şehrine geldim.kutuplara çok yakın norveçin başkenti oslonun 2000km kuzeyi .ayrılmak çok zor oldu.daha geleli 2 hafta oldu olmadı.gerçekten zor bi durum ama başarmak için bazı şeyleri fedakarlık yapmak zorundayız.baba konusuna gelince bence her yaşın bi güzelliği vardır.dert etme o kadar.ne olursa olsun onun şanı BABA senin için ve önemli olan ona gösterdiğimiz saygının devamı.ALLAH KOLAYLIK VERSİN
  • arkadaşım acaba türkiyeden kaç kişi meslek liseli olup ta norveçte okuma şansına sahip

bence gerçekten şanslısın bunun kıymetini bil
  • SAĞOL biliorum. doğduğm yer burası norveç olduğu için türkiyedeki şartlardan hiç bi farkı yok benim için. rahatça okuyabilirim.ama elimde olsa türkiyede okurdum.bişey sorcam bilen varmı ben burda 4 senelik bi üniye seneye başlıcam acaba 2 sene burda okuyup kalan 2 seneyi istanbulda okuma şansım varmı.yani aktarılabilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babamın yaşlandığını görünce aklıma ister istemez o her insan için kaçınılmaz son geldi. hem üzüldüm hem de korktum. umarım uzun yıllar bizi bırakmaz da annemle ona güzel bi emeklilik yaşatırım. babam çocukluğundan beri çalışıyor ve ona rahat bi hayat sunamazsam hayatım boyunca içimde kalır. umarım üniversiteyi sağlam bi şekilde bitirdikten sonra güzel bi iş bulurum da artık babamın çalışmasına gerek kalmaz.
  • Lem olm nerden yazdın bu yazıyı lem
  • Bu yazıyı okuyunca gerçekten çok duygulandım . Bazı şeyleri nasılda kolayca atlıyoruz . Babamın bana olan emeğini asla ödeyemem . Kendimi bildim bileli yorulmak bilmeden çalışıyor adam , bu sonsuza kadar böyle süremez . Onu da dinlendirmek gerektiği gerçeği ile yüzleştim aniden . Ona , bana verdiği gibi rahat bir hayat yaşama şansı vermem gerektiğini düşündüm . Şu anki duygularımı kelimelerle ifade edemem . Gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.