Şimdi Ara

babam için şarjı çok giden telefon.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar babam için bi telefon lazım çok fazla özellikli olmasına gerek yok ama pili çok dayanıcak(en az 5gün)ve çok kaba bişi olmicak ama özelliklerinin çok ii olması gerekmez...ücret önemsizdir pili uzun gitsin yeter....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavista -- 26 Temmuz 2006; 16:42:36 >

• 1100 nokıa en az bir hafta gider...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

1100 nokıa en az bir hafta gider...
    samsung sgh x-660 tam babana gore 80 gram sarj bana bir hafta gidiyor babana belki daha fazla yani az konusur ve kurcalar genelde buyuklerimize o bakimdan ayrica vga kamera si var 30 saniye sesli video kaydi sesli not kaydetme poli ve mp 3 tonunda melodi 65 bin renk kolay menu kullanimi kapagin disinddada gelen cagri ve sms i gorme 2 guzel yuklenmis java oyunu co zevkli ajanda vs. ama en onemlisi gercekten sarji ortalam 8-10 gun gece acik oldugu halde gidiyor 300 ytl civarindaydi en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

samsung sgh x-660 tam babana gore 80 gram sarj bana bir hafta gidiyor babana belki daha fazla yani az konusur ve kurcalar genelde buyuklerimize o bakimdan ayrica vga kamera si var 30 saniye sesli video kaydi sesli not kaydetme poli ve mp 3 tonunda melodi 65 bin renk kolay menu kullanimi kapagin disinddada gelen cagri ve sms i gorme 2 guzel yuklenmis java oyunu co zevkli ajanda vs. ama en onemlisi gercekten sarji ortalam 8-10 gun gece acik oldugu halde gidiyor 300 ytl civarindaydi en son

Alıntıları Göster
    1100

• quote:

Orijinalden alıntı: Salur

1100

Alıntıları Göster
    bencede 1100 hem batarya bakımından hemde fiyat bakımından!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaMaRqUe

bencede 1100 hem batarya bakımından hemde fiyat bakımından!!!

Alıntıları Göster
    BENDE SÖYLEYEYİM 11 00
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

BENDE SÖYLEYEYİM 11 00

Alıntıları Göster
    6630, 6021
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

6630, 6021

Alıntıları Göster
    1100
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

1100

Alıntıları Göster
    Valla ben 2600 almıştım, pil ömrüde gayet iyi, en güzel tarafıda rakamların ve rehberdeki isimlerin, ekranın yarısı büyüklüğünde çıkıyor olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Valla ben 2600 almıştım, pil ömrüde gayet iyi, en güzel tarafıda rakamların ve rehberdeki isimlerin, ekranın yarısı büyüklüğünde çıkıyor olması

Alıntıları Göster
    arkadaşlar çok sağolun ama 1100 gibi basit bi telefonda olmasını istemem ayrıca babam işi dolayısıyla çok fazla telefon görüşmesi yapıyor...ve elinde çok basit bişi olmamalı:S

• quote:

Orijinalden alıntı: arnavista

arkadaşlar çok sağolun ama 1100 gibi basit bi telefonda olmasını istemem ayrıca babam işi dolayısıyla çok fazla telefon görüşmesi yapıyor...ve elinde çok basit bişi olmamalı:S

Alıntıları Göster
    Walla o zaman, benim kullandığım cihazlar içinde, basit olmayıp pili uzun gidenler K750-W800, bunun dışında iyi telefonların pili en fazla 1 yada 2 gün gidiyor.
  • quote:

Walla o zaman, benim kullandığım cihazlar içinde, basit olmayıp pili uzun gidenler K750-W800, bunun dışında iyi telefonların pili en fazla 1 yada 2 gün gidiyor.

Alıntıları Göster
    onların ki ne kadar gidio peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnavista

onların ki ne kadar gidio peki?

Alıntıları Göster
    K750 ve W800, eğer radyo ve mp3 çalma özelliklerini kullanmazsan, full ve çok yoğun kullanımda en az 2 gün gidiyor...

Ha birde 3120 var, ağbimde var mesela, ama o çok az kullanır telefonu 5 günde bir şarj eder, yoğun kullanımda 3 gün idare eder sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 27 Temmuz 2006; 11:08:40 >
  • quote:

K750 ve W800, eğer radyo ve mp3 çalma özelliklerini kullanmazsan, full ve çok yoğun kullanımda en az 2 gün gidiyor...

Ha birde 3120 var, ağbimde var mesela, ama o çok az kullanır telefonu 5 günde bir şarj eder, yoğun kullanımda 3 gün idare eder sanıyorum.

Alıntıları Göster
    1101
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnex

1101

Alıntıları Göster
    KARDES SAMSUNG X660 DEDIKYA BASKA ARAMANA GEREK YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

Alıntıları Göster
    quote:

hojam buna bi bak

Philips'in pil ömrü muhteşem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

hojam buna bi bak

Philips'in pil ömrü muhteşem...

Alıntıları Göster
    1100 ben kullanıyorum mecburiyetten şarzı 6-7 gün rahat gidiyor 24 saat açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

1100 ben kullanıyorum mecburiyetten şarzı 6-7 gün rahat gidiyor 24 saat açık

Alıntıları Göster
    Siemens A55 en az 5 gün dayanır

Yalnız philips olayı bitirmiş beklem ömrü 1 ay yazıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.