Bildirim
Babam için telefon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: warband
Arkadaşlar babam için dokunmatik kamerası iyi olan bi telefon istiyorum temel özellekller dışında telefonla pek haşır neşir bi insan değil.
Bunu göz önüne alarak şarjı iyi giden sağlam ve kamerası iyi olan bi telefon önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.
Butce nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçe 800 üstü olmasın -
quote:
Orijinalden alıntı: warband
Arkadaşlar babam için dokunmatik kamerası iyi olan bi telefon istiyorum temel özellekller dışında telefonla pek haşır neşir bi insan değil.
Bunu göz önüne alarak şarjı iyi giden sağlam ve kamerası iyi olan bi telefon önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.
Sarj ve saglamlik onemli ise paralelde 840a xpeeia sp bulunuyor,rakiplerinden daha saglamve batarya gun icinde yari yolda birakmaz.
Xperia sp
Arkadaşlar Xperia sp demiş ama kamerasını göstermeden alma cihazı eğer baban beğenirse al kamera yönünden zayıf bir cihaz . Discovery de olabilir onada bi baktır . -
aradığın telefon moto g dostum
daş gibi sağlamdır.
şarzı iyi gider
kamerası bu fiyatlardaki telefonlar kadardır. -
Ya beyler tabiki şimdi sp,motorola moto g falan çok iyi telefonlar ama adam temel özellikler yeterli demiş.Lg L7 2 BAK -
Motorola Moto G öneririm. -
Xperia Sp
Telefondan fazla anlamayanlar icin Lumia serisini öneririm.
-
moto g
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X