Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 2 Şubat 2025; 17:35:42 >

• "Baba işine bak." de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 6 Eylül 2019; 10:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu okuduğuma çok üzüldüm bir başka durumda farkı cümleleri de duymuşluğum olmuştu.
  • Bizde de kitaplık yoktu önceden ben üniversiteye kurunca kurdum. 200'e yakın ya da az daha fazla kitabımız var şuan. Okumasalar da bu yüzyılda kitaplıksız ev olmaz diye dikleniyorum hoş bana kısıt koydukları da yok zaten de Yalnız ben baba parasıyla kurmadım o da var. Çeşitli burslar sayesinde oldu. O yüzden ekonomik özgürlüğün olana kadar idare etmeni tavsiye ederim.
  • Kitap okumanın faydalı bir şey olduğunu söyle. En azından diğer çocuklar gibi zararlı alışkanlıkların -yoksa- olmadığını, bunun daha yararlı bir etkinlik olduğunu belirtirsin.
  • Babam evdeki ' Tanrıların Tohumu ' , ' Amerikan Tanrıları ' , ' Tanrı Olmak Zor İş ' kitaplarını görünce çıldırmıştı. Yakacam bu kitapları evine neden böyle şeyler sokup günaha giriyorsun diye bağırmıştı.Hiçbir şey demedim. Çünkü anlatsam kitapları anlamaz bu tür şeyler kesinlikle ön yargılı ve maalesef bu konuda Yobaz. Hır çıkmasın diye kitaplığımı kendi odama taşıdım , görmesin diye de kitaplığımı örtü ile kapattım.Hem kitaplığım tozlanmıyor hemde peder bey hırçınlaşmıyor.Bu arada 2 sene evvel kalp krizi geçirdi.O yüzden alttan alıyorum.
    Sende çok şey yapma.Baba ve anne o kitaplardan daha değerlidir.
  • Kitap almanı yasakladıysa pdf/epub olarak okuyabilirsin. Uzun süreli okumada gözünü bir miktar yorar ama bunun için ekran modunu-parlaklığını değiştiren uygulamalar olması lazım.
    Hiç olmadı arkadaşlarından, kütüphaneden de ödünç alabilirsin. Zamanında param yokken hep öyle yapmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    risperdal kullanan var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitap okumana değil kitap satın almana karşı.

A) ücretsiz seçenekleri değerlendir
    B) kendi paranı kazan evinde istediğini yap

• askerden neredeyse 40 tane pc dergisi ile döndüm de bi babamı aşıp yeni eve kitaplarımı taşıyamamıştım.üstelik çok da değillerdi.kimi insanlar külfeti önemsiz şeylere çok takıyor.şikayetin aileden kurtulmak olmasın, aileni aydınlatmak olsun.
  • Baban tam örnek babaymış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Baban tam örnek babaymış
    ahaha kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

ahaha kesinlikle

Alıntıları Göster
    Doğru diyor 20 liraya 2 tane döner alınır. Zihnini değil karnıni doyur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mavi ışığı ayarlardan kapatıp telefondan pdf olarak yeni kitap indirebilirsin.

• Muhafazakar, fakir, 3. bir diğer seçenek . Baban bunlardan hangisi yoksa ortaya karışık bir harman mı

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Sinirli,Fakir ama acaip birisi.yirtik giyer ama esya alir.

• Evlen kurtul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 6 Ekim 2019; 23:32:53 >
  • Halk kütüphanelerinden yada arkadaşlarından ödünç almaya çalış babanında kendine göre nedenleri vardır onu ikna etmeye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçi

Halk kütüphanelerinden yada arkadaşlarından ödünç almaya çalış babanında kendine göre nedenleri vardır onu ikna etmeye çalış.
    Babamla nadiren konuşurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.