Şimdi Ara

Babam Okuduğum Üniversiteyi Görebilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RUST CHOLE

quote:

Orijinalden alıntı: MakeeKako

quote:

Orijinalden alıntı: RUST CHOLE

bence gerçek er yada geç ortaya çıkar yalanla iş çevirmeyin derim ben

Okey hocam babam söyleyeceğim bugün ve üniversite hayatı başlamadan sonsuza kadar biter o halde.

kelimeleri iyi kullanırsan korktuğun kadar kötü geçmez

İmkansız öyle bir ihtimal yok hocam Ya hep ya hiç babamı tanımıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdiye butun akrabaların nereyi kazandiğini ögrenmiştir. ortaya ciktiginda herkesce yalancı olcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

şimdiye butun akrabaların nereyi kazandiğini ögrenmiştir. ortaya ciktiginda herkesce yalancı olcaksın

Ya kardeşim ben sizden yaptığım kararın doğru olup olmadığını sormuyorum ki.Benim kazandım diye yalan attığım bölümede puanım yetiyordu ama bende ilk 30 bin içerisinde yer alan üniversitelerden birinde okumak istiyorum puanım yetmediği için değil hayallerim için böyle bir şey yaptım.Soru öğrenme ihtimaliydi herkes kararımı sorguluyor.Kimse soruma cevap vermiyor ne gerizekalı bir forum burası.Ben öğrenebilir mi diyorum yaptığın yanlış diyor.Ne yapayım yani böte okuyup herkes gibi 3.sınıfta mı bırakayım? Yada önlisans gittiğimi söyleyip beni göndermesin 20 yaşında sanayiye mi gideyim.Ben elimden geleni yapıyorum bu hayatta ama bazen her şey senin elinde olmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

şimdiye butun akrabaların nereyi kazandiğini ögrenmiştir. ortaya ciktiginda herkesce yalancı olcaksın

Ya kardeşim ben sizden yaptığım kararın doğru olup olmadığını sormuyorum ki.Benim kazandım diye yalan attığım bölümede puanım yetiyordu ama bende ilk 30 bin içerisinde yer alan üniversitelerden birinde okumak istiyorum puanım yetmediği için değil hayallerim için böyle bir şey yaptım.Soru öğrenme ihtimaliydi herkes kararımı sorguluyor.Kimse soruma cevap vermiyor ne gerizekalı bir forum burası.Ben öğrenebilir mi diyorum yaptığın yanlış diyor.Ne yapayım yani böte okuyup herkes gibi 3.sınıfta mı bırakayım? Yada önlisans gittiğimi söyleyip beni göndermesin 20 yaşında sanayiye mi gideyim.Ben elimden geleni yapıyorum bu hayatta ama bazen her şey senin elinde olmuyor.

burası forum oldugu için herkes nasıl cevaplamak isterse öyle yapar. senin de sorun benim umrumda değildi örnegin.

• Bende ayni seyi yapmayi dusunuyorum. Hatta bazi gunler derse gitmeyip ygs ye calismayi dusunuyorum

• Wuhuuu olaya gel bende ne umutlarla girdim başlığa ne umuyorduk ne gördük neyse genç adam sorunun cevabına gelince evet edevletten vs görebilir edevletten öğrenci kağıdı bile çıkıyor artık üzgünüm yol yakınken dön bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum_m

Wuhuuu olaya gel bende ne umutlarla girdim başlığa ne umuyorduk ne gördük neyse genç adam sorunun cevabına gelince evet edevletten vs görebilir edevletten öğrenci kağıdı bile çıkıyor artık üzgünüm yol yakınken dön bence

Arkadaş e devletten baktı bölüm yazmıyor.

• quote:

quote:

Wuhuuu olaya gel bende ne umutlarla girdim başlığa ne umuyorduk ne gördük neyse genç adam sorunun cevabına gelince evet edevletten vs görebilir edevletten öğrenci kağıdı bile çıkıyor artık üzgünüm yol yakınken dön bence

1 ayda anca işleniyor bilgiler 1 ay sonra görebilir
  • quote:

quote:

quote:

İlk sayfada yazılan mesajları okursan şimdi babamın e devletinden baktım gözükmüyor yazmış arkadaş.Bilmiyorsanız yorum yapmayın bence.Hem başka şansım yok göndermeyecek bu kesin.Üniversite hayatım biter yada yalan söylerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk sayfada yazılan mesajları okursan şimdi babamın e devletinden baktım gözükmüyor yazmış arkadaş.Bilmiyorsanız yorum yapmayın bence.Hem başka şansım yok göndermeyecek bu kesin.Üniversite hayatım biter yada yalan söylerim.

Dostum gecenin bir vakti işim gücüm yok sana yalan mı söyleyeceğim. Güzel güzel akıl veriyoruz. Takılıyoruz. İnanıp inanmaman sana kalmış belki on kere edevlet öğrenci belgesi aldım. Üniversitenin adı bölümün adı tek tek yazıyor. Sen bilirsin

• Ne yaptın söyledin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum gecenin bir vakti işim gücüm yok sana yalan mı söyleyeceğim. Güzel güzel akıl veriyoruz. Takılıyoruz. İnanıp inanmaman sana kalmış belki on kere edevlet öğrenci belgesi aldım. Üniversitenin adı bölümün adı tek tek yazıyor. Sen bilirsin

Babanın e devletinden mi aldın? Babam benim e devletime giremez şifremi bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatürrree

Ne yaptın söyledin mi?

Ya yok ne söyleyeceğim söylersem okul hayatım biter öğrenirse de en azından 3 5 ay ünide takılmış oluruz şimdi söylersem başlamadan biter.

• Kardeşim sana sanayi yolları uzak değil.Şimdiden motor yağına filan alış
  • Umarım kayıt yaptıktan sonraki yıl yerleştirme puanının belli bir oranda düştüğünü biliyorsundur evlat.

Mezuna kalırsan kayıt yaptırmazsan puan düşümü olmaz.

• MakeeKako kullanıcısına yanıt
    Keşke sağa sola çamur atmak yerine hayallerin için çalışsan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

Keşke sağa sola çamur atmak yerine hayallerin için çalışsan

Amacım çamur atmak değildi dünyada ilk 500 de yer almayan üniler için benim haksız olduğumu savunman senin ne kadar aşağılık psikolojiisnde yer aldığını gösteriyor.Akıllı adam şunu derdi.Evet biz kazandık ama bu ülkede bundan daha iyisi yok elimizden gelenin en iyisini gittik ama ülkemizde şartlar kötü demeliydi.Senin gibi ampuller ise;

ooo odtü süper oo kıskanıyor len bizi biz süper harwırd marwırd neymiş kembiriç membiriç falan bilmeyiz süper kıskanma hede höödööö
  • He canım he babaya anaya şimdiden yalan soyle ki hayatın başından yalanla kur hayatını . Yeni yetmeler hemde yüzsüz oluyor yahu ne hallere geldik .

• MakeeKako kullanıcısına yanıt
    Of sana uzun bir cevap yazmıştım ama kalitesiz bir insan olduğunu düşünerek sildim çünkü bu seviyesiz tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum.Nickin çalıntı,ailene en önemli konuda yalan söylüyorsun,kullandığın üslup 1. sınıf çocuklarının futbol takımı kavgalarına benziyor.Bloğu basıyorum kendi hayal dünyanda mutluluklar diliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.