Şimdi Ara

babam öldü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
68.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
372 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun. Ve Allah sabır versin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başın sağolsun. zor iştir babasızlık

4 gün sonra babamın öldüğü yaşa gireceğim.
    26 yıl oldu
    brokoliyoutube
    Teoman - Paramparca
    https://www.youtube.com/watch?v=QRlryY5mJoY

• Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

• Başınız sağolsun.
  • başın sağolsun birader. ben de geçen sene 10 aralıkta kaybettim babamı. eğer seviyorsan zor. alışması zaman alır.
  • Allah mekanını cennet etsin

Başınız sağolsun arkadaşım

• Başın Sağolsun allah rahmet eylesin
  • Canım kardeşim Allah mekanını cennet etsin. Hepimizin gideceği yer orası, iman ediyorsak sonraki hayata inanmak ve babalarımızla sonsuza kadar beraber olacağımıza inanmalıyız, öyle inanmak zorundayız.

Bir ihtiyacın olursa her zaman yardım ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağ olsun kardeşim allah yardimcin olsun. Başlığı görünce çekindim girmeye, dayanamam pek. Gözümden yaş geldi okuyunca. Allah sana o gücü verir , ailenin başında dimdik durursun inşallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başınız sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight of Rose

Gerçekten içimden çok şey söylemek geldi sana ama yeri değil şu an..

Arkadaşın büyük acısı var, içindeki acı onu nasıl yakmışsa ne yapacağını kime danışacağını bilememiş, buraya, ailesi kadar zaman harcadığı insanların yanına atmış kendini.. Biz onun ailesi sayılırız, en azından böyle bir günde "Allah rahmet eylesin" demek bu kadar zor olmamalı, değil mi birader ?
    Söyleyecek bir şeyin olmadığı için bir şey söylememen normal. Normalde seninle çok güzel şeyler konuşurduk ama dua et böyle bir konuda tartışma çıkarmak istemiyorum. Sözlerine dikkat etmeni tavsiye ederim.

Ve sorumu tekrarlıyorum. Bir insan neden babası öldüğü için foruma konu açar? Ailesi, akrabalarıyla konuşmak ve arkadaşlarıyla konuşmak varken böyle bir durumu böyle bir forumda açmak ancak cahillik olabilir.

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun sizlere de Allah sabır versin
  • Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

Söyleyecek bir şeyin olmadığı için bir şey söylememen normal. Normalde seninle çok güzel şeyler konuşurduk ama dua et böyle bir konuda tartışma çıkarmak istemiyorum. Sözlerine dikkat etmeni tavsiye ederim.

Ve sorumu tekrarlıyorum. Bir insan neden babası öldüğü için foruma konu açar? Ailesi, akrabalarıyla konuşmak ve arkadaşlarıyla konuşmak varken böyle bir durumu böyle bir forumda açmak ancak cahillik olabilir.

Alıntıları Göster
    forumda konu açmak ayıp birşey mi? yaşadığım şeyleri yaşayan bir sürü kişi mesaj attı yorum yaptı. benimle tecrübelerini paylaştı, teselli verdi. bunda ne gibi sorun var ki? benim pek arkadaşım yok olanlarda henüz bu acıyı yaşamadı. yaşamayan bilmez bunu. bu konu sayesinde benimle yaşıt olan bu acıyı yaşayan kişilerle konuştum. ben şimdi cahil miyim? babam öldü diye telefon kullanmayayım mı ? babası ölen foruma giremez mi? ben güçlü biriyim kardeş, içim yanıyor ama normal hayatıma devam edeceğim.

• Sozlerimde dikkat edilecek birsey yok. Insanca sana adamin acisini anlatmaya calistim ama anlamadin. Adam babasini kaybetmis, bir rahmet dileyecegine gelip burada laf atiyorsun ariza cikarmaya calisiyorsun

• Bu birşey değil sosyal medya da rahmetli ile selfie çektiren bile var..Bana da burada konu açmak ters gelirdi ancak herkes acısını faklı yaşar..arkadaş duygusal bir dönem geçiriyor, acısına saygı gösterip..Allah rahmet eylesin demekten başka bir şey söylemek yakışık almaz..
  • Basin sagolsun kardesim oncellikle sunu soyleyim her baba baba degildir.Babalik omur ister emek ister ben babami hayatim boyunca gormedim yasiyor biyolojik olarak kimligimde tasiyorum o kadar ilerlemis yasina ragmen facede yaziyor ama takmiyorum bana faydasi olmamis iyi gunumde kotu gunumde yanimda olmayan birisi hayatimdan coktan sildim sizin yinede kizacak edecek babaniz var yarin oburgun evlendiginizde dag gibi babaniz olacak veya topragin altinda size babaligi tattirmis adam gibi babaniz olacak bazen soruyorum kendime benim icin hic bir degeri olmayan adam bir gun bu dunya dan cekip gittiginde mezarina gider miyim ? Hic sanmiyorum.Bellide olmaz ben belki once giderim.Dedigim gibi ister zengin ister fakir olsun babaniz gonlu zengin oldugu surece kalbini kirmayin babanizdir o arkanizdaki dag dir o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin kardeşim, ölüm gerçeği maalesef bir gün karşımıza çıkıveriyor. Allah bizlere ve ailelerimizde ölümün hayırlısını versin. her an ölüme hazırlıklı olmalıyız
  • Başın sağ olsun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.